357

Анонимен

преди 2 години

На тези, които парите им идват от ресторанти, барове ги разбирам защо са против. На всички други, толкова ли им е гадно вкъщи при семействата си, толкова ли не могат да забавляват децата и жените си или могат само да се карат, пият ракия и груби. Или другата група на 30-40 годишните, които се сетиха, че са самотни и сега за 1 година са оправят живота си, че видяхме най накрая, че не е токова мн дълъг

356

Кал-Ел

преди 2 години

До Шаши. Изгонихме коментара на втора страница. Изнасям се :))

355

Анонимен

преди 2 години

хахаха този защо не е уволнен още?

354

Кал-Ел

преди 2 години

До 451. Обясни ми как се отговаря "смислено" на коментар изчерпан от смислено съдържание, зародил се в примитивен и увреден мозък с вродена зика? Как се отговаря на лични нападки, отправени от човек който гадае за мен, по инфото което е получил от самия мен - селектирано, каквото и колкото аз съм преценил?

353

Шаши

преди 2 години

Кунчев, да не си тръгнеш от работа нас.кан!

352

Анонимен

преди 2 години

До 447: май си не само гневен, а и самотен мъж

351

Анонимен

преди 2 години

Кунчев да го оправят че нещо кисел ми се вижда!

350

Анонимен

преди 2 години

Ясно. Ще се спестят доста пари и тази есен.

349

Анонимен

преди 2 години

Вие не се ли сетихте ,че в 800 млн нови хибриди негроидали са отгледани в Африка и те ще бъдат преместени /преместват ги в мометна и ще живеят тук на вашето място като ви подменят Те ще е***и дъщерите ви и тн.те ще бъдат новите господари на света. Толкова ли сте без-моз-ъч-ни и невиждащи елементарното пред очите ве ,че от 100г планът Канделхоф Калерги е написан и сега е в усилено приложение до 20г ще бъдем ликвидирани до крак белите и отдавна се говори,но това е пиронът в ковчега на бялата раса

348

Защо бе, брат?!

преди 2 години

До Алтерниращ веганистЕ, именно?! Кой е бай Пешо, проверяващ на входа някъде си, че да ми иска лична карта и да я сверява?!И е факт, че се съдържат лични данни и че информация свързана със здравосл.статус на човек са дори специална категория лични данни.

347

гневен мъж

преди 2 години

Ще се намери ли някой,който да удари по един кол в тиквата на фашизоидите,наречени главни санитарни инспектори.Този хасковски ***,от първия ден бръщолеви дивотии.Като иска да се крие,да се затваря по мазета,да се заключва,да си слага по 3 маски,но да не ни занимава с глупостите.Няма нещо по-силно от природата.Тези фашизоиди не го ли проумяха.

346

Анонимен

преди 2 години

КОГАТО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ БРАНИ ВЛАСТТА НА ГЕРБ ТОЯ НЕ ПОСМЯ ДА ДАВА ТАКИВА ПРЕДЛОЖЕНИЯ... СЕГА СТАНА ИЗВЕДНЪЖ МНОГО СМЕЛ ГЕРБАДЖИЯТА...

345

Анонимен

преди 2 години

ТОЯ НЕ НО РМАЛНИК КАК ГИ ВИЖДА ТИЯ ФАШИСКИ МЕРКИ ДА ВЛЯЗАТ В ПРЕДИЗБОРНА ОБСТАНОВКА С 3 КРЪГА НА ИЗБОРИ? СМЕ ШН ИЦИ САМООТГОРЕ, МИЛА МОЯ МАЙНОЛЬО - КАТО ПОЧНЕШ ОТ БОКО И СЛАВИ И СТИГНЕШ ДО ТОЯ1

344

До Каел

преди 2 години

Ти мислиш че отровите се изчерпват с Алуминий и Флуорид в водата ми пестицидите дет ядеш Графена и железният диоксид с който са пъли дробовете ти от самолети които пръскат А Данон Монстери и тн отрови ял ли си на етикетите имат описани наночастици вида и поколението влагано Адезинфектантите увреждащи митохондриите препълнени сме с отрова Содата не е панацея за гъбички с ябълков оцветможе,но ако ядеш месо нямаш усвояемост.Стомашната киселина е солна от А до Я ти си в тяхната ферма отровен.

343

Анонимен

преди 2 години

Не, вие ваксърите се смятате за безсмъртни, защото сте си вкарали отровите в кръвта и чакате от тях чудеса от храброст. Яко ще се огъ.зите скоро и червените ви, възпалени ваксърски *** ще лъснат на слънце.

342

Алтерниращ веганист

преди 2 години

До Кал-Ел: Имаш нужда от специализирана помощ. От истински психиатър, завършил медицина и специализирал психиятрия.

341

Кал-Ел

преди 2 години

До Шаши. Зная. Така или иначе няма много хора да го прочетат, не е водеща тема а и платените винаги постват последните 10 коментара. И без това вече му променят състава, както изкараха някои работи от содата, още преди години и се започна с "рака".

340

Алтерниращ веганист

преди 2 години

До Защо бе, брат?! Да, пише името. За да може проверяващия да го сравни с личната карта, която също ще трябва да покажеш (но не и да позволиш да бъде копирана, например). Разработчикът е обяснил "По препоръка на ЕК приложението за проверка не трябва да съхранява никакви лични данни. В противен случай бихме позволили на недобросъвестни "проверяващи" да събират валидни сертификати"

339

Анонимен

преди 2 години

Щом не става со кротце и со благо,ще стане и со малко кютек.Отнася се за тези,които се смятат за безсмъртни и не спазват никакви мерки.

338

Шаши

преди 2 години

Кал-ел това за метиленовото. Не трябваше да го пишеш. Има и други неща, които не трябва да се пишат.