20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24 "ББ ще кара на банкноти от 500 евро и злато от нощното шкафче." Умирам от смях като чета как още има шаранчета, които вярват в инсценировката на ДС. ДАже и малките деца разбраха, че Боко го "сготвиха" тогава, само някои, които нямат акъл за нищо, продължават с "чекмеджетата" Хахахахахаха

19

Анонимен

преди 2 години

Еми ***, направи си сама сметката.....хахахахаха :)) Маджо го викаха за некакви показания, прокурорката се напика в гащите....хахахахаха :)))

18

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКато се събуди чаршафът отдолу не беше ли мокър? На това се казва несбъднати мечти. От 8 години веднаж стигнахте 90 депутати, но тази вече няма как да стане. ББ ще кара на банкноти от 500 евро и злато от нощното шкафче.

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 "защото никой не го иска" Искат го повече хора отколкото хора искат някой друг. Факт. А някои *** така и не разбрахте, че държавно управление не се прави с инат, а с визия. И ако нямате визия ще ви управляват комунисти, които точно за това работят: да има кризи в държавата, за да дойдат на власт, след което я сриват ДО ОСНОВИ и опсоскват до шушка, а вие се чудите кой да обвинявате.

16

Анонимен

преди 2 години

Забравих Деса Дуловската принцеса, Дани Каназирева, Данчето, кротката крадлива кметичка... Наистина нямат алтернатива!

15

Наистина последен

преди 2 години

Защото догодина по това време враговете на ЕС и НАТО у нас ще бъдат в дълбока нелегалност.

14

Анонимен

преди 2 години

До Радев е виновенМаджо си управлява БГ, ако не знаеш...хахаха :)))

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен На следващите избори ИТН ще се срине: това е третата стомничка, ДБ няма да достигне изборни върхове, ИБГНИ ще драпа за 4% , а в изборната борба дай боже да се включи партия на млади хора. Омръзнаха ни Боце, Славуцата-Тошко-Филипчо и Ристо лодкарят! Нямаме намерение да ставаме стадо на ГЕРП, ИТН (Има такива нeнopmaлни) и Демократичните костоваци!

12

Радев е виновен

преди 2 години

Днес отново ще се съберат Тошковци, Маджовци, Бабикяновци, Техноимпексовци, Галевци всички безмозъчни същества, само с 2 гънки в мозъка да ни "оправят". Хората, които счупиха държавата. Те не могат да бъдат част от решението, защото са част от проблема на България. Дано народът е разбрал, че ГЕРБ нямат алтернатива. Там са хората, които могат да ни извадят от тази каша, в която ни вкара хасковския *** с неистовата си жажда за власт.

11

Анонимен

преди 2 години

Ами тя и Корнелия няма да може да управлява. Също като Мутрата. Колкото тя, толкова и "он". А и да има наесен 90 депутата все тая. Пак няма да може. Защото никой не го иска, доказан лъжец и измамник е! Ще си умре като пpocт селянин от село Банкя оттук нататък! Ха ха ха...

10

Анонимен

преди 2 години

Корнито ако немаше бомби.....хахахаха.Добра е жената, ама не става за лидер.....хахахаха :)))

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8. "Ами за ваше тролско съжаление народът определи 60 депутата на еднокнижния лъжлив мутряк от СИК. Иначе, ако може, нека направи той кабинет и ни поведе към светли бъднини! Ама не може!" А "народа" колко определи на крадливата Крушовска ***? Тя от "статуквото" ли е? Нали Фигуранта срещу статуквото вдигаше юмруче?

8

Анонимен

преди 2 години

63, а за корнела - 36. Но пък тя не се свени да желае да управлява. А ГЕРБ на есент ще има поне 90 депутата. Запомни го.

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8За мутра се справи добре, немаше кризи, освен "батките: от Перник дето не се къпаха.....хахахаха :))

6

Анонимен

преди 2 години

Ами за ваше тролско съжаление народът определи 60 депутата на еднокнижния лъжлив мутряк от СИК. Иначе, ако може, нека направи той кабинет и ни поведе към светли бъднини! Ама не може!

5

Анонимен

преди 2 години

Бутат е Нинчето, ама нема да стане номера.....хахахаха :)))

4

Анонимен

преди 2 години

До пожелание Само дето в режимите под руски контрол появи ли се "президентска" даже и неофициално -това значи диктатура на пионка на Москва и режим. Явно ти си мечтаеш да си като в Беларус.

3

Честито

преди 2 години

Тази с 300 хил гласа на треперещи пенсии иска да управлява. Ето какво докараха експерименти като клоуните от 7/8. Поради пълно безхаберие и нежелание да поемат отговорност ще докарат корнелия и маяма, които народа изгони с камъни. Честито на протестърите. Чакаме Румен Гечев да оправи финансите.

2

1

преди 2 години

Въпреки, че и това е бутафория преди неизбежното нарочно връщане на властта в ръцете на Фигуранта само се замислете за момент докъде ви докараха: "безпартийния" Фигурант, връчи третия мандат не на някоя от протестните партии, а на псртията, която българите от ГОДИНИ ОТКАЗВАТ да подкрепят за управление на страната, поради некадърността й. БСП, която срина държавата няколко пъти за поселдните 20 години получава "мандат". Комунистите ви се подиграват в лицето.

1

Анонимен

преди 2 години

"Сега БСП трябва да решат кой ще е техният кандидат за министър-председател. Не е предвидено в какъв срок трябва да стане това." Ами, с цел крадене от страна на временното правителство на техния президент, БСП и Вътре-вънка/г-жа лъжа и галевица/ може месеци да търсят кандидат за министър председател...