101

Койчо

преди 2 години

Бай шиле не го ли пенсионираха да си гледа старините а.

100

Анонимен

преди 2 години

Едно и също дрън, дрън всеки ден.

99

Q17

преди 2 години

COVID Vaccine adverse reactions 2021напишете горното в rumble . com и вижте стотиците свидетелства на увредени от токсината - тремори, парализи, отоци, припадъци, замайване. Нека спрем тази лудост сега!

98

Анонимен

преди 2 години

Ми тогава що говорите за превилегии бе каиши

97

Анонимен

преди 2 години

До: номер 113 Абе кога ще въведат тук ценз за грамотност и незавършили 7-ми клас деца да не пишат???Какви алкални плодове те гонят бе детенце? Много си зле да знаеш! Колко имаш по химия?Май не си чувал за лимонената киселина а? Да не говорим че мога да ти направя веднага елементарна батерия с лимон и два електрода! Чист природен електролит! И с кухненската химия са запознати повечето деца - като смесиш лимонен сок със сода бикарбонат получаваш "вулкан".Ама верно много си зле по химия!

96

Анонимен

преди 2 години

Той ли лъже или Израел??

95

ууу

преди 2 години

До Анонимен Да ама ако спре ще трябва да връща.

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен бъзикам се бе човек не хвана хумора доста интелигентен съм и се забавлявам със стадодо на бай Шилле

93

Анонимен

преди 2 години

До оцелял от Титаник "получих киселини" Ако беше по-грамотен щеше да знаеш, че лимонът е алкален плод, нищо, че е кисел.

92

Анонимен

преди 2 години

За една година тоя остаря със 10 години, абе с тия пари свещи ли ще си купуваш, бегай си гледай старините за една алчност ще се затриеш бе чичка.

91

Анонимен

преди 2 години

Абе Тодоре, що не си гледаш пенсийката? Пий си водката с доматен сок (съдържа ликопен) за да бориш вирусите, стой си в къщи - там е най-сигурно, че и ти си в рисковите групи, на години си вече, не се мешай където има много народ та да не лепнеш нещо!Па ако те стегне шапката да седиш по цял ден затворен в къщи, излез в кварталната градинка на пейка, да поиграеш шах и табла с комшиите...

90

Анонимен

преди 2 години

До МАЙМУНСКИ ГРИПъ Въпросът е колко се разболяват, колко от заразените заразяват и за колко време, и разбира се, каква е смъртността. Всяко едно от тези неща при невакиснираните е в пъти по-зле от при ваксинираните. В някои случаи МНОГО пъти по-зле.

89

оцелял от Титаник

преди 2 години

този ме спаси всеки ден ям лимони пия доматен сос с водка спя с маска и както виждате още съм жив благодаря ти бай Шилле още колко бе човек получих киселини не мога да дишам ама сам жив благодаря ти бай Шилле

88

Шаши

преди 2 години

104 -,, Всичко приключи". Не трябва да се успокояваме. Най лесно е да се нападне заспал човек. Трябва да се говори постоянно. И тези, който направиха тази вестникарска пандемия трябва да застанат на скамейката. Нюрнберг 2

87

Анонимен

преди 2 години

До xaxsasб "Абве този чичо защо не го питат какъв процент от разболелите се без ваксина оживяват?" Защото мерките се вземат да намаляват ненужно умиращите, а не някой да обяснява, как вируса не бил "много" смъртоносен, затова.

86

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

"Проф. Кантарджиев: От 1000 ваксинирани, 40-50 се заразяват." Ама то и от неваксинираните пак толкова се заразяат. Погледнете дневната статистика - от 20-30 хиляди проби - 4-5% са позитивни, което е точно 40-50 на 1000. Или всички тествани са ваксинирани, или от ваксините няма никаква полза.

85

xaxsasб

преди 2 години

Абве този чичо защо не го питат какъв процент от разболелите се без ваксина оживяват? Колко беше 97-98% ли беше, че нещо ми убягват десетичните дроби? :}

84

Бай Шиле

преди 2 години

Всичко приключи! Вече дори на запад се говори, че март вече се връщаме към нормалността (не новата). Това беше и разни медийни герои като Бай Шиле, Бай Гоже и бай Куньо вече няма да ни досаждат.

83

Корупцията в ЕС

преди 2 години

до Спутник - - -. Спутник-V не е в никакъв списък със санкции, и е призната в ЕС, русктите туристи ваксинирани със Спутник-V или останалите руски ваксини са добре дошли в Гърция и в целия ЕС. Но Еврокомисията е купиал милиарди ваксини от западните фарма компании, които сега трябва да се изхвърлят защото никой не иска да се ваксинира с тях, фарма концерните направиха стотици милиарди печалба, а чиновниците в Брюксел взеха милиони комисионни от тях.

82

Геле

преди 2 години

А от 1000 неваксинирани колко се заразяват? А от 1000 преболедували?Тези 1000 ваксинирани имали ли са изобщо контакт със заразени или не?