142

Анонимен

преди 2 години

Чакайте малко бе ! Стига с тоя Пфайзер !Да не са само те ?!Има 7 ваксини,че чета и френска идва .Кво го дъвчите тоя Пфайзер Защо не обвините Спутник ?Китайската ? Модерна ? Пуууу....само Пфайзер им в устите..

141

Анонимен

преди 2 години

къв "П"файзер ве? Файзер е кво е тва "ай"п"фон", добре, че даскалите напускат държавния сектор, че само неграмотни тук

140

До 150

преди 2 години

Шефа си го каза още миналата година.Предвид иновативността на ваксината и според текущите нормативни изисквания за клинично тестване Пфайзер не отговаря чисто юридически на тези пера,което от правна гледна точка всеки ще може да ги осъди за всичко.Тоест с декларацията те прекратяват мераците на адвокатската гилдия,която ще се впусне в злоупотреби и ще ги съди за всяко кихане на пациент след ваксината.Толкова ли не ти стига акъл да осъзнаеш тези факти ?

139

Друга тема

преди 2 години

Защо никой не иска Живко от Варна да живее по добре и да има приятелка, деца, както и други неща от живият живот ?

138

Стоян

преди 2 години

Мисля ,че за някой някой от хората които коментират е нужно да направим едно много важно оточнение: Не всичко което четете в интернет е истина.

137

Анонимен

преди 2 години

Завещавам гуменките си ама ми гарантирайте, че няма се заразя и да боледувам, те миришат *** някой ще ги изпере, нал тъй? :)

136

Анонимен

преди 2 години

Пфайзер е компания създадена от 2ма дойчовци, емигранти в САЩ. Ако утре фирма Знание се пререгистрира в Испания например, ще бъде записана по същия начин с латински букви, но испанците ще я произнасят Езнание, просто защото не могат да произнесат зн като звук, без да слагат е отпред. Провери от къде идва името на Пфайзер. От създателя на компанията - Пфайзер и неговия братовчед. Ако се казваш Иван, а в САЩ те наричат Айван, кое е истинското ти име? Не е ли Иван?

135

Анонимен

преди 2 години

Подпис ли пак трябва?

134

Анонимен

преди 2 години

До Мда В Русия например разрешават ли ти да си сложиш Пфайзер?

133

До 146

преди 2 години

В грешка си.Дори в България ,противно на всичко останало имаш право на избор с коя ваксина да се ваксинираш, в развитите страни отиваш и те бодат ,с каквото имат в наличност,ако не ги питаш коя ваксина са ти сложили няма и да разбереш

132

Анонимен

преди 2 години

149 Зна4и верно умират и таз убава е нема що!!!!Зна4и онз не е лъгал!!!!

131

Анонимен

преди 2 години

шефе я кажи подписа за него нещо, ваксина *** подпис за моя отговорносат нещо има ли по темата или само за овце тва? а шефе?

130

Анонимен

преди 2 години

Новината е във вестник Труд и не е изчезнала. Пише, че напълно ваксинираните на 80 години имат почти 100% смъртност, а тези между 70 и 79 години, смъртността е 97%. Говоря за Испания.

129

Стоян

преди 2 години

На бай *** никой не може да му казва какво да прави,а как го е яд че някой почели пари от тия ваксини не е истина

128

Опитната

преди 2 години

площадка се премести от Африка в Европа.....

127

Мда

преди 2 години

Абсолютната истерия да се налагат точно определени ваксини е меко казано подозрителна!Защо аджеба не се разрешат за употреба всички възможни ваксини,па всеки да си слага тая на която има доверие.нали уж щеше да има свободен пазар???

126

Анонимен

преди 2 години

до 143 за тва все на е бан си одиш ;)

125

Анонимен

преди 2 години

колко от вас се подписаха на бцж, и колко от вас карат да се подписват за ковид експериментална инжекция още не водеща се за ваксина а за експеримент?

124

До 133

преди 2 години

АБСОЛЮТНО ВЯРНО !!!П.С В гугъл може да ти излезе,че влак блъсна самолет.Все пак хиляди хора си изкарват прехраната чрез фейк нюз,инфлуенс и тези модерни интернет религии.Няма да се посвинят да излъжат за каквото и да е,само да има гледания,посещения ,а от там висок рекламен рейтинг и авторитетен домейн !!!Но Г@ нчу как да ги знае тези неща.Той обича да бъде АНТИ !!

123

До 139

преди 2 години

А ти напиши в Гугъл - земята е плоска ще ти излязат 140 страници с доказателства ,че земята е плоска.Голям си бот ,няма какво да пиша.Глупости не ми се четат.Фактите са следните .4.5 млн човека си отидоха от ковид.Колкото и да не ви се иска ваксината помага ,не на 100% ,но помага.Затова в страните с по висок процент ваксинирани смъртните случай са толкова малко.