87

Швейк

преди 2 години

Когато се тресеш целия от страх за скъпоценната си кожа и гледаш да се намъкнеш в транспортния самолет за САЩ колкото се може по-бързо заедно с пълните си кафеви *** .... се сещаш че си си забравил пушката чак когато си се прибрал на сигурно в родната казарма някъде в САЩ и от ужасните талибани те дели цял океан . Ама ква пък толкова. те американчетата и в Ирак изоставиха купища оръжие и оборудване . Има много клипове в Ютуб по темата . Богата страна . Кво ги бърка .

86

Хаха

преди 2 години

Сга се сетил дядката, след дъжд качулка ! Нека се видят глпаците, които бяха за него !

85

Анонимен

преди 2 години

Джо Байдън се измоча обилно на гробовете на падналите американски войници!

84

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е, че публично споделят планове и мисли ... Все едно талибаните нямат достъп до интернет през 2021-а.

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 97 Това да не ти го е писал Радев, с неговия английски? Или Киро Харварда? И двамата горе долу на такова ниво го владеят. :)))))

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85 "Ми 1/6 , какво да се направи" Така е тавариш, "какво да се направи". Руснаците винаги са били грабители и грабители ще си останат. Всякакво пищене за невинност е смехория на килограм.

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 86 "Съвсем не е така . Според теб - в Афганистан не е имало нито един комунист , и Москва е решила - ще строим социализма в Кабул . Давайте , пайдьом . Еми че те щяха да катастрофират на третия ден . Изобще не се е случило така ." Единствените комунисти в Кабул са тези, които руснаците са изпратили. Това е традиционно общество, такива политически концепции са поне няколко века отделени от него.

80

Мюмюн

преди 2 години

Афганите и нас се едно един Мохамед ни е правил .Как си мязаме направо.И Кабул едно към едно с Диарбекира.

79

Анонимен

преди 2 години

Скоро китайчетата ще цъфнат в Афганистан и ходжите ще започнат да ручат кучета и мишки.

78

Анонимен

преди 2 години

Силно ме интересува по колко плащат афганистанците за летателните военни средства и дали ги заплащат предварително като българите? Афганистанците може да са още в каменната ера, но може би българите да не са я дистигнали тази каменна ера, въпреки, че са в Европа!

77

Анонимен

преди 2 години

САЩ окупираха Ирак , разпуснаха армията им , и се пръкна Ислямска държава . Сега подариха Афганистан на хора , които изобщо не ги слуша главата . Ще видим , какво ще се пръкне този път . Ислямска държава вече не е това , което беше . Може би е дошло време на следващия американски проект

76

ТУРЧИНЬ

преди 2 години

А какво да кажем ние с гайдите?;))

75

Щирлиц

преди 2 години

Защо американските войници да воюват за интересите на САЩ,след като е по-сладко и безболезнено други да го правят?Всякакви приказки за загриженост,относно това,в чии ръце ще попаднат оръжията са ала-бала,защото те са доставени на отрочетата талибани.

74

Анонимен

преди 2 години

Ако САЩ имат малко съвест да станат и кажат , какво се договориха с талибаните и афганистанските власти през 2020-та . Защо нямаше реална съпротива срещу талибаните . Как няколко човека могат да завземат огромна страна с десетки милиона население за седмица - две . Все пак Афганистан си имаха редовна армия

73

АнонимеН

преди 2 години

БАЙДЪН ПУБЛИЧНО ОБВИНИ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА АФГАНИСТАН , ЧЕ БИЛИ ПРЕДАЛИ СТРАНАТА НА ТАЛИБАНИТЕ БЕЗ НИКАКВА СЪПРОТИВА! САМО , ЧЕ АФГАНИСТАН НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО А САМО МАРИОНЕТКИ ПОСТАВЕНИ ОТ ФАЩ И СЛУШАЩИ КАКВОТО ИМ НАРЕДИ ФАЩ! БАЙДЪН ТРЯБВА ДА Е МАЛО-УМЕН ЗА ДА СИ МИСЛИ, ЧЕ ЩЕ ИЗЛЪЖЕ НЯКОЙ, ЧЕ УПРАВАТА НА АФГАНИСТАН НЕ СЕ УПРАВЛЯВА ЛИЧНО ОТ НЕГО)!!!

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 82 Съвсем не е така . Според теб - в Афганистан не е имало нито един комунист , и Москва е решила - ще строим социализма в Кабул . Давайте , пайдьом . Еми че те щяха да катастрофират на третия ден . Изобще не се е случило така .

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 74 Ми 1/6 , какво да се направи . Няма да се връщаме 1200 години назад . Едва ли е имало кандидати за Сибир . Без Сибир , Русия става една мъничка държава . Вместо Англосаксоните да ходят да населяват Америка и да изтрепят индинците , да се бяха мръднали към Сибир . Кой им е виновен . Сега Британия щеше да е с 10000000000 кв км площ

70

SS

преди 2 години

Българската армия отиде там пратена от политиците предатели и от генералите и-б-рици на всяка власт.Чудно ми е защо не подържахме подобна боетоготовнос когато СССР беше там ? Нали тогава бяхме във Варшавския договор ?

69

АнонимеН

преди 2 години

УПРАВАТА НА АФГАНИСТАН НАЗНАЧЕНА ОТ ФАЩ ,ОЩЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО НАРЕДИ ДА НЕ СЕ СТРЕЛЯ ПО ТАЛИБАНИТЕ :D АКО ТОВА БЕШЕ ЧИТАВА УПРАВА ДА Е ОБЯВИЛА ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ И ЗА ЕДНА НОЩ ЩЯХА ДА БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ ТАБИЛАНИТЕ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА АФГАНИСТАН!!! МОЖЕ НАСЕЛЕНИЕТО ДА НЯМА ОРЪЖИЕ НО РАЗЯРЕНА ТЪЛПА ОТ ХИЛЯДИ ДУШИ Е НЕЩО СТРАШНО, ТОВА Е ПРИРОДНА СИЛА НЕМОЖЕШ ДА ГО СПРЕШ С АВТОМАТИ! НАСЕЛЕНИЕТО НА АФГАНИСТАН БЕШЕ ПРЕДАДЕНО ОТ БАЙДЪН НА ТАЛИБАНИТЕ МУ И ТОВА НА ВСИЧКИ С ПОНЕ МАЛКО МОЗЪК Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО!

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 78 "Ударила ли е рамо за соц.революцията в Афганистан ."Другарю, СССР не е ударила никакво "рамо". СССР еднолично си е организирал завземането на държавата и отстраняването на местното управление. Никаква "революция" не е "подпомагал" Завзел е една цяла държава и се е опитал да я задържи: ТОВА Е НАЧАЛОТО на въоръжената борба на муджахидините.