116

Перниканец

преди 2 години

Третата доза е абсолютно доказателство, че васкините не действат

115

до 128

преди 2 години

името му е Yusuke Kinoshita! а Francesca Marcon може да е жива, но е инвалид с увредено сърце за цял живот, а за футболиста Pedro Obiang какво ще кажеш - Пфайзер?! Каквото и си говорим, ти кога си чул през Живота си Атлети в Топ Форма да Капят като Мухи?!

114

Анонимен

преди 2 години

Ами тези дето са само с по две дози? Те само *** ли ще си останат?

113

Шаши

преди 2 години

Дойде време да се запитаме. Какво ще стане с нас. Какво ще оставим на нашите деца. Свят в който под строй ще ги карат да се бодат. Или свят на свободната мисъл и науката.

112

Мяу

преди 2 години

Готова е, *** нема желаещи. Освен Бау.

111

до тролче-антиваксър

преди 2 години

Явно цитираш данни към 2023.На този етап всички починали досега обявени като ковидясали са къмто 4,5 млн

110

Анонимен

преди 2 години

За да сме най напред е необходимо ние да ударим направо десета доза !

109

Анонимен

преди 2 години

e колко пъти да се бодеме?

108

Анонимен

преди 2 години

Редно е другарката Кожухарова да чете повече. Ваксината според проучвания в Израел е ефективна на 39 % срещу Делта, ако изобщо има Делта. Много взеха да се объркват със симптомите нещо.

107

Пешо Секса

преди 2 години

До 106 Последни Новини От къде да знаем, че това което пишеш не е лъжа? Не намирам нищо за тези хора в Гугъл. Май си ги измислил, а? За лъжа ще ходиш в затвора при бай Ставри секса ...

106

Мечо Кух

преди 2 години

Ваксините срещу респираторни вируси са слабоефективни и това е отдавна доказано по емпиричен път. За справка противогрипни ваксини има от повече от 20 години, а положението с грипа е неизменно, всяка година от грип си отиват доволен брой хора.ПП С изключение на последната, в която грипа изведнъж изчезна и всички починали бяхя приписани на короната, която също е грипен вирус.

105

Тролче - Антиваксър

преди 2 години

До 106 Последни Новини - Според института "Робърт Кох" в Германия 98,8% от починалите над 10 МИЛИОНА от КОВИД19 НЕ са били ваксинирани!!!

104

Ха

преди 2 години

Явно не измряха достатъчно, та давай и трета ... Браво за ентусиазма ! Ама не мисля , че останаха толкова изпаткали хора още.

103

До Друга тема с Жив

преди 2 години

Е дай банкова сметка

102

Анонимен

преди 2 години

Тая гъс.ка какво дава за пример Ню Йорк? Направо е противен начинът, по който се притискат учителите!! То не беше , че са прости, че не знаят откъде се пуска компютъра, че са завършили с тройки, че си бъркат боба, докато преподават, че са глъмави, че не са ваксинирани ..Коя друга нация така принизява труда на учителите си?? И не ми казвайте как нюйоркските учители били по-умни от българските! Едно е сигурно-заплатите им са по-високи. Защо е това притискане и набиване на вина?! А свободният избор

101

Друга тема с Живко

преди 2 години

Не бъдете алчни и лоши хора моля ви ! Живко от Варна се нуждае от приятелка, пари, любов, духовен покой в живота му и други хубави неша от живият живот ! Помогнете му да се оправи в живота , моля ви помогнете ми !

100

Анонимен

преди 2 години

В хамериканско са я одобрили и ще им я правят задължителна. Скоро и на други места... Кажете кога са протестите у нас? Знам, че щеше да има някакви в края на месеца, ама не намирам кога и къде.

99

Папагал без Мозък

преди 2 години

КОВИД Ваксините са БезОпасни и Ефективни! Ползите НадХвърлят Рисковете!!

98

M.I.C.

преди 2 години

Предходният коментар беше до 98 не 101.

97

Анонимен

преди 2 години

До 110, Не ви ли омръзна да разпространявате фалшиви новини, изтърка се, не се умира от ваксините.