67

Анонимен

преди 2 години

Само БСП и герб - дпс могат да съставят правителство .На другите им липсват хора .Обаче първо герб - дпс трябва да отидат на предизборни консултации в Босфора при Ердоган . Те така заедно ходят там ;) Все пак както е известно - ,, Пътя на България към Европа минава през Босфора ,, Познайте чии думи са това :) Съдбата на България ще се решава в Босфора като съдбата на южен поток.

66

Невероятно!

преди 2 години

Славуца си мислеше, че ще е 2-ра 3-та сила и ще седи 4 години в опозиция, на държавна хранилка, докато телевизията му става все по-печеливша. Да, да, ама.... невероятно - станаха първа сила и си пролича, че не са имали никакво намерение да управляват. За това започнаха да шикалкавят и да правят интриги. Не се заблуждавайте! Ако ИТН имаха мерак да управляват, а не да са 2-ра, 3-та сила, те щяха да намерят начин. Истината е, че те искаха, ама нямаха желание.

65

Анонимен

преди 2 години

Ако Кирил и Асен са хора на ДБ, то тогава излиза, че ДБ са комунистически проект. Защото как някакви антикомунисти ще бъдат издигнати за министри от президент подкрепян от партия, която се гордее че е наследник на БКП? И да не забравим, Радев не отдаде почит на починалите в лагерите на комунизма. Защо ДБ се правят на десни, а подкрепят и работят за човек който очевидно харесва Белене? Някой от ДБ да обясни.

64

Анонимен

преди 2 години

Слави е единствения мъдър човек в монета на политическия хоризонт другите вземат решения от страх и интрихи да не дойде тоя или оня на бял кон. Слави е с чиста съвест и няма никакви опасения кой ще дойде. Това вашето не е политика, а гноясали статукварски свински черва.

63

Волтер

преди 2 години

Чалгаpя си изпълни ангажиментите

62

Славчо

преди 2 години

е по медийните истории, той не е реален политик! Понеже всички партии ще подкрепят Радев, защото толкова са партии, ще го изберат още на първи тур! Ползата от това е точно никаква, ама да си върви така живота!

61

Анонимен

преди 2 години

Мале мале, виждам, че колкото и този *** чалгар да се гаври с всички в тази държава, и да минава всякакви граници на здравия разум с мутренските си методи, все пак си има хора, които си го харесват и го смятат за някакъв герой. Явно до толкова сме дорасли. После да не ревем, що държавата това и онова.

60

Тежки Нокаути

преди 2 години

Славуца и Ристи върнаха Боко на бял катър.

59

Гласоподавател

преди 2 години

Ако на президентските излязат магаре срещу Борисов, ще гласувам за магарето.

58

Анонимен

преди 2 години

Славчо си изигра ролята , ся Боико ще се върне на бял кон

57

Разумен

преди 2 години

Ако на президентските излязат Радев против Борисов, ще гласувам за Радев.

56

Ха Сега де!

преди 2 години

БСП+ГЕРБ+ДПС тройна коалиция на статуквото.

55

Анонимен

преди 2 години

Слави е държавник роден за политик със нюх, всички вие Сороски *** дето ламтите за власт на всяка цена сте популисти в апогея си. Слави не ламти за власт като вас популистки нещастници. Вижте си държавата докъде е стигнала от нечалгарските ви умни милиционерски дипломи.

54

Анонимен

преди 2 години

63 аз не понасям Слави, но ако се кандидатира, само за да махна разединителя ще гласувам за него. Честно.

53

Хаха

преди 2 години

Тия ГЕРБ няма ли да покажат кой им е кандидат-президента, за да започнем да им се подиграваме?

52

Калеко Алеко

преди 2 години

Надявам се след като ГЕРБ спечели изборите и държавата се върне в нормалното русло на една европейска правова държава с работещи институции и ясно разделение на властите, то и тези политолози от типа на Слави Василев спуснати от червената нуменклатура и стратегическите ДС-съветници на преЦедента, да се отекат в канализацията на демагогията и популизма, за да ни освободят от нехигиеничното си присъствие ... Надявам се и медийната среда и журналистиката също да се изчистят от разсейките на Хутата

51

Анонимен

преди 2 години

60 никой не е ритуал столчета на Бойко. Ония от запад му се издразниха когато подкрепи Курц за всички ваксини. Помните ли? Курц поиска да се разреши и руската и китайската ваксина в ЕС, за да могат хората да имат достъп и избор. Но ония от Брюксел му скочиха. Бойко го подкрепи тогава. Курц лично му благодари. Само преди дни избраха Курц отново в Австрия. Въпреки, че яко го клатиха. Ако някой се пробва да бутне Бойко, това са яките корпоративни интереси. Бойко просто искаше да има от всички вакси

50

ИТН

преди 2 години

Само така! Слави ще е президент, а Рундю на първи тур ще бъде трети

49

Всеки Печели!

преди 2 години

БСП предлага правителство --> ГЕРБ+ДПС го приемат --> БСП взима властта --> ГЕРБ и ДПС замитат всички далавери под масата --> победа за статуквото на милиционерите --> погром за България и гражданите

48

Язък

преди 2 години

за хвърлените яйца!