155

Коприва

преди 2 години

Geert Vanden Bossche - проверете неговите аргументи, преди да се ваксинирате. Международно признат специалист по ваксините призовава да се спре ваксинацията. На ниво индивид ваксината компрометира имунната система, на ниво общност ваксинацията по време на пандемия, според него, ще доведе до появата на по-агресивни варианти. Последното го наблюдаваме - вариантите са от региони, където са тествали препаратите.

154

Анонимен

преди 2 години

браво на авантата, поставил си е за цел да умори възможно най-много хора и фигурантът го подкрепя

153

Смешник

преди 2 години

Как с от тия числа се получава такава цифра нз. Тука по петима математици на ден си казват теоремите ,ама там където трябват ги няма.

152

ИСТИНАТА

преди 2 години

До 187:НЕ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН.НА ДЪНОТО СМЕ ЗАЩОТО ТОЗИ НАРОД ВИНАГИ Е ЛЪГАН ВЪВ ВСИЧКО И НЯМА ДОВЕРИЕ НА НИЩО И С ПРАВО.

151

Анонимен

преди 2 години

Ваксинацията на всеки един народ е пряко свързана с три фактора - образование и интелект нацията, стабилност на държавните институции, доверие към политическите лидери и политическата класа. Затова сме на дъното по ваксинация.

150

Анонимен

преди 2 години

Спряха се с лъжите за малко. Чакат 15 за да обвинят учениците. Тогава 3000 - 4000 на ден. Разни измислени професори и математици само това повтарят. Все пак план имат за изпълнение.

149

Стамат от ВиК-София

преди 2 години

До Василев 174 ... хаха , гледам текезесарите в БГ не ти фащат истината зад сарказЪма ... нацъкали са ти минусчетата ...:)

148

Анонимен

преди 2 години

От вакасари чаооо, чао , чао.

147

Василев

преди 2 години

Татяна Дончева е разбрала едно нещо много отдавна и това, е че държавата се прави от институции, които определят начина ни на живот!Тези институции не са константна величина да си стоят на едно място и само да ги запълваме с някакво съдържание!Напротив, институциите са силни когато има силни експерти в тях и се управляват разумно, а деградацията и пропадането е безгранично, когато попадат случайни послушни калинки!След това се изисква десетократно повече време и усилия да се възстановят!Рон!ЦРУ

146

Умрял

преди 2 години

Сред поразените няма начин да няма антиваксъри. Сред изфирясалите - също.

145

Анонимен

преди 2 години

Скоро от тъмно червено към черно, 15 семптември иде.

144

Анонимен

преди 2 години

До до 175...... Изглежда, доказателството е че и бабите го знаят вече.

143

Анонимен

преди 2 години

До Баба ЙоцаПълни глупости пишеш!!!

142

до 175

преди 2 години

Някакви доказателства за безумното ти твърдение?

141

Баба Йоца

преди 2 години

Изглежда ваксъните са убийците, защото размножават вируса 100 пъти повече в тялото си, без да имат тежки симптоми. И бабите го знаят вече.

140

Василев

преди 2 години

Казах ви да роботите качествено и ефективно селяни прости, и вашият труд няма да отиде напразно, ще се възнагради и ще живеете при един друг стандарт!Хората на Запад работят качествено и ефективно, с едно микробиологично оръжие като короната решават политически,икономически,социални въпроси в глобален планетарен мащаб, и сега всички ползи ще бъдат за тях, защото ще се пренаредат пазарите за мултинационалните финансови и технологични играчи-хищници!Сега се поклонете пред Британската Корона!ЦРУ

139

Анонимен

преди 2 години

До 172 АнонименХайде сега де ! Ти всяка вечер поемаш "иглата" на мъжът си от Ангола та сега крякаш тун

138

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече ваксари, толкова повече заразени, нали Уотсън?

137

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"3.Ваксините работят ли? - Ако работеха, щяхме ли да си задаваме тези въпроси в този момент?"....... Подценявате собствената си глупост. Разбира се, че щяхте да ги задавате тези въпроси. Всъщност, в момента точно това правите.

136

Анонимен

преди 2 години

Мразя ваксарите и всякаква ковиизмет