35

Анонимен

преди 2 години

Някой спомня ли си още, че щяха да изправят Борисов пред правосъдието? Щяха да сменяват и Гешев. Някой спомня ли си още?

34

до 47 Чалгар

преди 2 години

На бял джип си идва Бойко. Джипа е поръчка с бронирани стъкла щото вече става много криминално в България, след като принизиха НС до сварталище на криминални индивиди.

33

Време е!

преди 2 години

Време да видим женски бой в парламента! Шоуто трябва да продължи. Дайте на народа хляб и зрелища! Хляб няма?! Дайте поне зрелища!!!

32

Анонимен

преди 2 години

Смятай тези корумпирани и лъжливи комунисти и чалгари да ти правят съдебна реформа. Ами те ще назначат божков за главен прокурор!

31

до 42

преди 2 години

Нарече я болонка-ако трябва да ти конкретен, дядо Йоцо. :D

30

Анонимен

преди 2 години

Леле, леле! Ивка мисли, че ще победи Дончева!... Казва, че Татяна е искала да кадрува в 45-то НС. Да го докаже! Да я съди и нея Дончева, за да се види кой е прав!

29

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

Ама Дончева я нарече пудел,....исега токсичните си връщат !

28

Женски кеч

преди 2 години

Първо се хванете за косите....

27

Анонимен

преди 2 години

Абе другаре от ИТН, май преди изборите нещо много взеха да валят компромати във ВАША полза. То не бяха обвинения за убийства, то не беше търговия с влияние....Какво ще кажете?

26

Анонимен

преди 2 години

Най жалкото е, че Герб са най добре от всички в парламента, колкото и да не ми се иска да е така

25

Анонимен

преди 2 години

И каква стана тя? Единственият политик със самочувствие, че ги разбира работите и без него държавата ще се ликвидира, излезе, че е долна маскара, корумпирана и цинична. И сега как ще спасим държавата?

24

Анонимен

преди 2 години

До Миро Най-много трябва да се пазим от такива юристи като Ива!

23

Миро

преди 2 години

Ивче, не се коси нали си топ юрист ще ти намерят друга служба,но този път внимавай с началниците!

22

Анонимен

преди 2 години

Калеко, Радев си е абсолютен натовец. Стига измисляхте глупости за връзката му с Русия. Той е обучен в НАТО, летял е за НАТО, в най-добри отношения е с американското посолство, заедно с тях е по снимки и т.н. Проблемът дори не е Радев. Проблемът е, че българското племе е продажно и алчно, завистливо и мързеливо. И това го доказаха не само ГЕРБ, СДС, БСП и лъжепатриотите, а сега се видя и от новите партии, че всички са повреден материал.

21

Анонимен

преди 2 години

Сeга ще видим "ввисокото дърво" Татяна Дончева могат ли да го припикаят или не могат. Аз мисля, че направо ще изсъхне от припикаване това дърво, нищо че не е "нисък храст". Но българският политик не трябва да се страхува да го напикаят! Напротив трябва винаги да е готов за припикаване!

20

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Ами ша...кадрува Дончева,защото има...акъл,а ти си една...обикновена парламентарна...чиновничка,вербувана от Славун,да им...слугуваш.За туй Тошко Наполеоноф,ша ти се кара,кат на...сервитьорка в мааленска кръчма.

19

Калеко Алеко

преди 2 години

Ще кадрува ами, така се случва когато под лозунга "Мутри вън" вкараш най-изявените мутри от Прехода в Парламента и то под вдигнатия юмрук на един Кремълски парашутист издигнат от Импексова след посещение в маскава и среща с ген.Решетников ... !!!

18

пияница мистик

преди 2 години

До 16 === Споко, дрогарю! Ще пукнеш някоя артерия от нерви и току виж аневризъм :))) В едно изречение две синтактични грешки говори за много злоба и напрежение....ахахахаха :)))

17

Анонимен

преди 2 години

ЕЖКС

16

Анонимен

преди 2 години

Ива Митева е може би най-сносното лице от ИТН и единственото. Обаче и тя не подозира, че ИТН беше създадена именно да принизи българския парламент, да създаде усещане за безвластие на всички нива и да подготвят основите за връщането на Бойко на бял кон. Те са били първи приятели със Слави и са ходили дори на кино заедно, а сега УЖ най-големи врагове. Пълни измишльотини. ИТН беше огромната патерица на ГЕРБ, за да върнат Баце на власт още на следващите избори.