156

Анонимен

преди 2 години

Какво да очакваме от една марионетка? А марионетката каква присъда да очаква на трибунала?

155

Анонимен

преди 2 години

До славянин: "Нямам личен лекар следователно не съм упълномощавал никого от този бранш да се грижи за моето здраве, още по-малко да взема решение за мен вместо мен Пълнолетен съм и по закон светски сам мога и имам Конституционното и законово право да вземам решение кое е добро и кое не е за себе си!" ____________ Нали не живеете изолиран, а сред хора. Т.е. няма как да мислите само за себе си, при условие, че с (без)действията си може да застрашите здравето и/или живота на други хора!

154

Antvx

преди 2 години

"Налага се...".Ами добре. График ще спуснеш ли, или лично ще го презентираш?Бите, обяви го по-рано, много хора ще искат да присъстват...

153

Анонимен

преди 2 години

До "Развращат децата: С близалки, маски, така ще ги превърна в извратени фетишисти и бъдещи членове на LGBT Q движението с нетрадиционна сексуална ориентация." _______________ Децата изобщо не знаят какво е това близалка ... и не *** близалки по цял ден...

152

Анонимен

преди 2 години

Не пускат в ковид отделенията. Какво крият и от какво ги е страх не знам.

151

С

преди 2 години

Налага се Нюрнбергски трибунал за някои определени групи лекари!!! Глобалистие са нищо без лекарка подкрепа в тази ситуация с вирусите. Мислете!

150

C

преди 2 години

Балаа се Нюрнбергски трибунал за някои определени групи лекари!!! Глобалистие са нищо без лекарка подкрепа в тази ситуация с вирусите. Мислете!

149

Шаши

преди 2 години

Самият факт-да посегнеш на децата и да агитираш за това е ***, гнусотия. Неизвестна субстанция, произведена от неизвестни ,,експерти". Много прилича на нещо от миналото. Когато са слагали деца на олтара.

148

до 164 от славянин

преди 2 години

Кой казва, че задължителната ваксинация за всички е единственото решение!? А ако ние кажем, че единственото решение е народен линч за всички ваксинатори, какво правим тогава!?

147

славянин

преди 2 години

Нямам личен лекар следователно не съм упълномощавал никого от този бранш да се грижи за моето здраве, още по-малко да взема решение за мен вместо мен Пълнолетен съм и по закон светски сам мога и имам Конституционното и законово право да вземам решение кое е добро и кое не е за себе си!

146

Анонимен

преди 2 години

Нищо не се налага! Това е диктатура!

145

Анонимен

преди 2 години

Задължителна ваксинация на всички! Това е решението!

144

Анонимен

преди 2 години

Закъсняват с мерките тотално и непоправимо. Яко ще ***!

143

Евроатлантик

преди 2 години

Дупчете се,бе ,че и двайсет лева някъде дават.

142

Федор

преди 2 години

От Берлин, благодаря за отговора! Явно в света се случва някаква голяма мръсотия с този Ковид-19. Дано все пак по върховете има почтени хора с кураж, които да изкарат истината на светло и човечеството да разкара "сценаристите на новия световен ред" от сцената.

141

Елементарно е!

преди 2 години

ХОРА ПРОСТО Е - ама наистина е така вместо ВСИЧКИ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ описани ГОРЕ в новината като УЖ МЕРКИ са НАПЪЛНО НЕНУЖНИ. Ваксинират деца с по две игли и се приключват всички простотии с маски, тестове и други.

140

Развращат децата

преди 2 години

С близалки, маски, така ще ги превърна в извратени фетишисти и бъдещи членове на LGBT Q движението с нетрадиционна сексуална ориентация.

139

От Берлин

преди 2 години

До Федор Няма го никъде... Става в района на Щутгарт. Прилошава му на път за вкъщи, успява да отбие и да се обади за помощ. Идва линейка, взимат го и пет дни по-късно умира в болницата, от където информират неговата лекарка... Тя съвсем коректно изпълнява своите задължения, и го пише в графата,, неестествена смърт", и тогава по закон трябва да разследва криминална полиция... Другото следва...

138

Анонимен

преди 2 години

Д-р Илиев: Налага се ваксиниране на определени професионални групи!___ ____ ___ ____ _____ _____ Налага се ошамарване на определени професионални ***! Които са се продали на БигФарма и, вместо да лекуват, се изявяват по медиите като рекламни агенти.

137

славянин

преди 2 години

Докторче, ти кой си че ще определяш дали се налага или не вместо нас!? Нашият господ ли!? Ако се изживявате за наши ''богове'', нашата задача е да ви докажем, че грешите - не сте ни богове!