123

Анонимен

преди 2 години

До Европеец комунис Д запали и по още една свещ за жертвите на фашизма и невинно загиналите деца от Ястребина и за хилядите знайни и незнайни дали живота си за свободата на България.

122

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 132 "че полуграмотни комунисти живееха по-добре от образованите и интелектуалците; че миньори, орачи и копачи взимаха повече от счетоводители и чиновници," Ще се изненадаш какви неща ще откриеш, когато надникнеш в мисленето на примитивния червен ***: той мисли, че орачите и копачите са "истинския" труд а другото е бошлаф работа. Поради шиз-ята, която го тресе, *** не може да направи връзката между постиженията на човечеството и заплащането.

121

Диана

преди 2 години

До Анонимен126 Кой направи Националната ни криза, с.ме.ш.ко? БСП! Спретнахте ни такава Национална Криза, че 30г. вече не можем да застанем на краката си! И сте нагли да извъртате и манипулирате с разни подобни факти - такива са фактите наистина, но те са резултат от управлението на БСП и нейната политика на преход към пазарна икономика, това са факти от политиката на БСП! Ако не беше царя, да ни спаси от колапса на лева, към който явно се стремяхте с цел по-лесно ограбване на хазната, лошо

120

Анонимен

преди 2 години

А никакви такива в четвъртък всички комунисти под ножа

119

Европеец комунис

преди 2 години

Нека днеска всеки коото има време.да отиде да запали по една свещт за избитите жестоко жертви на комунизма.и да си спомняме с добро за тези хора които са дали много на българия но са останали недоодценени поклон.

118

Анонимен

преди 2 години

Стига с тоз комунизъм.....хахахаха :)) Представете си че върнем соца, откажем се от ЕС и НАТО, какво ще правим после, ще рупаме трева ли.....хахахахаха :)))

117

Анонимен

преди 2 години

.....При комунизма се живееше по-добре отколкото при демокрацията и евроатлантизма..... Ако имате предвид, че полуграмотни комунисти живееха по-добре от образованите и интелектуалците; че миньори, орачи и копачи взимаха повече от счетоводители и чиновници, да, за някои по-добре. Взимаше се от едните - даваше се на другите, за да се противопоставят "класово" хората. И горчивата истина е, че успяха, развратиха един иначи работлив народ и го натикаха в калта.

116

The big boss

преди 2 години

Трябва да се върне колелото 150 години на зад за да се види кои е бил начело на държавата.и да започнат да се чистат грешките постепенно докато стигнем до днес.ако не махнем болния зъб абцеса продължава да работи отвътре.

115

Диана

преди 2 години

До Анонимен122 Ако си мислиш, че последните 30г. в политиката ни е имало политици, различни от бивши "комунисти", техни потомства, етническа турска партия /избирана по етнически, не политически съображения от електората си!/, лъжеш се! Точно затова сме на този хал, защото за тези хора човекът не означава нищо - той трябва да се мачка. мачка и пак мачка според техните лозунги...

114

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 126 "До Диана - дай доказателства, че БСП краде повече от ГЕРБ!" Неколкократното ефективно фалиране на Бългрария и заплати по 5 долара и пенсии по 3 долара са доказателствата, които търсиш. Разбира се, това не е нещо ново, тъй че явно тролиш.

113

до 124

преди 2 години

абе, доста се и мреше при комунизма

112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 124 "При комунизма се живееше по-добре отколкото при демокрацията и евроатлантизма." На колко си години и какво си работил през "коумнизма" и съответно през "демокрацията"? :))))

111

Вярвам

преди 2 години

Да почетем хората които напуснаха маика българия и другите които починаха от диктаторският режим на комунистите.и хилядите зарбити на пух и прах мечти и разбити животи.

110

Диана

преди 2 години

До Анонимен119 Без общи приказки, БСП! Дай доказателства, че Герб крадял повече от БСП! БСП не спират да крадат повече от 30г, да не говорим как свалят по 10 кожи от гърбовете на работниците си...Ако Герб крадеше дори и съвсем малко, това "служебно" БСПарско правителство досега да ги е размазало, но не можаха да открият НИЩО! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

109

Христос Воскресе

преди 2 години

Ден на траур за жервите на комунизма.нека днеска да истанем смирени и да ги почетем само в българия са 10 милиона.

108

1

преди 2 години

112 БКП имат всички останали. Дори и поне 20-25 от тези на Славчо са пак от тях. Така че реално БКП имат към 200 депутата в момента, но разиграват циркове за пред простолюдието.

107

Анонимен

преди 2 години

До До 99/111 "И с какво е виновен президента, че НС не може да излъчи правителство?" Въпроса за това дали има избори 2 в 1 или отделни и кога да са няма нищо общо с това какво му е "удобно" на Фигуранта, тъй че се опитваш с елементарни опорки да си проправяш път (неуспешно). Радев не би трябвало да има НИКАКВО влияние или "предпочитания", като уж "неутрален към останалите власти и също така като ДЕЙСТВАЩ шеф на Служебното правителство, но комунистите винаги са приемали злоупотребата за нормална

106

Анонимен

преди 2 години

БСП е единствената партия която краде реално и прави нещата още по реални.

105

Анонимен

преди 2 години

Радев искаше да даде на Мая мандата, но нямаше избор, без електората на БСП няма втори президенстки мандат

104

Анонимен

преди 2 години

БСП се оказа единствената истинска партия в този парламент, която има програма и прави реални политики