104

Анонимен

преди 2 години

Може да е получил фобия от Митева човека изпратил заплахата. Митева има говорна патология. Хората с лабилна психика може да влошат състоянието си докато я слушат. Тази говорна патология е фрапираща.Много вероятно е онзи, който е изпратил заканата да е с органическа непоносимост от говорната патология на Ива Митева.Заслушайте се поне 30 мин. докато говори и ще разберете за какво става дума!В университетите с педагогически специалности не се допускат лица с говорни дефекти,за да не увредят децата.

103

Анонимен

преди 2 години

от партията на тиквун тулупев патладжанов се носи воня на гниещи тикви

102

Анонимен

преди 2 години

Докато не започнат изпълнения на подобни заплахи, било то за Тошко, Гошко, Боко, румбата, Пешо и Иван - файда няма

101

Анонимен

преди 2 години

Мутрите се пръскат от яд, че няма да могат да откраднат нови стотици милиарди, както досега.

100

Анонимен

преди 2 години

Този номер е измислен, за да отклонят вниманието на хората от протестите и да не се говори какви ги забъркаха служебното, протестърските партии и главния чорап на държавата. Всичко е с цел да се отклони вниманието от същественото.Чашков се е натряскал до козирката от мъка, че не успя да изкара Борисов канибал.А господин Тошко и Хаджигенов директно обвиниха 3 партии за случилото се. Сега ще се извинят ли? Може да бъдат подведени под съдебна отговорност за обвинение в тежко престъпление на невинни

99

пияница мистик

преди 2 години

Слагаш маска, тъмни очила и бейзболна шапка. Купуваш си някакъв евтин смартфон за 50 лева и ваучерна карта от OLX. Отиваш до някоя бензиностанция. Включваш се към безплатния Wi-Fi, пускаш заплаха за смърт, след това хвърляш телефона в близкия кош и нека те хване Дамаджанов по снимките от камерите :)))))))))))))))))))) Тоя паляч0 на снимката явно тези глупости ги говори за чалга феновете, без капка мозък, дето гласуваха за тях

98

Анонимен

преди 2 години

Щом трoловете на мутрите вият, значи България върви към по-добро.

97

ъЦ

преди 2 години

Кой открадна Банана на Тошко Африкански???? Шъ броя до Три, който го е взел веднага да си признае!!! Едно..., две....

96

Анонимен

преди 2 години

98 и на хлапетата им е ясно че е номер, измислен на една дамаджана ракия за да се разиграе пред народа защо чалгарите ще се съюзят с бесепарите за да се преразпределят един милиард и двеста милиона лева предизборно. Нали се досещаш, че и едните и другите искат да имат пари с които да си напазаруват "честни" и много загрижени за България българи. И понеже от години играят пред селска публика, решиха че и другите ще се вържат, както го правят пиянките от хоремага.

95

Анонимен

преди 2 години

Ами искат охрана и за на Митева майката и дъщерята. Много е близко до акъла. Кои са другите заплашвани лица от случая? Кажете кои са! Да не би другите да са Трифонов, Тошко и Хаджигенов. Най- вероятно са те. Защото казаха освен Митева има и други 4 имейла за други лица.

94

Аууууу

преди 2 години

Каква драма. Некакъв изпаднал младеж се излигавил и болонката се разлаяла. Тошко, братчед, кажи нещо за галопиращата инфлация...ако знаеш какво е това , де.

93

Офф

преди 2 години

Пъпеш

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 98 Никакъв извършител не са открили. Хванали един и го накарали да признае. Те умеят да карат нарочените да самопризнават.

91

Петя

преди 2 години

Ненормалник!

90

анонимен

преди 2 години

Следващия който ще каже че са го заплашвали е Тошко. След като му сложат охрана,веднага ръстта му от 150 сантиметра ще стане висок 190 сантиметра.За наркомана заплашвал невзрачна женица се знае, че харесва чалга и гледа телевизията на Слави. Зад пишман атентатора са всички които не дадоха цялата власт на Тошко и Славчо. Щях да пропусна гл. прокурор и ВСС.

89

Анонимен

преди 2 години

Увреждането му е неврологично - копролалия ( мания да се говорят нецензорни думи). Последица от черепно - мозъчни травми, включителто спортни. Понякога си просто липса на семейна възпитание.

88

Анонимен

преди 2 години

Хората също се питат защо има толкова съвпадения с престъпни намерения и навсякъде е замесен Рашков. Рашков защо е уведомил първо Тошко и Хаджигенов? Защо заплахата е изпратена на имейла на Министерство на правосъдието. Има и фрапиращи противоречия: Първо сигнала е в 21:04ч. на 2 септември. Първи научават Хадаажигенов и Тошко и твърдят, че сигнала е от 11 часа на 3 септември. Митева научава чак в 14 часа на 3.09. тоест последна след 15 часа. Съвпадение ли e, че за бързо откриват извършителя?

87

До 74

преди 2 години

Нито едното,нито другото. На тренировките само по главата са го били. Затова е толкова наплашен.

86

Тралала

преди 2 години

Да не се окаже, че неграмотни изпращат мейли до Митева

85

Анонимен

преди 2 години

*** номер за да разиграят сценка колко са сърдити и колко са благодарни на Рашо че хванали пияницата веднага. Като ИТН искат да гласуват с Корнелия бюджета, да го гласуват. Няма нужда от подобни простотии, защото народа не е сляп. За обикновения човек издирват по 20 дена кой от къде пуснал мейл или се е обадил, но иначе за 2 часа хващат тия дето си ги знаят. А ние защо не ги знаем? Разигравайте евтини постановки пред друга публика. Тая публика се е нагледала на *** пиески.