91

анонимен

преди 2 години

Болестите се лекуват с лекарства и с калкулатор. Отношението към ваксините ще се промени, ако се приеме не ваксинираните да си заплащат евентуално наложило се болнично Ковид лечение.

90

До Диана

преди 2 години

А вие точните дългосрочни последици от експерименталните ваксини знаете ли, че така си позволявате да получавате хората?

89

Диана

преди 2 години

До Анонимен109 Аз лично бих се радвала много да се отърва от присъствието на едни първобитни хора, като тебе...Дали за 4-5 години ще се цивилизовате, значи, не е никак сигурно...НО...Нямате избор - първобитно-общинния строй отдавна отмина! Или се приспособяваш към условията, или оставаш да се въргаляш в тинята си от простотии и гадости..Колкото по-рано осъзнаеш това, толкова по-добре!..Развитието е Божа работа!

88

До 96

преди 2 години

Вие наистина ли си вярвате? Всички толкова го закъсаха, че изведнъж трябва да ни продадат ваксините, за чиито разработки някой плаща преди това, сривайки ни и икономиките, а това разбира се е заговор, започнал с дългогодишна тайна разработка на нов опасен вирус. Опасен, понеже над 2% от 7 милиарда население е бая мъртъвци! След като спечелят мангизите, най-вероятно ще бягат към Луната. А, да, ваксинираните щяха да измрат.Верно ли си вярвате? А знаете ли какво е вирус?

87

Провал

преди 2 години

Проповядват срещу ваксините и Ковид в нета, по улицата тичат през глава да се ваксинират! ***, сър!

86

Българин

преди 2 години

Значи тракийците са строили гротески, така ли?

85

Варненец

преди 2 години

Историческият парк не е получил НИТО ЕДНА СТОТИНКА от герб, държавата и ес, а лично академик Марков консултира архитектите! Така,че неграмотниците да мълчат!

84

Диана

преди 2 години

До Ванга 2025 Могат да падат от всичко, но това значи, че ще умират без никакви симптоми, без никакви болестни вълнения - просто както си си жив и здрав изведнъж ти се подкосяват краката и...край! Никакви вълнения! Изтънило е вирусчето стената на някоя веничка и ето ти тежко инсултче, инфарктче...Чповек трябва да Живее, а не да се прави, че Живее - и животните пият, ядат и се чукат, значи...

83

Анонимен

преди 2 години

Тая диана след 4-5 години ще ни отърве от присъствието си.. въпросът е как ще я изтърпим дотогава...

82

Диана

преди 2 години

До Анонимен90 Мързи те защото не смяташ, че ти е необходимо да си слагаш ваксина след като имаш имунитет от преболедуването...Сигурно не си го изкарал много тежко, но всъщност още не знаеш точните последици от преболедуването - следващия път може да бъде много по-лошо...Щом имаш възможност да направиш нещо, един-два месеца след преболедуването си направи ваксина - поне няма да ти навреди, а може и да ти спаси живота, според мен!

81

Лекар

преди 2 години

След 5 години ще измрат всички ваксани и ще спрат да мрънкат най-после!

80

Aнонимен

преди 2 години

До 94. Ами и ъе и децата са с разум и самостоятелно мислене. Защо не го оставяме сами до известна възраст?

79

Анонимен

преди 2 години

Баба Ванга е познала - през 2025та масово ще измират ваксаните от тежките странични ефекти на графеновите ваксини!

78

Анонимен

преди 2 години

До Диана, ще умират от вашите фалшиви ваксини!

77

Анонимен

преди 2 години

"Въпрос, след като ваксинираните не са защитени от заразяване и могат да са преносители, защо да могат да пътуват свободно?"=============== Отговор, защото за тези, които определят кой може и кой не може да пътува свободно, е важна бройката на сложените (т.е. купени, платени) ваксини и няма никакво значение кой и дали може/не може да заразява. Както винаги, нещата са "простички" - става дума за пари.

76

Диана

преди 2 години

До Хахахха Не знам колко си отива вируса, но баба Ванга е пророкувала, че в 2025 г. хората ще падат и умират по улиците..Не знаеш какъв щам ще дойде!...Не знаеш как силно отслабналия организъм, преболедувал Ковид ще се справи с новите проблеми, дори не знаеш какви ще бъдат тези проблеми! Направи каквото можеш, пък да става каквото ще! Ваксинирайте се - поне е сигурно, че нищо не губите!

75

Анонимен

преди 2 години

Все такива да са статистиките за нас. Да сме на последно място по ваксинирани, но на първо по разум и самостоятелно мислене.

74

Анонимен

преди 2 години

Мисълта на човека е материя. След близо две години "ковид 19", вируса мина през Света. Човешкия организъм си създаде антитела. Всяка допълнителна намеса с инжектиране на неизвестна течност в нега ще доведе само до щета.

73

Ивелин Михайлов

преди 2 години

В най-големия Исторически парк в света до Варна, ковидът и маските са ЗАБРАНЕНИ! Заповядайте!

72

Анонимен

преди 2 години

Не съм си сложил ваксина щото ме мързи и вече карах Ковида, спрете да свеждате всичко до идеологии- ваксъри, антиваксъри, фашисти, комунисти. В 21 век хората не обичат да бъдат идеологически генерализирани, живеете в миналия век, осъзнайте се и започнете да мислите.