52

Анонимен

преди 2 години

Както една класическа диктатура се "справя" с различното мнение.

51

Анонимен

преди 2 години

Сата НАТО (50), не си прав! Тогава следях нещата и имаше от Китай изследвания, че хлорокинът помага, точно както Диян казва в началото на разболяването, имаше и в Италия тествали на, ако правилно си спомням, около стотина пациента с ковид и бяха впечатлени от резултатите, имаше такива тестове и на други места все с добри резултати. Ти явно си пропуснал всичко това.

50

Анонимен

преди 2 години

Невежеството е в основата на всяко падение на едно общество... Държавата е такава, каквито са хората в нея... Няма, как в една държава с опростачени хора да има добър стандарт на живот...

49

Ямболски цървул

преди 2 години

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТЕ ПРИНУДИ ДА СИ ИНЖЕКТИРАШ В ТЯЛОТО НЕЩО ,КОЕТО НЕ ИСКАШ.

48

Кал-Ел

преди 2 години

След като всичко ни бъде предоставено можем да заявим, че отказваме ваксинацията, тъй като виждаме риск за своето здраве! Адв. Кирил Петров

47

Кал-Ел

преди 2 години

Застраховка и нейния размер, ако изникнат нежелани последствия, Документи на лицето, което ваксинира: а) обучение, б) атестация, в) допускане до работата, д) медицинска книжка, в) удостоверение за отсъствие на COVID19, След предоставяне на ВСИЧКИ документи, трябва да вземем 1 образец от лекарството за анализ срещу подпис, след което да го изпратим за химически анализ в лабораторията. След това задължително трябва да вземем писмено заявление, че нищо няма да ни се случи след инжекцията.

46

Кал-Ел

преди 2 години

КАКВО ДА НАПРАВИМ, АКО НИ ПРИНУЖДАВАТ ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ? В никакъв случай не отказваме ваксинацията, а просто изискваме следните документи: Сертификат за качество на продукта, Информация за производителя на лекарството, Документи с лицензите на производителя на лекарството: а) извлечение от Единния държавен регистър за юридическите лица, б) документи за допуск и акредитация на дружеството, в) действащи лицензи на компанията, Сертификати за изпитания на препарата, Странични ефекти на препарата,

45

Анонимен

преди 2 години

Това е най-дългия фейк нюз, който някога не съм чел.

44

Кал-Ел

преди 2 години

До 45. Не ме интересуват смешните ти линкове от Корея. Искам да ми дадеш линк за изолиран вирус от началото на 2020г. Ако не са го изолирали още тогава, как е започнала памдемията? Отговаряй, или си заври дълго подтисканата агресия и комплекси в точката, рязко. Кажи ми - защо няма "ваксини" при личните лекари и искам да знам съдържанието им. След това, искам да занеса лично една ваксина в лаборатория по мой избор. Пак ти казвам - не ми пука какво са намерили в инжектиран ГМО катроф.

43

Анонимен

преди 2 години

Добре, като те удари вирусна инфекция, пий хлорокин.

42

Анонимен

преди 2 години

По правилния въпрос е как ние да се справим с дезинформацията на ЕС, които искат на всичките да ни набият по един нанопаразит.

41

Ямболски цървул

преди 2 години

Имах много контакти с болни...аз що не се заразих?

40

Сата НАТО

преди 2 години

"Индикациите" за ползата от хлорокина, бяха от сирта една жена на пазара каза. Подрисов просто си търсеше всякакви начини да демонстрира активност. Реално той е един смешен комунистически про стак, който действа по най-класическите схеми на байтошовите номенклатурчици. Какво говоря и аз, стилът му е по-скоро като на апаратчиците от времето на бай Вълко...

39

Диян

преди 2 години

Ще допълня и още нещо към това, което написах по-долу. HCQ със сигурност не е чудодейно лекарство срещу ковид, но поне има индикации, че помага. Същото не може да се каже за ремдесивир, който обаче и до ден-днешен се използва в болниците в Бг, а и не само. В най-добрия случай той е доказано безполезен, а ако имаш лош късмет, ще те удари някой от страничните му ефекти, които слава Богу са сравнително редки. Защо се използва ли? Много просто - защото е 100 до 200 пъти по-скъп от HCQ.

38

Ямболски цървул

преди 2 години

Тези ваксини ще ви съсипят нормалната телесна имунна система...и ще станете клиенти на бялата мафия.На всеки 6 месеца ще давате по 50 лв.За да не се разболявате....Това са трильони приходи за една година.За цял свят имам предвид...А бялата мафия е рожба на кукловодите.

37

Анонимен

преди 2 години

коя вълна са пуснали, че съм по цял ден на вън където няма нищо, но в нета и с новините знам, че има някви вълни, та.... коя е сега?

36

Анонимен

преди 2 години

Руските *** бълват дезинформация срещу американските и европейски ваксини, а нашите балъци се вързаха. Повтарят в хор техните измишльотини. Жертвите в България да тежат на тяхната съвест.

35

Дедо

преди 2 години

"Щом ядем три пъти на ден , можем да се ваксинираме три пъти..." . Това информация ли е , или дезинформация ? От руски , китайски или европейски происход е първоизточника ?

34

Диян

преди 2 години

Понеже някой се е опитал да се прави на знаещ, атакувайки хидроксихлорохина (HCQ) и решението на Борисов да го закупи, мисля да дам отговор на това. Първо, не съм фен на Борисов, но на онзи етап само за HCQ имаше индикации, че помага, и решението на Бойко не беше лошо, още повече че HCQ е евтин медикамент (или поне беше). Второ, днес имаме сериозни индикации, че HCQ наистина помага, но не по начина, по който се предполагаше в началото. Той е ефективен като профилактика и в ранните фази.

33

Анонимен

преди 2 години

Да изчакаме азиатците Китай, Индия, Виетнам, не са бедни, нито са малко.