23

Анонимен

преди 2 години

Мая, кой предложи Пеевски?

22

бобчо

преди 2 години

Мисля да се откажа от топлата вода, защото платих 900 лв. топла вода по 17 лв. кубика !!! Седемнайсет лева КУБИКА !! ТОВА СИ Е ЧИСТ ОБИР в ж.к. Слатина в София!

21

Анонимен

преди 2 години

Режим на тока имаше и преди когато комунистите взеха властта.Градовете бяха като дискотека. Чакахме на прозореца да загасне тока в квартала отсреща и да дойде при нас.Зъбите ни тракаха от студ.Дядо ме завиваше с 5 одеала.Нямаше комини в стаите.Само в една стая имаше комин, ама нафта нямаше.Ходеха нашите на едно пунктче нафта с тубичка.Връщаха се след 4 или 5 ч. чакане.Хората им ядоха попарата и знаят какво беше.Не само ток.Нищо нямаше.Празни бяха рафтовете.За хляб се чакаше от 4 часа сутринта.

20

ПАК

преди 2 години

Костинбродското Крчетало отново лъже.Кой ли вярва на лъжливата гъска.

19

Жълтите павета

преди 2 години

Тая никога няма да стане и Манолова го знае много добре,но гради имидж на защитник на "отрудения" българин, защото идат избори и съвсем не е сигурно,че халтавата и партийка ще се намърда отново в парламента.

18

Анонимен

преди 2 години

Явно има още за чегъртане в общината, щом като и нея я подпукахте. Парно, вода и ток нямахме при вашия "комунизъм", при "великия" приватизатор и при аватарите ви Беров, Попов, Софиянски и Ореховски - живеехме си като в дискотека, тука има-туканЕма. При кмета Янчулев-ВиК-то (костоваче като останалите "агнешки главички" от разГРАДската левица) в цялата страна ни питаха: "Ти от София ли си, или така си миришеш?" Като нямахте вода в палатите си из Пернишките, се довлякохте пак тук.

17

Т К О

преди 2 години

Ако това се случи...1 милион софиянци ще си отдъхнат и това няма да е благодарение на бившата омбудсманка, която не направи нищо...освен да се прави, че мисли за хората!!!

16

Nobody

преди 2 години

Най-после се отървахме от Топлофикация. Няма да има вече прогнозни и измислени сметки, изравнителни и фантасмагорични пресмятания на кубатура.Алелуя. От нейните уста в Божийте уши.....А дано, ама надали.

15

Анонимен

преди 2 години

Тази неофицялно е във властта,да предложи решение всеки може да критикува.

14

Идеално

преди 2 години

И без това ми писна да плащам над 100 лв месечно, щото разбираш ли минавали щрангове през апартамента, а парно не се ползва. Бирници!

13

Мая feat Бойко:

преди 2 години

- Бойко, земи си малко кашкавалче! От една мандра в Костинброд, много е хубаво! намига на коравия генерал Мая държейки половин кило кашкавал.- Нема да ти ям тоя костинбродски кашкавал, вече го ядох на миналите избори! отвръща Бойко.

12

Анонимен

преди 2 години

Тая да не работи за Топлофикация бе, много се е затрижила да не се отървем от монополиста кръволок.

11

Анонимен

преди 2 години

Ще се топлят от студа навън.

10

Анонимен

преди 2 години

Ако това стане, самоковската *** е за съд и затвор.

9

Анонимен

преди 2 години

ИДВАТ ВРЕМЕНА КОГАТО НА СОФИЯНЦИ НЯМА ДА ИМ ТРЯБВА НИЩО

8

Анонимен

преди 2 години

Група разочаровани пенсионери поздравила по радиото Мая Манолова с песента "Тишина". В отговор, тя удвоила децибелите.

7

SWAN

преди 2 години

И накрая в последния момент ще ни спасят (Топлофикация де), за да продължават да ни източват ...

6

Фильо

преди 2 години

Президента Радев пренебрегна кривата щанга като връчи мандата на Другарката Нинова и сега щангата е като луд на картечница - сичко де се движи ще бъде отстреляно. Щеше да е смешно, ако не заприличва все повече на диагноза.

5

Анонимен

преди 2 години

Тая крайпътна кофа пак ли от името на хората мрънка, лъже и маже?

4

Опушената скумрив

преди 2 години

на село все с парно се е топлила.