234

Deutsch

преди 2 години

Абе Кире, абе мойто момче - ти с това ли излезе да се похвалиш? Че един пошъл чалгар ти одобрява "работата" като министър!?!Това трябва да те притеснява.И каква ти беше "работата" до сега? Да оплюеш предишните и да се снимаш в ел.автомобил проект на други хора.

233

дали

преди 2 години

Да забелязвате, как в "разприте" за кабинет ЗАБРАВИХМЕ ОСНОВНОТО - СЪД И ЗАТВОР ЗА КРАДЦИТЕ И ДОЛУ ГЕШЕВ!? БОЙЧЕТО ВЕДРО СЕ РАЗХОЖДА И НИКОЙ НЕ ПИТА ЗА ЧЕКМЕДЖЕТА, 60 - те МИЛИОНА ВЗЕТИ ОТ БОЖКОВ, МИЛИОНЕРИТЕ В БОЛНИЦИТЕ И МАГИСТРАТУРИТЕ.... ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НИ ВКАРАХА В СМЕШНИ ПОДРОБНОСТИ И ЗАБРАВИХМЕ КРАДЦИТЕ! Един умен мъж го каза : Проверката доколко са честни е, ЩЕ ИЗСЛУШАТ ЛИ БОЖКОВ ЗА 60-те МИЛИОНА? ЗАСЕГА ВСИЧКИ СЕ ОСЛУШВАТ - МАЙ ЩЕ НИ ЛЪЖАТ?

232

Анонимен

преди 2 години

Как излъгаха толкова хора че ИТН е против ГЕРБ ДПС.А те си правели делчо прас прас.

231

Анонимен

преди 2 години

Стига сте се заяждало с тези свестни наистина истински хора. Ами идете да ви ваксинират и после да се карантинирате нанякъде.

230

Анонимен

преди 2 години

Кире, стига си лъгал! Ще ядеш папарлягата!

229

Анонимен

преди 2 години

Дали е добър министър или дали става само управител на бакалия ще покаже времето. Но няма значение към момента, защото министерсвото на икономиката е управлявано от човек, който наруши Конституцията.

228

мислете братя

преди 2 години

Скъпи българи, ние сме мъдър народ и смятам, че щом ВСИЧКИ са срещу партията на Трифонов, може би ТОЙ НЕ Е ОТ СТАТУКВОТО? Около опасността да им "дръпне черджето на далаверите" ВСИЧКИ ВИЯТ КАТО "ЛИНЕЙКИ"! Да не забравяме, че всичко това - от Маямата, ГЕРП, и разни измишльотини, са производни на БСП! А Кирето със сигурност е от списъка със "спасители", дето пак ще ни излъжат! Най - гадната роля май играе президентчето - незнайно как доведено от провинциално летище, та право в президентството?

227

Колов.

преди 2 години

Доган комшията още малко ще ни гледа сеира и ще ни прати всичко от което имаме нужда...войска,полиция,министри и вазелин :)

226

хахахаха

преди 2 години

е тия ли ще ни управляват,двама човека не могат да се разберат,кой ,какво е казал?

225

аз

преди 2 години

Гледам в момента 'Брюксел 1' с ей тоя хубавец. Много маниерничене, много искане да се хареса, много мазно поведение, гляхкк.

224

Анонимен

преди 2 години

Доживяхме международна аферисти и измамници да станат министри в България по препоръка на др. Радев техен покровител и бащица. В България им казваме организирана престъпна група за кражби и дестабилизация на Държавата. Засега това са Кирил Петков Асен Василев и Спецов. Жалка Държава.

223

Анонимен

преди 2 години

Радостта беше кратка,докато се разбере колко струваш.Жалък човек,рушветчия!Още не е подал оставката,а си играе на хубавец!Набута държавата с фалирал албанец,това за пари,за "джобни"или без?Иска да затрие държавната петролна кампания за да отидат военновременните запаси в частни ръце,затова веднага негови протежета депутати регистрираха в НС законопроект.Назначи в ББР компрометирани лица,абе " хубавец",а райчевците под влияние на кукловоди го лансират,щото " става"!Безобразие!

222

Анонимен

преди 2 години

славуци чалгата е долно корумпе,партия с герб..да няма правитество

221

Анонимен

преди 2 години

Отново основната цел на това интервю на Слави беше да се оплюят опонентите на ДПС и ГЕРБ. Бойко и Доган си отглеждат опозиция в лицето на Слави. Садат си я поливат си я.

220

Майна

преди 2 години

ЕДИНСТВЕНОТО СЪМНИТЕЛНО ЗА КИРИЛ ПЕТКОВ НЕ Е , ЧЕ Е С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО, А ЧЕ ГО Е ПРЕДЛОЖИЛ РАДЕВ. ДА ДЕ, АМА ТОЙ ПРЕДЛОЖИ И рашков. УЖ НЕСЪВМЕСТИМИ ВЕЛИЧИНИ. И за да са очевидно СЪВМЕСТИМИ В ЕДНО правителство - явно НЯКОЙ СТОИ ЗАД КИРИЛ ПЕТКОВ ТОЧНО ТАКА КАКТО И ЗАД РАШКОВ. НЯКОЙ СВИШЕ. И КОЙ ЛИ ПЪК ДА Е ТОЙ?!

219

Аз

преди 2 години

Шнур за ИТН , два за ДБ, три за БСП е пчетири за ГЕРБ !

218

999

преди 2 години

Че откъде- накъде Славчо му говори на " Кириле.."?!? Това си е верно оп.ростачване и чалгизиране на взаимоотношенията. Тъпо.

217

hahahahaha

преди 2 години

яко тролоне. още рев ще има.

216

гласоподавател

преди 2 години

Ти си крадец на интелектуална собственност. Освет това ти, и твоят господар нарушихте Конституцията на Република България. За какво по-вече се обесняваш? Връщай се в Канада. Тук за тебе хляб няма. Как можеш още да узурпираш това място на министър на Република България след като нямаш право по Конституция? Или, щом се казваш Кирил проблеми няма.Ако името ти беше Мустафа, щяха да те питат за "майка родина".Нали така? Какво ми се обесняваш?Оставка и марш в Канада. Не те искаме.Хранениче на Прокопий

215

Анонимен

преди 2 години

Чалгослав Трифонов винаги е мечтал да бъде новият Бойко Борисов за българите, за суверена, както обича да казва той. Ако беше чел повече книжки и се беше заобиколил с умни хора, а не с разни тошковци щеше да разбере отдавна, че повторенията в историята обикновено не са нищо друго освен ФАРС. Та и Чалгослав Трифонов е фарсовият Бойко Бирисов. Добе е ,че това ще еза кратко, за 12 седмици, а не са 12 години!