101

Анонимен

преди 2 години

Еми, те искаха още в началото да са опозиция, ама не очаквахме да са чак такива олигота......хахахаха :)) При следващи избори, не е сигурно дали ще влезете у парламенто....хахахаха :)))

100

Анонимен

преди 2 години

Затова и макетата ни отсвириха. Знаят какво представляват ***-винаги разединени. Затова са и вечно на това дередже, откакто съществуват. На измислената история няма кой да се хване..

99

ИТН не играе вече..

преди 2 години

ИДВА НОВ ИГРАЧ НА РУНДЬО....ха,ха,ааа....КИРЕ ***-канадецо....

98

Анонимен

преди 2 години

Скоро пак ще си ходите, по мутренски с оръфаните ***.

97

Анонимен

преди 2 години

Избирателите на млада и средна възраст с основно образование избраха Славчо и тримата нахални аматьори за първа политическа сила. Сега да ходят отново да ги избират. Без нас!!! Мисля, че изборите до дупка ще бъдат до третия път. Нека вземе Славчо да се плези на евродепутатите и на Вебер, Меркел, Макрон!

96

Анонимен

преди 2 години

Кой е тоя циганнин годежар на снимката?

95

Ицо

преди 2 години

Безотговорни ко.***.ле.та!! колко избори още ще предизвеикат? Колко трябва да падне избирателната активност, за да заважи пак купения вот на герб и дпс???

94

Жалко за народа

преди 2 години

ИТН не искат да поемат отговорност за нищо освен за собствените егоистични интереси. Щели да бъдат опозиция. На кой? На самите себе си. Редом с ГЕРБ. Да стягат куфарите и беж да ги няма в следващия парламент. Който не може два пъти, не може и трети път.

93

Анонимен

преди 2 години

След като има хора които още си мислят, че асфалт не се яде и не им е ясно, че няма никой да дойде без инфраструктура какво да говорим, с кофти хора ще сме последни от последните. Лесно е да се гъбаркаш на чужд гръб, особено когато е в интернет и не е в лицето на човека, защото е лесно. Но да намериш начини да вдигнеш стандарта на всеки, а от там да има и за пенсии си иска работа и обикаляне и проверки, не статуси в фейсбоклука.

92

Смешник

преди 2 години

Вдигнаха резултата на другите партии . Ако не е бойко рашков ще има яко купен вот и знаем какво слвдва

91

КАТО

преди 2 години

КОКОНИ!!Не гледам СЛАВИ и антураж от 31г.!!Видях как се ПОДИГРАВАШЕ на СДС!АБСУРДНО е да му се има ДОВЕРИЕ!ШИКАЛКАВЕНЕ 31г.

90

Смешник

преди 2 години

Няма пари за здраве , деца,пенсионери,по високи запалти ама за избори има винаги 😃 да ви в устата на всички в НС.

89

sdsadsa

преди 2 години

Браво на НТА, направиха БСП да изглеждат най-нормалните

88

Пешо

преди 2 години

Всеки си мисли, че лесно се управлява държава ама на.

87

Анонимен

преди 2 години

Защо една революция се пали чрез изфабрикувани компромати и манипулации? Защо през 91 не излезе имането на Луканов,а през 97 на Виденов?Защото последната грижа на народа бяха личните им животи.Тогава буквално гладувахме и не ни трябваха захранки,за да излезем на бунт.Тогава България колабира и ние поведохме СПОНТАННО недоволството си.Тогава нямаше интернет и мобилни,нямаше организатори,нямаше профисионални протестъри!Имаше милиони по улиците,излезли не заради снимки и записи,а заради мизерия!

86

Анонимен

преди 2 години

забрана на партиите и преход към Швейцарски модел на пряка управление, 40 години преход доказаха, че освен да крадат, мажат, лъжат и злоупотребяват с власт и служебно положение - друго не са способни да направят. Не само, че не помагат на народа, ами откровено пречат. Всеки се мисли за богопомазан като влезе в НС - Янето, Сидерчо, Далавери, Магарешки, Лойко, Дебелян, Доган, Местанчо, Цветанчо, сега Тошко, Филипчо, Славчо - държат се сякаш вселената около тях се върти. Вадете гилотините и те така

85

Анонимен

преди 2 години

Аз на следващите избори ще гласувам за Мая Манолова! Не знам защо не гласуват за нея, тя изглежда съвестна и действа за разлика от повечето шушумигги

84

Ама псувайте ....

преди 2 години

Псувайте колко искате .... грам ми не дреме че няма да бъде изложен или съм "щял да стана за смях" - фактите са, че всички представени автори и произведения са явления и фактори в световното изкуство за добро или за лошо и фактите са, че най-големият монументален колаж в света е на Ангелов. А сега псувайте колко искате ...

83

Анонимен

преди 2 години

Да,вървим към избори и вие изчезвате от политическия хоризонт на България !!!!

82

Анонимен

преди 2 години

От тези партии ИТН, ДБ, ГЕРБ , ДПС, че и вече и БСП народа не видя никаква полза за себе си. Трябва нова социалдемократическа и даже нова комунистическа партия. Щом н Турция и Гърция ги има и са в парламента дори са и фактор защо и при нас да не стане. десното си е десно, но левото хич го нема.