307

Анонимен

преди 2 години

Извинявам се, забравих, че комплексирана кадъна е *** в сайта.....хахахаха :))) Просто забравям, че това е неприятелски сайт, требва да внимаваш постоянно.....хахахахаха :))) Еми понеже си кадъна, гласувай за партията на ромчето, явно не си доволна от услугите на ДС агента Доган......хахахахаха :)))

306

Реалист

преди 2 години

Така де, не разбрахте ли, че само Бойко Борисов си купува успешно депутати от други партии, че и цели партии. Там играят много милиони, а не някакви жалки 500 хиляди. 12 години грабеж е това, не е шега, това са милиарди и то много

305

Надблюдател

преди 2 години

Тролчета мили, не Борисов драпа за власт, а вашата алчност, некадърност и цинизъм ще го върнат във властта! На него не му се налага нещо да прави, просто да остави хората да ви се нагледат, да оцелеят Радевата зима която се задава, и тогава некадърната опозиция сама ще го потърси, да им спасява зацапаните з-ци! Този филм го гледаме от повече то 30 години!

304

Факт

преди 2 години

Много нагъл бившия, много.

303

Анонимен

преди 2 години

Боко Йоца Амстердам а питал за теб.Защо ли?

302

Активист на БСП

преди 2 години

За теб тези са джобни пари,другарю БУДА !!!

301

до к.311

преди 2 години

До Ха-ха Тоя номер с Лукановата и Виденовата зима не минава.Основните опозиционни сили са ИТН и ДБ, първите са аполитични сценаристи, а ДБ - костоваците на ген.Атанасов и върло десните на Лодкаря. Така че си признай откровено, че лъжеш. Новите десни ще бъдат млади хора, обединени от ексминистрите А.Василев и К.Петков, както и мигрантите от чужбина. Срещу тях - олигарсите на Борисов, тези от държавната и общинска администрация с 30% увеличени заплати,селяните от затънтените села, ресторантьори

300

Сатрапа Борисов

преди 2 години

Борисов кажи си за терористичните ти групи които вилнеят в Перник, Пловдив и други градове които убиват хора !

299

До 317

преди 2 години

Мата Хари, ти ли си?

298

Анонимен

преди 2 години

Разбий червените мутри Бойко - народът има нужда от теб!

297

До 291

преди 2 години

Правителството на Борисов беше разчело бюджета само до края на април.Ако служебното п-во не беше преструктурирало отделните пера в бюджета,сега нямаше да има пари за нищо.Преди да паднат харчеха и крадяха като за последно.

296

Отговор

преди 2 години

До Крадлив морков Най-нещастни са сините и червени комунисти, които Борисов държа десетилетие, далече от държавната ясла! Какво беше преди него...,още има оцелели, а какво ще е след него...идва зима , всички ще видим!

295

Анонимен

преди 2 години

Уооооу, минусчета от малцинствата......хахахаха :))) Изберете ромчето Киро, гледам другите медии подготвят почвата за новия месия, не стана с Чалгаря.....хахахахаха :))) Проблема е, че Кирчо не мяза на нищо, плюс това ми изглежда на джебчия с фалшива диплома (хващал съм много джебчии, Кирчо дори има "близнак", много си приличат), обречена на провал е целата работа ":))) Радев да преосмисли нещата, щото дори Рашков млъкна....хахахаха :))

294

ПроСоТо

преди 2 години

До РАДЕВ, ЗАЩО МЪЛЧИШ??..остави го Радев!..Кажи ТИ защо ПИЩИШ?

293

Анонимен

преди 2 години

Баце, умните хора след толкова години управление преминават един мандат в опозиция, докато се разсее лошата миризма,която те са причинили с близките си олигархични кръгове,комбините с бизнесмени, спечелили милиони от привилегии с такси, или пък натрупали много пачки от банкноти по 500 ?, че и златни слитъци,жестокото разпръсква- не на протестиращи млади хора и т.н. Ти се втурна отново да управляваш. Това ще ти изиграе лоша шега. Хората вече прогледнаха и стотиците хиляд държ.чиновници няма да те

292

Цар Белот

преди 2 години

Защото коз-овете се вадят най накрая

291

ПроСоТо

преди 2 години

До Истината..Първото ти изречение е 100 процента истина и не се нуждае от коментар...Второто,обаче,..поражда въпроса:..-НАИСТИНА ли се отървахме от него,или..просто вълкът си смени козината?

290

сравнението

преди 2 години

Бацка щото Тоше сега е получил кадро на което е Дончева спяща на дивана с глок до главата и чекмедже пълно с евраки и кюлчета!Бацка две кюлчета давам да ви пуснат кадрото с Дончева голи препасани с глокове и с по чекмедже в ръцете!Направо еднояйчни близнета!

289

ЧОВЕКА НА ЧЕРЕПА...

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ - МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ 5ОО ООО-ЗА ПОДКУП......РАШКОВ ДА РАЗСЛЕДВА..??.... АМА НАДАЛИ......

288

Ха-ха

преди 2 години

Борисов ни бил "закопал" в блатото? Майтапчии бе! Издигат лъжата на неимоверни висоти! А как красиво се живееше в Лукановата зима, във Виденовата зима, а сега се задава Радевата зима! А Борисов ще стои и ще ви гледа сеира, колко сте неграмотни и политически импотентни! Проблемът е ,кой ще плаща този сеир накрая!