24

Анонимен

преди 2 години

Пак ме преебахте на нашето море, единственоо хубаво беше самото море и плажа, останалото нищо общо нито с Турция, нито с Испания - уникално зле. Гледам ся понеже има пара да купя, ами то всичко разграбено от откачени руски лели, не е нормална тази държава, не е.

23

Аха

преди 2 години

Супер, малко да сменим плажа като няма навалица, взимам малкия от градина и направо на дюните до станцията на Министерския.

22

Гиб Мелсън

преди 2 години

Ами да протестират против мерките като не им харесват мерките. Ама няма да протестират щото ги мързи. Нека някой луд като отровното трио и другите да протестират. Те няма да протестират. Само ще се оплакват, ще мрънкат и ще чакат наготово някой друг да свърши гадната работа.

21

Кабелат

преди 2 години

То ако беше толкова лесно да си хотелиер, щеше всеки да бъде такъв.Знаеш, че в БГ има примерно 3 милиона туристи, ти няма как да ги направиш да са 5 милиона.Иска се маркетинг и реклама.Сто лева на вечер бил взимал, а сега 40.Горкия той.Аз ли трябва да ти плащат за глупостта, че си теглил кредит без да мислиш?

20

Гейташки клуб

преди 2 години

Вярно ли в Перник ще отворят първият ГЕЙ КЛУБ през месец Септември, най-големият на Балканите!

19

Смешник

преди 2 години

То добре че не можеше да се пътува свободно ,че и толков нямаше да имате. Намалиха им данаците те цените вдигнаха и ревът още пак канализация нямат и мизерията си е на лице.

18

1

преди 2 години

Затова пък на Златните и Албена от румънци не можеш пръдна...

17

бай Тъпчо

преди 2 години

Еееее и ний бяхме на морето бе! Днеска по обед си тръгваме, ама комшийката над нас, в къщата дето бяхме си паркирала една бяла мазда на една педя пред мойта шкода и не мога да мръдна бе.По едно време се показа на терасата по *** и аз веднага и викам: Моля ви се, блокирали сте ме! Пък тя вика: Ами то толкоз хора, може и да съм те блокирала, кой ти е профила? Откачена бе, викам и: Ама ела си махни колата, че не мога да изляза ***! Ееее пощуряха с тоя фейсбук бе...

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен (1).............Мдаааа, и аз съм в Гърция, няма живо пиле наоколо.Това ще ми е първо и последно лято в Гърция. Тия са такива сигганя че ги намразих ЗАВИНАГИ !!Няма да влизам в детайли но Северна Гърция е пълен кИнеФ .

15

Анонимен

преди 2 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а вие за море пишете.

14

Анонимен

преди 2 години

На ЛайнИморие и 5 лв за нощувка са мнооого !!!

13

Анонимен

преди 2 години

През силен летен сезон, цена на бунгало в Градина за 4 човека е 540лв.

12

Анонимен

преди 2 години

Ami daite na vsichki xotelieri koito sa i deputati kym 100 milqrda kompensacii da se uspokqt i naqdat

11

Евроатлантик

преди 2 години

Е като няма балъци на морето да почиват,как ще си купим нов джипар,това е въпроса?

10

Кой как да фалира?!

преди 2 години

Ами те имат заведения и в София.

9

Анонимен

преди 2 години

Супер. Още да падат. На тия алчни гърла.

8

Анонимен

преди 2 години

От къмпинг градина да не реват, ценатана бугало на първа линия е 370лв. след последното вдигане преди месец. В тия пари влиза единствено чадър и шезлонзи. За такива пари може да се отиде на Майорка ол инклузив.

7

Нямаш левче за WC ?

преди 2 години

Скъпо ти е на морето.Идвай с памперс или изчакай Еврото за най-евтино.

6

Анализатор

преди 2 години

Някога като строяха хотелите на морето и се караха кой да е на първа линия до плажа и си мислеха само за чужденците МЪЛЧАХА. а сега реват че нямало хора-ами така сега да си се канят помежду си да си разглеждат хотелите.

5

Короната уби партито

преди 2 години

Корона вируса и локдауните покрай него прецакаха парти туризма. Слънчев бряг е място за парти, алкохол, секс, шумна музика, DJ концерти. Въобще всичко онова на което младежите се кефят и което в огромен контраст с всякакви противоепидемичните мерки.