171

Българин

преди 2 години

По добре Слави да ни управлява от Фейсбук, отколкото комуниста Борисов от джипката.

170

Бонго Бонго

преди 2 години

Влади, да не те сърби главата?Изглеждаш умен човек.

169

Влади

преди 2 години

Този протест е абсолютно незаконен и платен от чекмеджето на джипко бибитко. Ако се състои, моля, снимайте протестиращите и им публикувайте снимките във фейсбук, както и това къде живеят и къде учат децата им. После ще се разправяме с тях.

168

Анонимен

преди 2 години

с държавата има много по-сериозно проблеми от това дали ще работят кафенетата и до кога...не ме интересува. Кафе и кола има навсякъде...доставките работят? голямо чудо. Как ще живеем без заведение няколко месеца - не знам

167

we

преди 2 години

Бачкат яко в сивия сектор и реват отгоре.

166

Бонго Бонго

преди 2 години

Алибаба, чакам още сфери да се включат, бюджетът не е актуализиран все още и когато се провери, ще се види, че за 3 месеца са го пресушили Радевите *** и плащане ще има мумук.Всички под прозорците на Радев и да го сринат и Слави също.

165

Анонимен

преди 2 години

Намалиха ви ддс то...и ни се отплатихте с двойни цени.Заведенията цяло лято са препълнени.В началото ви съчувствах, че ви е трудно и ще фалирате, но сега, Не!Натиснете се малко и вие. И проявете разбиране.

164

Чичко

преди 2 години

Заведенията да готвят манджи, а не протести! Тоя Ричард и той ли е пожизнен диктатор в тая болшевишка организация от готвачи, бъркачи и мушляци.

163

Анонимен

преди 2 години

Да как ще ги затварят, само те крепят нацията, то ако не хапнеш картофи пържени с олио от миналата година и не пукнеш менте ракийка, какъв смисъл ще намериш в живота. Хората са гадни същества, егоисти и нагли до безобразие. Кой ни позволи да се множим по тази прекрасна планета?

162

Бay

преди 2 години

какво да очакваш от персонал без образование освен да е антиваксър ....

161

Анонимен

преди 2 години

Защо ще стачкуваш бре Лоренцо? Нали не искаше Бойко? Ето, няма го! Твоинкия Румен управлява. Защо ще го клатиш, та той не ти ли беше любимец? Забрави ли как стройно изкара сервитьорките да реват на площада в чест на новодошлите стари, ама правещи се на нови в парламента. Не помниш ли как и твоите хора размахваха юмруци, в такт с един друг юмрук? Що така бе? Да не би да се оказахте излъгани? Че как ще те лъжат моралистите, те са толкова честни, че и ред не биха преписали от чужд труд.

160

Анонимен

преди 2 години

Абе Кацаров, много си зле. Въведи задължителна ваксинация. Антиваксърите ще излязат на протест, ще се изпозаразят, здравите ще го изкарат и ще имат имунитет, болните ще пукнат и ще постигнем стадния!

159

Анонимен

преди 2 години

Кой не се ваксинира да ходи с маска, като куче с намордник.

158

Анонимен

преди 2 години

Да се готвят за фалит. Без кръчми можем, без здраве не!

157

Ген. Луков

преди 2 години

Тези *** как я мислят! Никой няма да се ваксинира насила и ще започнат мащабни стачки срещу правителството! Оставка, ***!

156

Зозо

преди 2 години

До Анонимен.....Що миналата година като бяха затворени месеци заведенията, не беше престъпно правителството, ама това е ....... Защото Боко плати на фирмите и на работниците, а рундювците искат да затварят без компенсации. Разбра ли другарю?

155

Анонимен

преди 2 години

Има ваксини. Който го е страх от вируса, да се ваксинира. Който не ще - да търси връзки във ВМА!

154

Друга тема

преди 2 години

Извинете, може ли да ми помогните да живея и да имам приятелка , която да ме обича истински ?! Моля ви помогнете ми и аз да почна да се радвам на живота ! Самотата не е за мен ! Трябват ми хора , на които мога да имам доверие и да сме добри хора !

153

Анонимен

преди 2 години

Нация на страхливци сме, все да се мине покрай капките. " Другите да се ваксинират, аз ще изчакам" Дългът на всеки е да се ваксинира за общото благо. Никой не го прави. Дано няма войни, че само страхливци и мижитурки иначе си татуират Ботев и Левски. Смешници.

152

Анонимен

преди 2 години

1984