74

Анонимен

преди 2 години

Съветвам Радев да отстъпи, щото ако предлага Кирчо Джебчията за алтернатива, собственоръчно да се обеси......хахахахаха :))) Ако иска наистина да видим лидер, да се предложи себее си, ама добре знае че със скучните си монотонни слова, ще омръзне на минутата....хахахаха :))) Това политиката е сложна работа, свърши комунизма да рецитираме стихотворения в прослава на Тато......хахахаха :)))

73

Анонимен

преди 2 години

Да честно е тоя с пенсия 300лв да вЗеми 100лв за храна и тоя с 1500 са вземи и той 100лв за ресторанти ?

72

КОГА ще е?

преди 2 години

Кога ще дойде Демокрацията и Капитализма? Да си ПОЛОЖИ КРАЯТ на СОЦИАЛНАТА ДЪРЖАВА и КРАЯТ СОЦИАЛИЗМА и КОМУНИЗМА. Солидарните фондове са остатъци и структури от Комунистическа държава и Социализъм сеещ несправедливости и стимулиращ хората *** живеещи на социални помощи ощетявайки работещите хора.

71

българин

преди 2 години

Какво е нова безогледно увеличаване на пенсии?Пари нямаме/окрадоха ги гробаджийте/,работещите сме все по-малко,чиновниците не внасят осигуровки,забягналите по чужбина-също.Е,от нас по 10 кожи ли да смъкват.За колкото има пари,толкова ще се дадат,а не като сега.

70

Цървул

преди 2 години

Когато се вдига средната заплата в страната, се вдига съответно и депутатската.И тогава всичко е плавно ,а сега странно, заради 120 пенсионерски лева - хаос?!

69

Смешник

преди 2 години

1во пенсионерите ме ги засяга ковид кризата!2ро направете пенсите нормални!3то пенсията ще стане все едно е минимална заплата!4то евтин пр за изборите !5то не си мислете че не искам повече пари за хората ама те ще дойдат ако спре да се краде държавата и се плащат данаци и пенсионни. А не да осигоряват на минимална всички!

68

Васко

преди 2 години

Хахаха тия от ИТН верно са на много тежка дрога !!! Хахаха тия се самоубиха тотално ! Полудявам от кеф !!!

67

Все ОЩЕ КОМУНИЗЪМ

преди 2 години

Къде са СеДеСа-те? Има ли десни партии изобщо? Има ли демокрация? Какъв е тоя УЖАС и СОЦИАЛИЗЪМ с РАЗДАВАНЕ НА КАЛПАК НА ПАРИ. Защо НЕ СЕ ЗАКРИЯТ СОЛИДАРНИТЕ ФОНДОВЕ и ДА СПРЕ ПОРОЧНА ПРАКТИКА с ПРАЗНАТА ХАЗНА КОЕТО е сегашните РАБОТЕЩИ ХОРА ПЛАЩАТ НЕ СВОИТЕ А ЧУЖДИТЕ ПЕНСИИТ и ще се надяват след това на другите работещи да им плащат. ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА Е В ИНДИВИУАЛНИ ПАРТИДИ никакви КОЛЕКТИВНИ СОЛИДАРНИ и СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ФОНДОВЕ ТИП ЧЕРНАТА ДУПКА дето потъват данъци и осигуровки.

66

Анонимен

преди 2 години

Дайте на Тошко африкански хапчета за успокояване на болки от мензис. Този го тресе яко

65

Анонимен

преди 2 години

Тези от ИТН или са психично болни или са на някаква тежка дрога.....

64

Анонимен

преди 2 години

Ще събарят държавата, шмиргели!

63

Кънчо

преди 2 години

Някой забелязва ли как в последно време посещенията на наши дипломати в Евро парламента ги няма ? Нещо май Радевците не ги канят много по Европата. Боко всеки ден го даваха я в Брюксел, я на видеоконференция с големите в Еропа. А да се говори за пари от Европа към нас да сте чули ? Ми пак не... Сами си правете изводите

62

Марко

преди 2 години

До 48 Точно така напускайте и идете да видите толкова ли са безотговорни като вас младете хора ,дали всичко им е по мед и масло,както си въобразявате,и най- вече дали пращат в парламента си такива като тези които вие пратихте, и как се работи,дали чакат само държавата да се грижи тях.Идете непременно отидете

61

Анонимен

преди 2 години

ИТН е едно менструално течение. Както е дошло, така и ще си тръгне.

60

Лявата Държава

преди 2 години

Социалната държава създава социално безотговорни хора, паразитиращи на гърба на работещи и трудещи хора които са изнудвани от държавата да плащат осигуровки и данъци за чужди пенсии, за чужди майки с деца без известен баща както и разни хора дето живеят само и единствено на социални помощи и привилегии.

59

Васко

преди 2 години

Хахахахах докато партиите на протеста мислят каква дивотия да измислят за да се харесат на хората, старите кучето им го сложиха мазничко ! Сега всички пенсионери видяха, че ДБ и ИТН гласуваха против тях. Няма такива балъциии хаха то това не е шоу по сценарий и на запис

58

Анонимен

преди 2 години

Освен актуализация 12.5 на всички пенсии и по 120 лева на месец за пенсионер, така ли е? Чак да не повярваш, а задругите работещи с ниски доходи, кво правим?

57

Анонимен

преди 2 години

Поне някой да спечели от целия хаос в държавата. Интересно обаче откъде ще дойдат парите за новите добавки , 370 мин.пенсия и 12-13 процента увеличение на всички пенсии. Доста парички са това

56

Манол

преди 2 години

Следващия ход на правителството ще е вдигане на данъците. Зер тия пари от някъде трябва да се съберат. Така че кажете по едно бай-бай по харвардски на напредъка си от последните дванайсе години и се пригответе за затягане на коланите по комунистически.

55

Жан Виденов Ден

преди 2 години

Иде Зимата ПАРИТЕ раздават, ще скокнат цените, таксите, данъците ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ ПОМЕТЕНО ще има ОПАШКИ от ХОРА НЕ ЗА ВАКСИНИ, а пред ПРАЗНИ ВИТРИНИ за храна и ще държат КУПОНИ вместо ПАРИ, ЩОТО ПАРИТЕ НЯМА ДА ИМАТ СТОЙНОСТ.