119

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 140 "Ха ха хаВярвай си. Това е успокоението, като вече не можеш да извадиш експерименталните препарати от тялото си." УСпокение ще ти трябва на теб, като лапнеш шнорхела в болницата, макар че подозирам, че голяма част от анти-ваксърите всъшност са платени ***, които са се ваксинирали и просто се опитват да вкарат колкото се може наивни и неграмотни хора в капан.

118

Анонимен

преди 2 години

Защо държавата с най-голям процент ваксинирани има най-лоши данни ?

117

Анонимен

преди 2 години

До бай Миле "Тук става дума за смъртни случаи от Корона вируса, тъй че опитите ти да разводняваш данните са неуспешни." Кое е разводняване? Че имаме болнаво население? А ти ако не можеш да направиш логичната връзка "болнаво население" - "щети от вирус/болест" си е твой проблем.." А ако ти не можеш да направиш връзка между това, че вируса убива това "по-болно население" и искаш да броиш нещо отделно, си е твой проблем. Факт е, че без вируса това население нямаше да си отива, което е и дискусията.

116

Професор

преди 2 години

Явно няма да стане с две или три дози. Да опитат с по една доза на месец - на година 12 да видим какво ще стане. Трябва да се експериментира. Пък ако има умрели след ваксинацията те ще бъдат герои загинали в името на медицината.

115

Анонимен

преди 2 години

До 126Ха ха хаВярвай си. Това е успокоението, като вече не можеш да извадиш експерименталните препарати от тялото си.

114

бай Миле

преди 2 години

До Анонимен 130"Тук става дума за смъртни случаи от Корона вируса, тъй че опитите ти да разводняваш данните са неуспешни." Кое е разводняване? Че имаме болнаво население? А ти ако не можеш да направиш логичната връзка "болнаво население" - "щети от вирус/болест" си е твой проблем.. все пак мисленето не се отдава на всеки. Също така да припомним, че огромна част от погиналите от корона са "умрели с положителен тест".. включително и пост-мортем.

113

Анонимен

преди 2 години

Държави с истинско здравеопазване няма. Или имаш възможности, познаваш се с който трябва и ти обръщат повече внимание, или не. Малко хоеа учат за лекари по цял свят и не всеки от тях става лекар.

112

До до Хитър Петър

преди 2 години

Неправилно лечение.Четвъртия най-голям причинител на смърт в световен мащаб е лекарската грешка.

111

Анонимен

преди 2 години

Все още се чудя дали да се ваксинирам, ама като гледам резултатите в Израел, май няма смисъл. С ваксина, без ваксина пак се разболяват.

110

Анонимен

преди 2 години

А, нищо, нищо, след 20-тия "бустер" срещу кихавица току-виж някой се присетил, че с години естествения имунитет е бил потискан, но за "сметка на това" пък сободата на хората е тотално и насилствено иззета.

109

Анонимен

преди 2 години

До Очевидец "то заради това в държавите с истинско здравеопазване правят всичко възможно да не се стига до пневмонията. Било то с ранно диагностициране, било то с превенция, било то с по-добър начин на живот." Няма "ранно диагностициране" на вирус, който без симптоми може да ти докара такова нещо буквално за ден. Това е една от спецификите му. Сестра ми нямаше никакви проблеми, един ден й стана зле и й казаха, че има двустранна пневмония от "поне 10 дни". Посред лято!

108

Мечо Кух

преди 2 години

Целият цирк е за за ни държат нонстоп в извънредно положение!Според доскоро утвърдените стандарти, нищо не го налага.Безкрайно далеч сме от необходимите по протокол над 200 на 10 000 клинично болни, за да се обяви извънредна ситуация.И никога в ковид периода не сме ги достигали.Но на правителствата им е преудобно да отнемат права в името на някаква илюзорна заплаха и цирка ще си продължава с пълна сила

107

До Анонимен 128,

преди 2 години

"Значи ваксините са общо взето безполезни - т.е. не са специфични, а някакви общо налучващи." -Да, такива са. Горе-долу като широкоспектърните антибиотици, изписвани за всичко-от зъбобол, през гърлобол до косопад и поктопан. Лошото става като се предозират и изписват за щяло и нещяло на всеки-имащ или нямащ нужда. И "ваксините" и антибиотиците. Съсипват ти организма и имунитета като цяло. Спираш да се справяш сам и с най-обикновените инфекции, каквато е и ковидът за 90% от населението по света.

106

До Хитър Петър

преди 2 години

А как си обяснявате по-високата смъртност през последните 1.5 години от цял век насам? Хората просто си ***? Или им плащат да си ***? ???

105

Анонимен

преди 2 години

До бай Миле""Докато не прочетеш, че имат 6700 смъртни случаи срещу 18300 у нас" Като си казал "А", защо не кажеш и "Б"? На кое място по смъртност е Израел и на кое сме ние, преди прехвалената настинка??" Тук става дума за смъртни случаи от Корона вируса, тъй че опитите ти да разводняваш данните са неуспешни.

104

Очевидец

преди 2 години

До до 111 "Когато те задуши двустранната пневмония" то заради това в държавите с истинско здравеопазване правят всичко възможно да не се стига до пневмонията. Било то с ранно диагностициране, било то с превенция, било то с по-добър начин на живот. Само като погледнеш здравната култура на българина, с какво се храни, какво пие и е направо чудо, че само толкова малко хора ***! А наднорменото тегло вече се е превърнало в норма.

103

?

преди 2 години

До АнонименНяма такива данни. Откъде ги взехте?

102

Анонимен

преди 2 години

Значи ваксините са общо взето безполезни - т.е. не са специфични, а някакви общо налучващи.

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 119 "Ваксините срещу Ковид НЕ пазят от тежко боледуване. А ето и доказателства:" Без СРАВНИТЕЛНА статистика това НЕ СА доказателства, но ти ОТКЪДЕ ДА ЗНАЕШ?

100

Анонимен

преди 2 години

Мутафчийски излезе, най-свестен от НОЩ не помня от кога не съм го чувал да говори за ковид. Другите двама не спряха.