42

До: 61

преди 2 години

Хитлер би те подкрепил! Добре че е умрял!Евреите се доказаха като по-добрата и богоизбрана нация!

41

Анонимен

преди 2 години

Отиват на адрес, а там няма никой! Май никой никъде не ги е викал.За пред камерите само. Твари.

40

Анонимен

преди 2 години

При ужасяващо намаления брой медицински специалисти..." А! Тука е заровено кучето!!! УЖАСЯВАЩО намален брой медицински специалисти = ужасяващо увеличен брой тежко болни в интензивни отделения и починали пациенти!!!

39

Дарвин

преди 2 години

Умират само слабите и кекавите независимо от ваксината. Природата не може да се излъже. Старото и отживялото трябва да си ходи. Аз казах.

38

Анонимен

преди 2 години

Усеща се четвъртата ,защото ковид-и,д,и,о,т,и,те викат бърза помощ след първото кихане. Нали чухте човека по телевизията ,който каза ,че е приет в болница само ,защото е дал полож. резултат. Нищо му няма ,но са го приели за да пълнят бройките,които техните господари,които им плащат изискват от тях. Всичко се планува месеци напред. И пета и шеста вълна се знае кога ще са. Също се знае колко ще бъдат в болница. Честито на печелившите.

37

Анонимен

преди 2 години

До Ваксиносвинята: Еволюцията е развила мозъците. Теб те е пропуснала обаче.

36

Анонимен

преди 2 години

Комунистите бяха върли дилетанти в пропагандата ако ги сравняваме с днешните методи. Радио Хоризонт, Хр. Ботев, 1ва и 2ра програма и вестник Раб. дело, Труд и От.фронт. С това се изчерпваха възможностите преди. Сега те бомбардират отвсякъде и не само в бегето. Но затова пък имаме повече възможности да се информираме.

35

Анонимен

преди 2 години

Чета и не мога да повярвам че тези простотии се случват, а още по-странното е че има хора които вярват, натягат се и направо изкрейзват.

34

Живко

преди 2 години

Истерията раздухвана от платените от Бигфарма медии доведе до там хората да викат бърза помощ при всяко вдигане на температура или болки е гърлото. Време е тези нагли фашисти да си получат заслуженото!

33

Анонимен

преди 2 години

Побъркахте народите, ей престъпници!

32

пина

преди 2 години

Вчера се по *** х ! Дали да ни им звъна ?

31

Анонимен

преди 2 години

Няма да се ваксинираме , не ни пука ,, това е евтаназия със забавено действие..

30

Ваксинозавър

преди 2 години

Оставете антиваксърите да се самоизчистят. Като не щат, поне да освободят останалите от присъствието си. Видовете, които не могат да се адаптират, еволюцията ги праща в историята.

29

Анонимен

преди 2 години

Защо ще разделят линейките? Вече всичко е Ковид, нали?

28

Шопа с магарето

преди 2 години

Колкото повече ме бутат, толкова повече се дърпам.

27

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Излагате с тоя ковид цирк - половината статии са на тема "колко опасен и вируса как всеки трябва да тича към най-близния пункт за ваксинация". Такъв цирк не е имало дори дори в най-върлия комунизъм.

26

Анонимен

преди 2 години

Усеща се в джоба на бялата мафия, никъде другаде.

25

Плъх

преди 2 години

Аре у лево ! Ние сме от Левуново...Вдигне баба температура 38 градуса и ...вече е Ковид и вече е страшно ! Хайде 112 ...Закашля се друг - близките му притеснени - викат линейка и те ...Като звъннат 50-100 такива наплашени от ТВ и после ... много работа ,много " болни"..Голяма пропаганда голям сценарий и режисура. А народа болен ,гладен малко му трябва да се страхува. И така се създава изкуствено трета ,четвърта ...стотна вълна ." Благодарение' на ..те си знаят ...

24

Анонимен

преди 2 години

Тези са за доживотен затвор всичките..И не стават за актьори. В Съдби на кръстопът са по - добри.

23

Striker

преди 2 години

Дам, ***, ха така! Не се ваксинирай! Ваксините са вредни! Ходи на тръба в болницата, но ваксина никаква! Вперйод!