272

Анонимен

преди 2 години

Toшко Йорданов. Кой написа и направи клипа "Ние сме лошите в страшния филм" ? Слави винаги е бил wanna be мутра. Сега му се иска да управлява по мутренски държавата. Големия им спор заради който не направиха правителсто - От коя партия да е финансовия министър? Какво по-мафиотско от това?

271

Анонимен

преди 2 години

Тошко белото се натрупва в космите на главата. Бръсни кубето редовно зада неостават доказателства.

270

Анонимен

преди 2 години

На Тошко трябва определено да му направят тест.

269

Анонимен

преди 2 години

В Парламента здраво се лющи кокаин за да са в добра форма, да не спят, да са топ-особено сред по-младите. Вземат добри заплати, а и навикът е втора природа.

268

Тошко саботира

преди 2 години

приемането на закони.Постоянно отправя махленски квалификации срещу партии и депутати,нападна дори лансираната от ИТН председателка на НС.Създава отвратителна атмосфера,пораждаща куп реплики и обяснения от страна на засегнатите. Тази атмосфера блокира работата на депутатите,от лични и партийни обиди,клевети и отговорите им,не остава време НС да имат полезно действие.Хулиганските с уличен език действия на Тошко трябва да бъдат озаптени,ако това НС иска да бъде запомнено с нещо добро.

267

Бягайте Мошеници 1

преди 2 години

Тия от ИТН, НИЩО не свършиха в последните ДВЕ народни събрания( парламенти). Дори НЕ са МАХНАЛИ маските, като влезеш в МАГАЗИН.... ИТН искат да направят кабинет ЗАЕДНО с турците... Вече ги РАЗКРИХМЕ.. Тия са някакви царедворци и си мислят че като са дали ПОДКУП да ги сложат в листата и после ще стават направо- МИНИСТРИ.

266

Анонимен

преди 2 години

Тошко е бесен,че дори в неговата ПГ не го възприемат насериозно. Освен това ми изглежда на Кока през повечето време.

265

Бягайте мошеници 2

преди 2 години

Сами ще управляват с 60 депутати в парламента, както чуждия цар- Сакскобургготски крадеше с турците....Ама оня имаше 120 депутати.... Вече НЯМА кой да се ИЗЛЪЖЕ да гласуват само за една партия... Щото, НЕ знаеш как са го сложили в листата. Както оня турчин- Танер Кадир Тюркоглу давал ПОДКУП на СЛави Трифонов да го сложат в листата за Пловдивска Област.

264

Анонимен

преди 2 години

Тия продължават да играят театър и то в услуга на герб, Обиждат герб, за да може ония да скокнат и 'справедливо' да се защитят. От прозрачно, по-прозрачно. Тия са *** на герб, абсолютен смях. Дават кокала на герб, докато се правят, че са борци срещу раздаването на кокала. Супер подли типове. Добре, че има и други съдници, справедливи. Тия си навличат голяма беля. Нарочно им казвам ;тия;

263

Нищо ново

преди 2 години

Какво искате от Тошко. Той е шоумен, а сте го избрали за депутат. Нали ИТН искаха изцяло мажоритарно гласуване. Време е да премислят и да се откажат от тази идея, иначе, при едни мажоритарни избори Тошковците може е да не влязат в парламента.

262

Колю

преди 2 години

600 хиляди хрантутника по скоро зад ГЕРБ ,чиято хранилка приключи!Живея в малък областен град и виждам поддръжниците им!Основно,да не кажа почти всички които са мазали филията по някакъв начин.Сега обаче се озъртат като лисугери,дори повече се усмихват,щото вече не са толкова забележими.

261

Анонимен

преди 2 години

Това грозновато, недорасло и гнусно същество трябва да бъде изгонено от групата депутати на ИТН. Липсва му елементарно възпитание. Шефа му може да е нагъл и нахален, но за разлика от него спазва определени норми на общуване. Тоя недорасъл гном само дето още не е почнал да псува в залата на НС.

260

Волен

преди 2 години

пак е недоволен ... ъъъъ ...той бил Тошко ....недоволен. Все тая - трябва да има някой в ролята на хулигана. Да гледа лошо и да върти очи, да налита на бой и рязане на крайници. Хората се кефят.

259

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Именно де билщината на тези с костюмите доводе тези с тениските в парламента

258

Анонимен

преди 2 години

Дайте ми една причина да повярвам дори и на дума изречене от настоящ или бивш депутат?

257

Анонимен

преди 2 години

Поувлякоха се малко да викат на част от партиите предатели и сега трябва да обърнат и на другите, мафиози и султани и т.н каквото им дойде на сърце. Избиратели трябва да печелят.

256

111

преди 2 години

Като гледам тук коментарите е ясно, че сте платени, защото на изборите друго излиза всеки път. Пак ще се излагате - ще има хеттрик.

255

D

преди 2 години

А на вашия вожд не му ли липсва елементарна култура?? Или той като обижда и се държи като сел*ски бек н е епроблем това за вас.

254

Дедо

преди 2 години

Това за ГЕРБ го знае ВСЕКИ средноинтелигентен човек,ама и че Тошко е взет от къра и наврян в парламента - също!

253

Анонимен

преди 2 години

ЧАЛГАТА ДА СИ СТОИ В КАБЕЛАРКАТА- ВЪН ОТ НС!