212

Анонимен

преди 2 години

Преди оплюха Астра Зенека, сега е ред на Пфайзер, да се готви Янсен. Другарите комунисти имат план да опюят всички една по еда. Само за Спутника никога няма да чуете нещо лошо, защото е създаден от маймунски вирус.

211

Анонимен

преди 2 години

В света е пълно с милионери и милиардери, които губят страшно много пари от тази пандемия... Според антиваксърите тези хора, дали нямат възможности и интерес да проверят каква е истината за вируса и ваксините...? Никой не иска да умират консуматорите (хората), защото именно от тях идват печалбите.

210

До дедо

преди 2 години

Ами върви да се заразиш тогава де....,за по-траен и силен имунитет !!!Чуваш ли се колко си неадекватен ?

209

епидемиолог

преди 2 години

до 228 - Да безопасен е за здравите хора и те са тия които трябваше да изградят стадния имунитет за кратко време, естествено и надеждно. Но ги спряха с локдауните, заради едни големи пари и политически дивиденти. Да, за тези с компроменирани имунни системи, ваксините биха помогнали в краткосточен план докато се създададе бързо стадния имунитет. Но не това бе плана нз ковид-фарма-комунист-мафията. Delta Variant: Natural Immunity 700% Greater Protection Than Shot, Data from Israeli Govt. Shows

208

Дедо

преди 2 години

След тази новина , моля елита на обществото ни ( умните ваксинирани) да си притворят устите , защото стоят с увиснали ченета и гледката е много нелицеприятна !!!

207

До дедо

преди 2 години

А ти нещо смислено в живота си направил ли си бе,пор ?Нещо за общество и държава ?Нещо полезно за еволюцията ?Защо смяташ,че всеки ти е длъжен да ти предостави 100% гаранция за всичко ?Защо си мислиш,че някой е длъжен на Дедо да го съпровожда единствено по пътя на безгрешността и съвършенството ?Има ли според теб подготвена схема и метод за нещо,ново и непознато ,което връхлита изненадващо ?Защо не измислиш ти превенция ?Пууу...аман от *** !

206

Дедо

преди 2 години

Е , така е винаги , като нема вече на къде да лъжеш , почваш да си признаваш !

205

Анонимен

преди 2 години

Ако всеки в България разбираше толкова от нещата,които са му работа да разбира,а не от всичко останало ,вероятно щяхме да сме първа икономика в света и най-доброто място за живеене.

204

Анонимен

преди 2 години

аз искам трета ваксина бях ваксинирана с Пфайзер февруари.антителата са ми намалели.защо изнасяте ваксините..кажи бе Кацаров . т.е.Радев.Кацаров е ***.

203

Анонимен

преди 2 години

стоматол.сестра в мед.център в който работи дъщеря ми февруари бе болна от Ковид.сега е позитивна с Делта.антиваксерка кара Делта много тежко в момента на 20г.без хрон.заболявания.10 дни 40 градуса.

202

До 222

преди 2 години

Отговори ми кои са ТЕ? Отговори ми какво значение има произхода на вируса с превенцията срещу него ? Това,че е изкуствен прави ли го безопасен?

201

до 224

преди 2 години

Кой се интересува от талибаните бе oxлюв? Там се трепят с бомби... Ако тук е както в Афганистан да не мислиш, че ще се занимават с вируса вместо да се избяга в друга държава...?

200

До 224

преди 2 години

А ти знаеш ли какво се случва с талибаните ?Колко са заразени,колко са умрели,колко са осакатени от К19 ?Какво очакваш от тях ? Да ти предложат статистика ?Можеш ли да сравняваш изобщо мирогледа им и ценностната им система ? Знаеш ли каква е разликата в цената на човешкия живот там и в цивилизацията ???

199

Анонимен

преди 2 години

Витанов пресметливият математик,да каже кога при талибаните ще стане червено от вируса?Тях няма ли да ги тръшне толкова са на тълпи,никаква хигиена и дистанция?!

198

Анонимен

преди 2 години

Наричат го вирус за да е по-разбираемо понятие за хората.Реално това е създадено в лаборатория и е биологично оръжие.Бизнес за милиарди.Със страх се ръководи най-лесно,а и това си е тиха война.Без проблем прокарват закони,които нарушават основни човешки права.Докато ни баламосват да слушкаме и да изпълняваме,те трупат пари,мнооого пари!!!!С парите си купуват власт над всички.

197

епидемиолог

преди 2 години

До Тахомир 199. Тахомирчо, в статията е казано ясно - ако си от рисковите групи, се ваксинирай. Докато здравото население изгради истински стаден имунитет. След това си свиркай. Проблема е че ваксин-мафията точно това искаше да продотврати с локдауните. Да няма истински стаден имунитет. За да продължи агонията с години, а не не да отмине за месец два., както е при всеки грип. Щото грипните ваксини не се харчеха. А сега има бизнес с новото име.

196

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера какъв е проблема от 3 игла?Да,ще трябва да се разходиш до пункта ,да почакаш малко ,един ден да ти е леко отпаднало и толкова.6,7,8 месеца забравяш.Все някога тази Пандемия ще изчезне.Няма цял живот да ходя да се ваксинирам.А тези,които твърдят,че след време ваксината ще окаже влияние на организма нека ми докажат,че един прекаран К19 няма да окаже.От къде знаят,че К19 няма да предизвика рак.Или тогава вече започват да вярват на науката,която засега отхвърля това.

195

Анонимен

преди 2 години

До ТахомирМинусите на поста поакзват, че трябва да чакаш да се разболееш :D

194

3-та ваксина

преди 2 години

Кой иска да го боцна с трета ваксина? Специфичното при номер 3 е, че боцкането е между двете бузи. Аз лично използвам омекотител, за да влиза пенатратора по-лекинко.

193

карам Ковид

преди 2 години

Чувал съм, че хората карат кола или колело, но не съм чул някой да кара Ковид. Ковида не се кара - той е измислена болест. Ако PCR-a покаже че си болен, започваш да се превиваш и да кашляш. И всичко е за пред твоите приятели и познати. Виждали ли сте някой някога на този Свят да кашля от Ковид на камера?