137

www

преди 2 години

До до 127 - ИТН няма да са първи!!!Уверено вървят към целта си. Да са в парламента и нищо да не зависи от тях. Да ръсят мъдрости наляво и надясно. А някой и друг лев да бъде насочен към ТВ 7/8.

136

Детска градина

преди 2 години

Тези са по-зле и от децата в детската градина! И какво ще стане ако (като) се пресъздаде същата ситуация в следващите избори! Нито ГЕРБ нито ИТН могат да постигнат достатъчно на брой депутати за да управляват! Ще ходим на избори на всеки 3 месеца ли!!!

135

до 127

преди 2 години

......Колкото и да плюете на следващите избори ИТН пак ще са първи а Румен Радев президент! Те са единствените които си държат на думата и не влизат в нечистоплътни коалицийк...... Надявам се да не стане, доколкото, от писаниците ви заключавам, че сте средностатистически ИТН - фен, та, такива като мен този път излязат да гласуват срещу такива като вас и гологлавите/рошави ваши "чистоплътни" вождове със скъсани ***.

134

Анонимен

преди 2 години

Тези подлеци това искаха от самото начало - да седят вътре ,да взимат субсидийката и да плюят всички ,но да не носят отговорност !

133

Анонимен

преди 2 години

Чалгарят може и да не ни оправи. Въпреки, че министрите които предложи бяха добре образовани и което е важно - НОВИ лица. НО, ЧЕ ПРОТЕСТЪРСКИТЕ ПАРТИИ НЕ САМО НЯМА ДА НИ ОПРАВЯТ А ВЕЧЕ НИ НАБУТВАТ В БЛАТОТО. Още даже преди да са взели власт.

132

Байдън.

преди 2 години

Какво, какво, кви рожени дни, кви пет лева, тези май само майстори на късия лаф.

131

hahahahaha

преди 2 години

някои ще са МНООООГО благодарни на учиндолския суверен.

130

Кире

преди 2 години

До Българин Ми твоите сексууални желание не ни вълнуват, но щом държиш да го заявиш ще се отнесем с уважение и разбиране.

129

не си в час

преди 2 години

До АнонимеНГерб нямат никакво намерение да печелят избори през есента!Герб ще спечелят изборите убедително за да управляват сами през пролетта!Просто на нашия умен и прогресивен народ му трябва една гладна зима!Нищо повече!

128

Кире

преди 2 години

До Анонимен Ти май знаеш най-добре.

127

АнонимеН

преди 2 години

ХОРАТА НЕ ОБИЧАТ НЕПРЕСТАННО ДА ГУБЯТ!!1 ТЪЙ, ЧЕ ПАРТИИ КАТО ПАТРИОТИТЕ И ВЪЗРАЖДАНЕ Е ПО ВЕРОЯТНО ОТНОВО ДА НЕ ВЛЯЗАТ! КОСТОВАТА ПАРТИЯ АКО НЯМА СТАБИЛНОСТ ПАК НЯМА ДА ПОДКРЕПИ ГЕРБ ТЕ НЕ СА ГЛУПАВИ :D ТЪЙ, ЧЕ ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧИ В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ СЕ ОЧАКВА НАПЪЛНО ДА СЕ ПОВТОРИ И В СЛЕДВАЩИЯ. МАЯ ИЗЯДЕ МНОГО ШАМАРИ И ЩЕ Е ИНТЕРЕСНО ДАЛИ ЩЕ УСПЕЕ ДА ВЗЕМЕ 4%

126

Анонимен

преди 2 години

2021г. да вярваш, че чалгара ще те оправи си е тест за елементарна интелигентност.

125

тука Има Тука Нема

преди 2 години

Опозиция на кого по точно? На служебното правителство ли? На всички останали в Парламента? От всички простотии, които споделяте, когато ви е кеф е ясно само, че не знаете какво точно искате освен да сте опозиция и плочата с мажоритарните избори се върти до изчегъртване.Поканата за "рождения ден" беше -"Ние не искаме да си играем с вас, но вие сте длъжни да дойдете,да ни дадете подаръци,да стоите до стената и да ни ръкопляскате защото сме най-великите." Ами не сте!

124

до 122

преди 2 години

Май много бързо зобравяш. ИТН могат и искаха да управляват и предложиха ДВА състава на мин. съвет. И от двата състава протестърите се разпищяха и разхвърчаха като опърлени кокошки. Просто там нямаше НИ ЕДИН техен чавек нито им беше предложено мин. кресло. Айде сега на следващите избори протестърите - у канала.

123

ИТН

преди 2 години

са абсолютно прави. Не може преди седмица да си ги обвинявал в задкулисие, да си вадил какви ли не компромати, да си очернял учредителите на партията, а днес да им търсиш подкрепа. Това да не е баница - режи па яж. ИТН си показаха задкулисието - НДСВ-ДПС и евентуални някой и друг отлюспен от БСП - те са това. Това са били и ще бъдат. Всички приказки дето Мая, Ицо или Корнелка пускат са често лицемерие, както и безрезервната им подкрепа в кавички, преди това.

122

мдааааа

преди 2 години

ИТН остава опозиция с ДПС и ГЕРБ. Изненадани?

121

дьаяотхжэ

преди 2 години

До АнонимеН......ГЕРБ МОЖЕ ДА ПРИБАВИ САМО ДО 1%..... Аз пък мисля, че есента или следващата пролет, ще има правителство с участието на ГЕРБ. Независимо в какъв точно формат. Нито една от сегашните парламентарни групи, НЕ МОЖЕ или НЕ ИСКА да участва в правителство. А следващата парламентарна група на ИТН, запомнете ми думата, ще се разцепи за 3-4 седмици (фракции, независими) и ще се примъкне към управляващата формация.

120

ИТН към ДБ

преди 2 години

Нема порции....нема министерства....бегом марш на нови избори!НЕЩАСТНИЦИ!

119

АнонимеН

преди 2 години

ЦАРЯ БЕШЕ ИСТИНСКИ ПОЛИТИК! ЗАЩОТО КАТО ГО ПИТАТ НЕЩО ТОЙ САМО ШИКАЛКАВЕШЕ С ОТГОВОРИТЕ КАТО: КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО СЛЕД НЕ ПО - МАЛКО ОТ 800 ДНИ :D А СТАНИСЛАВ СЕ ДЪРЖИ КАТО ПОЛИТИЧЕСКИ *** СМЕНЯЩ СИ МНЕНИЕТО ПРЕЗ ДЕН КОЕТО Е ПО-ЛОШО И ОТ ТОВА ДА НЕ СИ КАТЕГОРИЧЕН!

118

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да плюете на следващите избори ИТН пак ще са първи а Румен Радев президент! Те са единствените които си държат на думата и не влизат в нечистоплътни коалицийки както преждеуправляващите ББ и ОПГ. и сегашните мними демократиСамо те са все още свободни хора, всички други са козируващи на началниците от Брюксел и зад океана.