16

ГЕРБ

преди 2 години

Нечестивите ще бъдат уловени от собствените си беззаконияи с въжетата на своят си грях ще бъдат държани.те ще умрат от отказването си от поуката и в голямото си безумие ще се заблудят.Библията,Притчи

15

отровна гад

преди 2 години

Петър Стоянов ще отнесе Фуражката на президентските избори, а Мая Манолова и Христо Иванов ще си резервират самолетни билети до Дубай!

14

Вечно оцеляващата

преди 2 години

Мая сега ще се пришие към някой друг проект заедно с верните си "майки".

13

Анонимен

преди 2 години

Сестра Галева обяснява за ИТН. :))) Разбира се, неслучайно слага и ГЕРБ при тях: тива вече го виждаме по форумите : руските *** ЯКО са впрегнати да създават това внушение, нищо, че то няма асболютно никаква логика откъдето и да го погледнеш. Всяко действие на ИТН води до това, че все повече власт се съсредоточава в ръцете на Радев, който е не само най-големия враг на България, но и на част от населението в лицето на ГЕРБ.

12

Анонимен

преди 2 години

Мутрите на МаяМа се самоизчагъркаха. Разцепиха се като басма. :D Напускат с 300 партийката и.

11

Виктор

преди 2 години

Спри се *** спри се,с лъжите си ***!Минаваш всякакви граници товални твоето на нищо не прилича.Копие си на мошениците Бабикян и Хаджигенов вие затова сте си в една партия.Само като се сетя с разпопения Дионисий какви ги вършех те пред къщата на Борисов ми се повдига от вас.И такива толкова неморални,прости като вас са в Парламента?!Човек онемява пред наглостта и пр-Ста...ЩиНа. ..Та ви.А тия дето гласуват за вас да плашещи с простотията си

10

Хитрата

преди 2 години

Мая отново се дистанцира и ни лук ял, ни мирисал. КОЙ предложи Пеевски, *** Майо. То *** не остана от тоя Пилат Понтийски в пола/ и без обувки/

9

Анонимен

преди 2 години

ТАЯ КУКУВИЦА ЗАГУБИ ВРЪЗКА С ГЛАВНИЯ ЦЕНТЪР- КЪДЕ ВИДЯ ГЕРБ В ТОВА ЧЕ БАБА ДОНЧЕВА ОТ И Б Н И ТРЪГНА ДА ПОДКУПВА ПИЯН ТОШКУ ОТ ИТН...МАЛИЙ ТИЯ ЩЕ СИ ИЗДЕРАТ СУРАТИТЕ...ДА ГЛАСУВАТ КАКВОТО ТРЯБВА И ДА СИ ХОДЯТ КОЙ ОТ КЪДЕ Е..

8

Анонимен

преди 2 години

Тук вече се вижда едни отчаяни личности да докопат кокъла. А народа страда. Да Славчо е шоумен но не и такъв каквото го правите. Благодаря

7

мая манолова

преди 2 години

А АЗ СЕ ГМУРКАХ ПОДВОДНО НА БР.ИЛИЕВИ И ПОСЛЕ НА ГАЛЕВЦИТЕ....МИСЛЯ СИ КАКВА ПЕРВЕЗНА ЖЕНА СЪМ.НО ХОРАТА МЕ ИСКАТ ДА ИМ ДУХАМ.

6

aa

преди 2 години

абе шебеци беее. *** вие не можете да се хванете на малкия пръст на каква ви Танче бе алоо. Ама то бива глупост след глупост бее.

5

До 1

преди 2 години

Ей, никой да не пипа чекмеджето, че ще сляза от жипката!

4

Шоу да става

преди 2 години

Шоуто "Печената тиква" тепърва започва. Това е само увертюрата.

3

Анонимен

преди 2 години

итн и ибгни цале на корупцията. това ли е промяната? славчо къде е?

2

Анонимен

преди 2 години

Айде айде ... Герб и ИТН ви виновни :)) Мръсни стари схемаджии. На следващите избори сте аут завинаги. Червениии ютии

1

Точно казано

преди 2 години

"Спецпрокуратурата не се самосезира нито за пачките в чекмеджето, нито за 70 млн. такса спокойствие от хазарт, нито за теча от държавния резерв"