179

Анонимен

преди 2 години

Те се съзтезавали кой може да бие повече. Да не се излагат пред групата. В българия така, всеки в група се мисли за велик, ама като са сами мълчат. А белите страни, масово на богатите нямат охранители, защото не им трябва. България славна държава ...

178

Анонимен

преди 2 години

След като нападат полицаите, вие какво искате - полицията да ги черпи с кафе ли?! Работата на полицията в ЦЕЛИЯ СВЯТ е да въдворява ред и да пази нормалните хора от изперкали хайлякчии и безделници.

177

US Immigrant

преди 2 години

Както заявява уважаемият Д-р Менгел, в пост 23, полицията НЕ бие своеволно, а когато някой (някои) нарушават правата на гражданите и/или нападат полицията: затворени улици, площади, мятания на предмети - понякога камънаци - и прочее. Хората, които работеха не можеха да отидат на работа, спирани от шайка *** излезли в защита на юмручестия Зеленочорап/off, дето Гешев Му арестува ДС шпионите. Въпросните бяха подскокоросвани да създават хаос и нищо положително. Трябваше да ги спрат.

176

Анонимен

преди 2 години

Садисти!

175

Анонимен

преди 2 години

Това са убийци в униформи! Срам!

174

Румен Владимиров

преди 2 години

Пореден автогол за Фигуранта и неговата шайка от улични ***! В историята ще бъде запомнен като президента пилот, който остави държавата на автопилот! За по-малко от половин година институциите бяха разпердушинени, блюстителите на реда хвърлени на кварталните гангстери, болниците обезглавени, бюджета опоскан, народа кучета го яли!

173

Анонимен

преди 2 години

"На 4-*** от тях са наложени дисциплинарни наказания" -- това са някакви подигравки, трябва да бъдат дисциплинарно уволнени и след това да им се повдигнат дела за причиняване на телесни повреди върху беззащитни. В полицията явно работят ниско квалифицирани хора, получават заплати и не знаят за какво са назначени там.

172

Анонимен

преди 2 години

До БобиЗабрави да споменеш митичния бай-Ставри, той щял да ги оправи всичките.....хихихихихи :))) Този бай Ставри, още не е виждал политик у затворо, да се надеваме, че до остатъка на живота му ще види некоя дребна рибка, подхвърлена за да се потуши напрежението....хахахаха :)))))

171

Анонимен

преди 2 години

До Истукан Ще страдате защото правораздаване не се прави само за едната страна.

170

Анонимен

преди 2 години

До Ельоменат ГЕРБ ги няма, узакони ли си бизнеса вече :)))

169

Анонимен

преди 2 години

Митко Садовски май си е наследствен Садист!

168

Бонго Бонго

преди 2 години

Добре, че не станах полицай, това лицемерие и нито един началник да не се застъпи за тия хора, които бяха бити, удряни, заплашвани, плюти полицаи....защо тях не показвате???гнусни лицемери Хаджибоклуков

167

Истукан

преди 2 години

Няма го Бойко да ги спаси.

166

Анонимен

преди 2 години

Паралелната реалност герб. Можете ли да минавате през стени? Трябва да го проверим.

165

Анонимен

преди 2 години

Да носиш пагон в България е позор! Срам за децата си и за майките си сте мутри със значки!

164

Кога?

преди 2 години

Вече прекалихте. А кога ще огласите имената на протестиращите, които палиха слама пред полицаите, които ги удряха с дръжките на знамената, които ги хващаха за слабините, замеряха ги с павета, с бутилки пълни с вода?

163

Абе

преди 2 години

Как се казваше оня дето стреля по Доган?

162

Анонимен

преди 2 години

Аз чакам вкарването на бойко разбойника в затвора, а те миличките пак щели да организират избори и разбойникът пак се гласял да управлява и определя бъдещето ни.

161

Анонимен

преди 2 години

Я сега покажете и разкажете за онази полицайка дето си загуби окото от един футболен хулиган (2021 година наричан студент). Винаги има две страни на монетата, освен това ако аз съм полицай няма как първо да не се корумпирам, второ да не съм наясно къде има камери и прочее.

160

Ельоменат

преди 2 години

И отговорите на герберопитеците бяха до тук. След като им свършат опорките почват с обидите. Всички до един са с килийно образование като вожда им.