27

Айде стига

преди 2 години

с тия комунистически сборища сте ни занимавали

26

Фактите !

преди 2 години

Не знам тия от ДБ за какво се ''напинят'' , нали си имаме кабинет , и то на ниво , само се бави купоня !!

25

Анонимен

преди 2 години

От днес Демократична България трябва да се преименува на Комустическа България. Бойкикев да си върне фамилното име и гордо да обяви, че е комунист.

24

всичко се върти

преди 2 години

До Щерю Много забавно, Ротшилд има фирма с най-богатия канадец на име Ротшилд-Бронфман. Става дума за бащата, сина му Едгар Джуниър идва в България да обяснява на стартапите как да развиват бизнес.

23

xaxsasб

преди 2 години

Те талибаните направиха правителство по-бързо от тия аборигени.

22

а

преди 2 години

Тия тримата мая и хаджигенов да най противната отврат

21

Анонимен

преди 2 години

Празни приказки. ДБ са синове и внуци на комунисти, БСП поне не крият аристократичния си червен произход. ИТН няма да ги подкрепят така или иначе с този нож в гърба при първия мандат.

20

Анонимен

преди 2 години

До Бay "Радев, спри се с тъпите консултации, никаква работа не вършат. Правиш го нарочно, за да изглеждаш важен." Прави го нарочно, за да изглежда, че имаме парламентарна демокрация и да прикрива диктатурата на военната хунта.

19

мнение

преди 2 години

Не знам какъв човек трябва да си след като си ритнал някой, който е търсил подкрепа от теб, а след това да го търсиш той пък да те подкрепи???.... ИТН им трябва да си легитимират после золумите, за нищо друго. На Христо Иванов никаква вяра, като каже добър ден, гледай къде е слънцето. Само като им гледам ехидните физиономии от ДБ ми става лошо....

18

смехория

преди 2 години

И ДБ за къде са тръгналЕ с 15 депутатина ?ИТН ме изкефика , показаха на всички кирливите им ризи !''И тия които се борят против властта , искат властта '' !

17

Анонимен

преди 2 години

Вижте в интернет колко наказания има Христо Иванов от Софийски градски съд за административни нарушения. И този човек после ни говори за законност и морал?

16

Анонимен

преди 2 години

Тримата "герои" на Доньо Донев...

15

Анонимен

преди 2 години

Познавам само една жена гладувала за Дай България. Вероятно има и други излъгани от бойкикев, гнома и другите наследници на тоталитарните комунисти, но не вярвам да са чак 10% от гласувалите на 11.06... Мисля, че резултатите, който получиха Дай България на последните избори не са реални, а са подарени от мадурковите машини....

14

Джендър партия

преди 2 години

ДБ и БСП са вече една партия и трябва задължително да се явят с общи листи на изборите.

13

Бay

преди 2 години

Радев, спри се с тъпите консултации, никаква работа не вършат. Правиш го нарочно, за да изглеждаш важен.

12

Сашо

преди 2 години

Вие ли,вие какви долни мръсни маймуни сте продажна ***,всички вън от парламента чак стават на крака на хулиганите които замяраха полицайчетата с какво ли не извадиха окото на полицайче другия на косъм да остане с една ръка,*** в Гърция замярай полицайте,смачкан си на секундата. *** некадърници, вън от парламента,мушенници

11

Анонимен

преди 2 години

Г-н Бойкикев изглежда странно щастлив в компанията на газещия Конституцията Радев, но иначе "приоритет" му беше Законността.

10

Анонимен

преди 2 години

Някой ако каже сега че това което се случва е по добре от ГЕРБ по добре да му плащат че иначе ще е за освидетелстване.

9

Гошо...Тъпото

преди 2 години

След 2(две) седмици Христо Иванов ще представи проекто-кабинета на Президента.Ако кабинета мине в Парламента,депутатите да излязат в заслужена ваканция до Нова Година,а тези от ГЕРБ да се саморазпуснат по...субективни причини.Боко няма да понесе едно...нормално следващо правителство без...него.

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Може още сега да се разочароваш, тъй като ДБ вече се коалира нееднократно с БСП, например при изборите за кмет. А, с ДПС са сродни души, от годините когато майката на бойкикев го е люляла в скута си - до срещата за локум на Росенец между бойкикев и чичо му доган. Няма нищо десно при лидерите на ДС, напротив те са отглледани в интернационално-комунистически семейства, и са неокомунисти и джендари.