116

"Стимулиращи ме

преди 2 години

за отровителство и репресии....

115

Анонимен

преди 2 години

130 не се прави на улав. 10% ваксинирани във всяка държава по света поиска СЗО. Предимно да са възрастни и болни, а не цялото бяло население на 100%. И официално нарекоха бустерната доза печалгарство от страна на фирмите производителки. Спри да четеш само бг новини и то такива, които ти промиват мозъка и те карат за се криеш в мазето от страшния мега вирус. Само да те попитам, 2012 трябваше ли света да загине? Да ни прасне нещо от космоса? Спрете да се панирате и живейте.

114

Пак нещо не разбрал

преди 2 години

Голям калпазанин !

113

Анонимен

преди 2 години

127 то по твоята логика Франция и Германия са пълни с комунисти! А и скоро и други. Не разбрахте ли, че не е нужно да си комунист за да си против експериментите с хора. И комунистите са същите като фашагите, просто не са им разобличили строя така, както на хитлеристите. Да не мислиш,че в Китай не правят експерименти с хора, че не ги затварят без съд и присъда? Наивници. Комунисти и фашисти са едно и също. Ако не вярваш виж комуниста Кацаров как обърна палачинката за пари и говори като фашист.

112

Гост

преди 2 години

Не, господин Кацаров, Вие изнудвате хората с тази заповед!

111

Д0 125

преди 2 години

До 10% НЕваксинирани на държава. Бустерните дози не им е момента, защото има недостиг на васкини в много държави. Следователно - неравномерност в разпределението на ваксините и ваксинираните по света и невъзможност за уддържане на вируса. А ние сами се вкарваме в белята, макар че ваксини имаме.

110

Анонимен

преди 2 години

15% вакснати зомбита си мислят, че ще живеят както преди... ех...наивници. В Израел, Австралия, Китай и т.н. живеят в терор, въпреки че клонят вече към 100% вакснати, ***. Ако искате да допуснете пълно ограничаване на свободата си и да живеете в концлагер в пълен терор- пътят ви го постилат министърчетата със заповеди и изказвания по ТВ-то.

109

Мдаа

преди 2 години

Комуниста е безсмъртен!

108

Анонимен

преди 2 години

В Конституцията е казано, че дори и в извънредно или военно положение, никой не може да прави експерименти с нас, освен ако не сме дали писменото си съгласие за това. Нещо да ви светват лампички в главата?

107

Анонимен

преди 2 години

Само не разбирам защо да се ваксинират всички, след като СЗО каза по 10% от държава? Още повече, че СЗО се обяви и против бустерите и категорично ги нарече "метод за печелене на пари, абсолютно ненужен". А и най-ваксинираните нации са най-зле в момента. Някой да ми обясни, защо г-н гори маска се извъртя на 180 градуса и от антиваксър стана по-ваксър и от щабнците?

106

дам

преди 2 години

До Анонимен 113 - миналата седмица се замислих за "Прозореца на Оверон" и Ковид-19 в посока отказване от свободи и стигнах до извода, че вече сме в четвърта фаза и много скоро до края на годината ще сме в пета за съжаление.

105

Анонимен

преди 2 години

108 Българинът отдавна е доказал, че е повече богоугоден от другите нации. Ние не вярваме на никого, не защото сме ***, а защото сме хилядократно лъгани. Освен това подушваме античовешкото. И преди 70 год и сега. Няма да позволим на фашаги да убиват хора, само защото са решили че им е по-изгодно така. И преди се опълчихме, и сега ще го направим. Лесно е, особено ако ти е за пореден път. Обиждай ни както искаш.

104

На това

преди 2 години

Му се казва натиск, да се ваксинират всички. Няма значение искаш ли, не искаш ли. Уж е свободен избор ама ако не се ваксинираш - няма да работиш - няма да ядеш. Мерси за избора който ми давате

103

До Анонимен 117

преди 2 години

Пречат на бюджета и на здравната система, и намаляват медицинския капацитет на страната за лечението на хората по не-ковид причини. Заради това са по-опасни неваксиниранте по цял свят.

102

До Анонимен 72

преди 2 години

Антигенният важи 24 часа и е 30-35 лв. PCRто е по-скъпо, но ще го ползвате 3 дни.

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 115 май си прекалил с филмите в стил " Трансформърс"

100

АНОНИМЕН

преди 2 години

Кацаров, знаеш ли ква стимулираща мерка ке ти вземем, на теб и цялата фашистка ***???? ***!

99

Анонимен

преди 2 години

Все още аз пък не проумявам с какво неваксинираните пречат на ваксинираните,след като ваксините уж били толкова много ефективни!И след като е доказано вече по безспорен начин,че ваксинираните се разболяват и разнасят заразата!

98

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните ще мреете до няколко години .. В страшни мъки.. Няма лечение от отровата неречена ваксина .. Няма да имате покой ден и нощ докато умрете , защото се предадохте на дявола , на ЦРУ и глобалистите.

97

Анонимен

преди 2 години

във вакините графенов оксид , с който могат да те убият чрез собственияти GSM кога си искат , и да ти причинят симптоми на която болест искат умрял от рак примерно .. Когато поискат..