199

Една

преди 2 години

Само да напомня, че и до ден днешен не долюбваме евреите, но сме единствената нация, която се изправи срещу геноцида. И сега изобщо да не си мислят, че като псуваме полицаите, критикуваме учителите или недоволстваме срещу лекарите, ще допуснем да бъдат потъпкани човешките им права! Ние сме един народ.

198

Кой е тоя?

преди 2 години

Кой е тоя и в качеството си на какъв казва какво ще става в здравеопазването на Република България?

197

Анонимен

преди 2 години

Ми като не искаш да те разбирам погрешно, кво изобщо се изказваш? И кат няма 100% ваксина, кво ме караш да се бода? Ше си мра кога ми е кеф!

196

Ямболски цървул

преди 2 години

ГРАЖДАНСКИ ОТПОР.......За да има ефект ,протестът трябва да е пред общината,в която живееш.И така трябва да са протестите по целият свят,за да има ефект.И аз съм ЗА...То това не се търпи вече! Прекалиха брутално!

195

Задължителна Ваксина

преди 2 години

Това значи ли, че ще отпадне декларацията за информирано съгласие? А БЕ КУНЧО? ГОВОРИ БЕ КУНЧО! ИЗЛИЗАЙ И ОБЯСНИ ВЕДНАГА КУНЧО

194

Анонимен

преди 2 години

язе пия 3 пъти на ден гроздова ваксина и съм здрав като ваксиниран Кунчо, сино му и унука му

193

Граждански Отпор

преди 2 години

Аз ще се включа в протест против задължителна ваксинация за медицинските специалисти и работещите в социалните заведения. А не съм в нито една от двете сфери. Кажете къде и кога?

192

Знам ли

преди 2 години

Кое ще ви убие първо:1. Катастрофа2. Заплата в Бг3. Жена ти4. Тухла от сграда5. Куче от парка6. Инфаркт7. Инсулт8. Рак9. Ковид (рак, инсулт и инфаркт на N степен)

191

Анонимен

преди 2 години

Да, тук ключовата дума е "уж" - правилно си го писал, уж просветени. Тя простотията и по лекари, и по учители ходи. Има истински сред тях, има и учили-недоучили. Ама като няма кадри...

190

Една

преди 2 години

Мога да работя, а мога и да не работя. Мога и само на частни уроци да карам и даже сигурно ще съм по-полезна!

189

Анонимен

преди 2 години

До 206: Ще видим дали просветените хора като лекари и учители ще се ваксат. Уж просветени, пък се дърпат. Дрънкаш колкото да не заспиш.

188

Анонимен

преди 2 години

Абе я си таковайте цървулената революция! Само крепите шкембета пред клавиатурите и пишете глупости. Просветените хора се ваксинират. Простите *** и плюят за неща, от които нищо не разбират. Като гледам какви изчисления са напляскали тук някои индивиди, явно учили до трети клас, и се спуквам от смях.

187

Анонимен

преди 2 години

Смъртната присъда за геноцид му е гарантирана така или иначе. Няма какво да губи, ще слуша кукловодите.

186

Гоше

преди 2 години

Прав е човека. Да ги боцнем. Първо викам всички депутати да минат и всички партиини членове. Тогава и аз се боцна.

185

Анонимен

преди 2 години

Ще останем без учители,ако направят ваксината задължителна!

184

Анонимен

преди 2 години

200 - нямам никакви проблеми като неваксиниран да си плащам разноските, ако ми се наложи да стигна до болница. Но тогава трябва да бъда освободен от здравни осигуровки, нали така?

183

Баси

преди 2 години

И гнусния вмирисан на АД демон! Иска му направи някой екзорсизъм,няма майтап,тези са обсебени яко!

182

До 188 Това пък къде

преди 2 години

го чу!? Или пак си измисляме глупости само и само да живеем в света който искаме!? Пълна глупост е, че Пфайзер са признавали, че ваксината им не действала при Делта. Заради такива като теб нещата стават развален телефон. Като онези, дето пък плещят, че вирусите мутирали заради ваксините. Големи разбирачи сте, нови науки изникнаха покрай вас.....

181

Анонимен

преди 2 години

Тез без ваксина да се лекуват вкъщи защо са първи в болниците? Който няма ваксина да си плаща пълния престой в болницата и лечението в пълен размер без да ги поема здравната каса. Само така ще му дойде акъла на бай ***.

180

Анонимен

преди 2 години

Жалка работа, антиваксърите ще избият предимно слаби хора. Един ваксиниран и болен от ковид е 10 пъти по-малко заразен от толупите, дето нямат мозък колкото червей.