37

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО "и щеше да ги издири и разпита ако трябва и вкъщи." Неграмотността ти е по-малка само от наглостта ти да си даваш меннието за неща, от които си нямаш представа. Ама НИКАКВА. Прокурорката си е свършила работата. Гражданинте имат право да откажат да сътрудничат, а тя няма начин да ги принуди. Оказа се, че Рашков ОТНОВО води черен ПР, като говори НЕВЕРНИ неща от трибуната на Народното Събрание!

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 Нищо не показва , че не подкрепяте . Сигурен съм , че скоро ще има справедлив процес . Народът ви даде отговор на следващите избори .

35

Случаен минувач

преди 2 години

Аз обаче друго щях да му кажа на Рашков. Добре, има материали за полицейско насилие, но защо не погледнеш и материалите за насилие от платени агенти на Черепа върху полицаи? Медалът винаги има две страни. Ами полицаите също могат да се оплачат - върху тях беше хвърлена слама и после беше запалена. Помня много добре това нещо.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 "Колко има в България , която подкрепя полицейското насилие ." Никой не подкрепя полицейското насилие. Не подкрепяме погазването на законите при осигуряването на СПРАВЕДЛИВО РАЗСЛЕДВАНЕ И ПРОЦЕС. Това важи за ВСИЧКИ замесени. Нещо, което ДСарите като Рашков НЕ ги интересува. Законността не е "по желание" и само за някои! Прокурорката смачка фасона на ДС дамаджаната, който още живее в 80те на миналия век!

33

Случаен минувач

преди 2 години

Вероника Трифонова не може да се крие зад паравана "независима съдебна власт". И тя носи отговорност за действията си, както и за бездействието си. След като е налице престъпление и да го укриваш, да го замиташ под килима - значи ти не си никакъв прокурор, а съучастник на престъпниците!

32

Анонимен

преди 2 години

Рашков пак се оказа недостатъчно подготвен. Направили прокуратурата независима, но не търпят да не и се месят в работата. Да бяха свикали Велико НС. Но и това не могат. Занимават ни с глупости вместо да съставят правителство.

31

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО "Да ти обяснявам ли, че дори само замахването с крак е малтретиране и причинява травми?" Хахахахахаха. Хайде ОБЯСНИ МИ, как САМО замахването с крак "причинява травми"? Филмари с основно образование.

30

Анонимен

преди 2 години

До До 28/38 "Това, че не са дали показания и не са обжалвали не значи, че това, което е заснето в клипа не съществува" Без свидетелстване нищо не може да се докаже, а трябва да има ПРЕСТЪПЛЕНИЕ т.е. ПОСЛЕДИЦИ. Не си наясно!

29

Асан

преди 2 години

Слуга си на Исус ама какво бачкаш салама е с пари :)))

28

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ все още продължават да държат Съдебната система, Прокуратурата и медиите.

27

Брат Вурст

преди 2 години

СРП ще уведоми също и светият синод, главното мюфтийство и президентите на Бангладеш и Ботсвана. Може би и ще приложи видеоматериала на НСО за доказателство, за правилното си решение.

26

До 28

преди 2 години

Това, че не са дали показания и не са обжалвали не значи, че това, което е заснето в клипа не съществува - бясна милиционерщина под закрилата на Гешев и оня цайсат пияница Младен Маринов.

25

Анонимен

преди 2 години

Само така, Вероника. Бой с документи по наглеците, но и ги дайте на съд за клевета и морални загуби. Вие по-добре ги знаете нещата, но благородниците не прощават на наглеците и лъжците.

24

гъ.лизец

преди 2 години

Рашков президентската *** пак се провали.

23

До Асан

преди 2 години

АЗ ОТ РОЖДЕНИЕТО СИ ДО УМИРАЧКАТА СЪМ СЛУГА НА БОГ ИСУС ХРИСТОС ЗАЩОТО ТОЙ СИ ПРОЛЯ КРЪВТА НА КРЪСТА И ЧРЕЗ НЕЯ АЗ СЪМ ИЗКУПЕН ОТ ГРЕХОВЕТЕ СИ СЕГА МУ ПРИНАДЛЕЖА ЗА ВИНАГИ. Тежко и Горко на ония който ни Съблазняват

22

Асан

преди 2 години

Дайте и снимката на тая руса ли е като милиционерката дето риташе вързани младежи на земята :)))

21

Анонимен

преди 2 години

ПРашков днес да бяха му дали една чаша уиски и като Сталин да говори

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 ".Няма да, то на клипа се вижда че ги смилат и даже ги заснемат - какво трябва да стане за да има данни за престъпление ? да ги разстрелят ли ? да ви се не знае и прокуратурата" Защо "потърпевшите" не са дали показания, въпреки, че има образувано производство? Защо не са обжалвали, след като са били "жертви"? Отговори имате ли, или да приключваме тук?

19

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО Пич, прочети какво е написала прокурорката. Крайно време е червените да свикнете, че в страната има ЗАКОНИ, а не червени интерпретации на закони.

18

1

преди 2 години

Значи ДСара Рашков, в унисон с комунистическите сатрапски практики, просто продължи с черния ПР, за сметка на демокрацията и правовия ред. "Протестърите" и Фигуранта ще му поискат ли обяснение, или ще се направят на възмутени, защото им върши мръсната работа?