62

ЧАЙ ЧАЛГА

преди 3 години

ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БАЙ ЧАЛГА И КОМПАНИЯ ЗА РЕЗИДЕНТА И БОРИМЕЧКОВА- И ПОСЛЕ В ЕВРАЗИЯ- МИХАИЛ ХАЗИН СЪВЕТНИК НА ПУТИН ПРЕД БСТВ- БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРИНУДЕНА ДА ВЛЕЗЕ В ЕВРАЗИЯ 2023Г- ИМА ГО В ЮТУБ- НА ТАМ ЛИ НИ ВОДИ РЕЗИДЕНТА.

61

До 59

преди 3 години

До 59 Или на бяла катафалка...

60

АнонимеН

преди 3 години

НОВИТЕ ИГРАЧИ ДА СЕ МОЛЯТ ДА МИНАТ 4% :D АМАН ОТ ПОДКУПНИ ,ИНТЕРЕСЧИЙСКИ СОЦИОЛОЗИ И ПОЛИТОЛОЗИ!

59

Колчо Слепеца

преди 3 години

Андрю Райчеff има спешна нужда от добър очен специалист!

58

Тъй ще е тя

преди 3 години

Никога до сега не съм гласувал за ГЕРБ! На последните избори на гласувах за никого! След това което видях последните 4 месеца, на следващите избори ще гласувам и то за ГЕРБ! На фона на всички смешници от ИТН, ДБ и ЕБНИНИ, ония взеха да изглеждат много нормални бе!!!

57

Анонимен

преди 3 години

ЧУДЕСНИЯТ ЖИВОТ НА РЕЗИЛ ГАДЕВ И БОРИМЕЧКОВА СВЪРШИ- НИЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ- ТЕ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ!

56

Анонимен

преди 3 години

Бойчето ще се върне на бял ДЖИП

55

ПОЧТЕННИЯТ МУСКУЛ

преди 3 години

ШЕФЪТ НА НАП- ПРЕХВЪРЛИЛ ФИРМА НА КЛОШАР И НЕ ИЗПЛАТИЛ ДАНЪЦИ НА СЪЩИЯТ НАП ОТ НАД 1 500 000ЛВ- ЕТО ТОВА СА ВЕЛИКИТЕ И ПОЧТЕННИТЕ НА РЕЗИЛ КРЕМЛЬОВ- ЦЕЛ- БГ СЪСИПАНА И В ЕВРАЗИЯ- НАРОДЪТ СМАЗАН, А ОЛИГАРХИЯТА И СЛУГИТЕ ИМ ЩЕ ЖИВЕЯТ В ЗАМЪЦИТЕ СИ. ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ИЗЧАГЪРТВАЩИТЕ, ЗА РУШАЩИТЕ, ЗА ТИЯ ДЕТО ЧУПЯТ- И КАКВО НИ ЧАКА РАДЕВА ЗИМА- ВИЖ КАКВО НАПРАВИ ГЕЧЕВ- 1995 Г/1997Г- 1 ДЛ 2965ЛВ- 12 МАРТ 1997Г- ТОВА САМО ЗА 1.5 Г- ТЕ СА СПЕЦОВЕ ПО ИЗЧАГЪРТВАНЕТО.

54

Анонимен

преди 3 години

БОЙКО ДОБРЕ ДОШЪЛ

53

до 51

преди 3 години

Спрете дрогата с всичките ви познати!!! Да гласуваш за измислени герои, само защото някой медии ти ги проботват като много яки е повод да ви отнемат правото да гласувате!!! Мошеник и измислен харвардски палючо, кукла на конци на кръга Капитал! Това ли ви е надеждата за България

52

Анонимен

преди 3 години

Герберопитеци, мислите, че като стоите пред компютрите и цъкате минуси за стотинки, ще промените на хората мнението ли? Наивници. Не се хабете. Свърши краденето. Бай Ставри чака

51

И ко ся?

преди 3 години

На Пропокопиев не му се нрави как се развива ДБ начело с Бойкякиев и Гнома и реши да си направи нова партия начело в Киро Кокичето на Пропокопи момичето!!! Много са ми смешни тези дето твърдят и защитават Киро,че бил чист, свестен, образован, с езици - я се разровете малко да видите колко политически активен е бил преди време,как Прокопи го изтегля на задна линия за да ви го покаже сега "чист"!А като му се заслушам в английския ... в Харманли да беше завършил,щеше да е по-добър!!!

50

Хахаха

преди 3 години

Всичките твои познати са бивши зелени чорапи нали????? Хахаха

49

Анонимен

преди 3 години

Кажете за кой да гласувам, за мутрата или учиндолския....хахахаха :))) Тоз стана ли от диванчето, че напоследак дава акъл наляво-надясно....хахахаха :)))

48

ПОЧТЕННА КОМИТОВА

преди 3 години

НЯМА КАК ДА ПЛАТИМ ИЗРАБОТЕНОТО ПО ИЗГРАЖДАНЕТО И РЕМОНТА НА МАГИСТРАЛИТЕ И ПЪТИЩАТА НА БГ- НЯМА ПАРИ И ВИНОВНИ СА ПАК ГЕРБ- КЪФ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ КО НЕЩО- ЦЕЛ- БЪЛГАРИЯ РАЗСИПАНА И СМАЗАНА- ДАЛИ МОЖЕ- ДА ВИЖ КАКВО НАПРАВИ ГЕЧЕВ- 1995.1997Г

47

Анонимен

преди 3 години

Всичките ми познати заявяват, че наистина чакат тези момчета да направят партия и да гласуват за тях. Отвратени са от всички досегашни. Направят ли партия, ще има тотална вълна, която ще вземе не по-малко от 50 процента. Вижда се най-после и за България някаква надежда.

46

Как ще

преди 3 години

се казва партията на Кирчо и Асанчо - Открадни България! Измамници изправи се!

45

Анонимен

преди 3 години

До "Харвард: Информация се дава само на бивши възпитаници. Пробвай Alumni и ще видим докъде ще стигнеш." ___________________________________________ При интерес, има начини! Но е по-лесно да подхвърлим лъжа.

44

Радеф

преди 3 години

Стига сте заблуждавали с това високо обществено доверие.Единият заедно с президента е нарушител на основният закон (това ли трябва да се толерира) , другият е дребен мошеник.Това ли са честните и некорумпирани лица.

43

Анонимен

преди 3 години

До Политическото бъдещеРадев е проамерикански офицер , във ВВА на САЩ е карал специализация 3 семестри и е бил първенец на випуска. Нинова е бита карта, други ще решаватсъдбата на БСП. Във всички държави на ЕС има социалистически партии. Ако смятате, че костоваците от ДБ или крадците на ГЕРБ ще решават съдбата на България, много се лъжете. Тепърва ще има поне две нови партии с млади хора, необременени с миналото на Костов-ББ-Доган-Първанов. Ама вие си говорете, врачувайте и си предсказвайте.