36

Тъ

преди 2 години

Гледам тук писатели фантасти с по 12000 на месец. Но явно това са турски лири! Никой с такава заплата в лева няма да си губи времето да драска тук

35

Анонимен

преди 2 години

До do 40кажи името на фирмата Ви да кандидатствам аз имам много знания и стаж

34

до 40

преди 2 години

Ходи връткай там баничарката за 2000лв. на месец и не се занимавай с добре платените и можещите, очеизвадно не си от тях.

33

do 40

преди 2 години

Пълни глупости. Недостигът на ИТ кадри е безобразен, именно и затова заплаи над 12-15к там не са нещо wow. Не се прави на интересен, никога не си бил в сектора. Само лек жокер- на студент без никакви знания даваме 3500 начално. След 2-3 години минава 5к. Направо кадрите се крадат за по-високи заплати. Principal хората в нашата компания започват от 9500 чисто.

32

Аллах

преди 2 години

Турция продава имоти . Беднотията е факт. Режима Ердоган иска да бъде вечен и да живее в охолство за сметка на бедните турци

31

Анонимен

преди 2 години

ПАДАМ ОТ СМЯХ НЯКОЙ КАТО КАЖЕ ТЪРСИМ 1000 IT СПЕЦИАЛИСТИ СЪС ЗАПЛАТА 7-8 ХИЛЯДИ ЛЕВА МЕСЕЧНО И НЕ МОЖЕМ ДА НАМЕРИМ...ХАЙДЕ БЕ СЕРИОЗНО...ДА НЕ МИСЛИТЕ,ЧЕ НЯКОЙ ПОЛУЧАВА ТАКИВА ПАРИ И ПО ЦЯЛ ДЕН СИ КЛАТИ КРАКАТА...НЕ ТЪРСЯТ IT СПЕЦИАЛИСТИ А ДЕНОНОЩНИ БАЧКАТОРИ ПРЕД ЕДИН МОНИТОР...НЕЩО КАТО ШИВАЧЕСКАТА ИНДУСТРИЯ И РАБОТАТА НА ПОЛЕТО...С ТАЗИ РАЗЛИКА,ЧЕ РАБОТАТА НА ПОЛЕТО ИМА КРАЙ А РАБОТАТА НА КОМПЮТЪР НЕ...НА НИВАТА МОЖЕШ ДА ПОЛУЧИШ МУСКУЛНА ТРЕСКА А ПРЕД МОНИТОРА МОЖЕШ ДА ПСИХЯСАШ...

30

Анонимен

преди 2 години

С наеми се занимават хора, за които 2-3к (заплата на складов работник) месечно са злато и то, ако дават 4-5 коптора едновременно на провинциалисти. Това не е инвестиция. По една или друга причина давам имот под наем, но за далеч над тези масови наеми. Гороим за луксозен имот. Всеки път намирам наематели за 2 седмици, а наемът е над 2800лв. месечно. Последните се задържаха 4 години, но си купиха къща. Инвестирайте умно, но не в бетон. Това е за бабички и берачи на малини.

29

Кочо

преди 2 години

Това драги приятели се нарича балон, а той се поражда от ниските лихви по кредитите. И да тази ситуация не е нормална, нормалната е за депозита ти в банката да получаваш възнаграждение сиреч лихва. Тогава цените на имотите по света ще се върнат към нормалните си стойности от 2015г.За пазари като Прага, Париж, Лондон и Ню Йорк нещата са малко по различни

28

балон

преди 2 години

Пф-ф-ф-ф-с-с-с....

27

Анонимен

преди 2 години

МЛАДИ ХОРА С ДОБРИ ДОХОДИ?НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО...ИМА МЛАДИ ХОРА ЗАТЪВАЩИ В ДЪЛГОВЕ!ИМА РАЗЛИКА.

26

Лопе

преди 2 години

Имам си апартамент и продах един, надиплих си едни 160 к евро. Имам канадско гражданство. Имам хубава и добре платена работа с максимална осигуровка. Стане ли нещо си плюя на петите и беж да ме няма. Не бих инвестира в бг за нищо на света.Успех на всички

25

Анонимен

преди 2 години

когато икономиката е добре - цените на апартаментите расте. Когато икономиката е зле - пак расте! Е каква е логиката? Освен че елита просто иска да граби народа нон-стоп!

24

Коста

преди 2 години

От страна на наемодател със 3 апартамента в Дианабад и Студентски никога не съм оставал без наематели. Цената я индексирам всяка година. Предпочитам момичета студентки. Случвало се е да намаляваме или опрощавам неплатен наем на девойки но винаги е било срещу пълна програма от ласки и то неколкократно. Доволен съм.

23

Анонимен

преди 2 години

А вземете се разберете какво точно се търси на пазара - то не бяха къщи близо до градовете, то не бяха имоти за купуване, сега имоти за наемане....Верно трябва много да сте го закъсали, брокерите.

22

от Стария Несебър

преди 2 години

А шопите тарикати се пазарят като евреи за нощувка.Въпреки сегашните намаления.

21

до Качо

преди 2 години

Ти чуваш ли се бе.300К апартамент.За да го избиеш за 14 години ти трябва 1800лв вноска. Колкото и плавно да се предвижат. Чак толкова плавно няма да стане.

20

мадрид

преди 2 години

Депозитите растяли .... Ало, ами как няма да растят, едни пари се местят от една банкова сметка в друга... И това ми било показател.

19

Качо

преди 2 години

Обективно погледнато наемите само ще растат докато не покриват 14 г. наеми цената на апартамента. Имам една остана и опикана панелка в Младост 1, беше 2 години на 450 лв., казах на наемателите август че наема става 650 кинта не се съгласиха и ги натирих. Веднага я дадох на ново семейство за няколко дни се изсипаха 8 кандидата да наемат коптора. След година вдигам на 800. Ако има мераклии, ако не намаляне.

18

Tangra

преди 2 години

С тези покупки за инвестиция ще си държите апартаментите да им бършете прахта.Тъмните прозорци са навсякъде. А наемите са доста под 500 лв. Сега чакам да се вдигнат малко лихвите и с тези издути платна ще видим какво ще стане.

17

Анонимен

преди 2 години

Купувайте! Цените ще растат! Вечно! Инфлацията едноцифрен процент - всички жилища с двуцифрен процент :)