67

Калеко Алеко

преди 2 години

Метежниците от орлов мост попаднали в Парламента така и не проумяха че Гешев не е лъжица за техните уста ... Адвокатите на мутрите поне веднъж да прочетат конституцията за да научат правомощията си и да не правят Гаф след Гаф ... шумкарите и ремсистите от Народния съд на Сестрите Галеви и подобните им така и не проумяха че 9-ти септември отдавна е минал и ги няма съвеЦките танкове, а този който в момента е над закона и е недосегаем не е Гешев, а един Кремълски парашутист с преЦедентски имунитет

66

Анонимен

преди 2 години

Тия са ненормални! Такъв гьонсуратлък е характерен точно за Дебелян и кръга му в ДПС и ГЕРБ! Спрете им парите! Гласувайте им по 1000 лв заплата в следващия бюджет и да се оправят! И да внимават за разделението на властите и да не пишят, че са им орязани заплатите! Прокуратурата НЕ Е НЕЗАВИСИМА! Тя не е отделна държава и е длъжна на обществото и на суверена!

65

КЛ

преди 2 години

Гешев е на път я да вдигне кръвно, я да скъса менисус.Те оправданията в един момент ще свършат :)

64

:)

преди 2 години

Пак добре не е казал, че жена му не го пуска :)

63

Анонимен

преди 2 години

"!Единствен досега от всички прокурори ,който арестува голяма част от Олигархията и мафията !!!!" - Арестува неудобните за ГЕРБ и хората на ГЕРБ. Някой ГЕРБ-аджия, дето с общинкса заплата си купи имоти и джипове за 1-2 милиона лева арестува ли?

62

:)

преди 2 години

И какво като я нарушиш за 50-ти път. И без това си недосегаем по Конституция. Какъв точно ти е проблемът :)

61

Анонимен

преди 2 години

Не пожелавай прокурора на ближния, ни обръча му от фирми, ни калинките му в администрацията и държавата. Нищо, което е на ближния Бойко Борисов.

60

Анонимен

преди 2 години

Айде бе! БЪДИ МЪЖ НА МЯСТО! Отиди там, тоговори им на тъпите въпроси, запуши им устенцата и си ти ЧОВКА! Защо не го правиш? Какъв е проблемът?

59

:)

преди 2 години

Прогрес при него, видите ли. Преди казваше, че е против разделението на властите :) когато както му е удобно :)

58

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с ТАД Груп, ЛиЛана и другите, дето им съсипа бизнеса, като ги държа по половин-една година в ареста, а накрая се оказа, че нямаш грам доказателства?

57

Анонимен

преди 2 години

Конституцията е ниска за Гешев. Явяването ще е нарушаване на Десетте божи заповеди: Не пожелавай прокуроршата Гешев на ближния Бойко Борисов.

56

Анонимен

преди 2 години

В Конституцията не пише, че му е забранено да стъпва в Народното събрание

55

Анонимен

преди 2 години

"Разделение на властите.... Парламента не може да вика на отчет структура която не е на негово подчинение."Ок, но парламент аможе да "покани", всеки чначим член на обществото, който в такава кризисна, като днешната, ситуация би отишал, за да отговори на публично задавани въпроси. Но неее ... ще се криеме.

54

Анонимен

преди 2 години

На този, ако Пеевски му нареди ще отиде и на луната, но явно сега му е забранил и няма как. То по този начин още повече се излага и дразни. Ако всичко е наред, какъв е проблема да изнесе един доклад в парламента. Глупа.кът си е глупа.к

53

:)

преди 2 години

До Анонимен 54 Арестува, ама незаконно. После им плащаме обезщетения. Т.е. това им е от полза - забогатяват за наша сметка. Каква е разликата от преди?

52

Анонимен

преди 2 години

Стига си се крил зад конституцията.

51

Анонимен

преди 2 години

Гешев само с окошарването на Борисов може да направи опит да се реабилитира

50

Анонимен

преди 2 години

Падне ли Гешев, Бойко ще избяга в Турция.

49

Анонимен

преди 2 години

ГЕШЕВ Е НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ !!!Единствен досега от всички прокурори ,който арестува голяма част от Олигархията и мафията !!!! Остава втора част -прибиране на още Олигарси и РАДЕВ и групата му национални предатели и изменници ....

48

Анонимен

преди 2 години

Ох, продължават с цирковете. Парламента не е народен съд, а Хаджигенов не е в качеството си на адвокат там. Какво ще стане като отиде Гешев там - много хора ще са доволни, резултат никакъв няма да има. Ако искате нещо да се промени вкарайте хора, които знаят как се променят правилата, а не такива дето само искат да сменят хората.