212

Фен

преди 2 години

ДС похвати - показаха едно шкафче и резултатът на метежниците е: "В тази обстановка служебният кабинет ще бъде с вързани ръце, а българите за пореден път ще изнесат кризата на свой гръб".

211

Има решение

преди 2 години

Съкращаване на ненужната администрация с 50% ....и ето ти рязко увеличаване на бюджета !!! ГерП и БуЦи вече не са фактор , какъвто и да е !!! Не им трябва електорат от администрацията....с него или без него ...са бита карта !!! Така че ...ето свежи пари ...и без тва 75% от държавната администрация за *** не стават ....

210

Анонимен

преди 2 години

Сигурно е много сложно за Радев да разбере , че не е негова работа да пипа бюджета. Има парламент!

209

Анонимен

преди 2 години

Бойкикев, Грипена, Дългия чалгар, Късия чалгар, сестра Галева и Корнелия щели да реформират държавата. Абе тия съвсем се опитват да ни вземат заМалоумници!!

208

Анонимен

преди 2 години

Гледах сутринта Нинова обясняваш нещо за актуализацията на бюджета. Радевите министри искали 1.2 милиарда лв за непредвидени разходи, като сумата към момента е била 85милиона. Та въпроса е за какво му трябват на Радев такава огромна сума.. Не на празно Карадайи спомена за нова джипка

207

Анонимен

преди 2 години

Бойко ако не беше сложил Цачева за кандидат този щеше да гледа президенството само на картичка.

206

Варненски

преди 2 години

Долу фашистко-болшивишкият президент. Креатура на руското разузнаване. Лично предложен от решетников. Съд и присъда за този родоотстъпник.

205

Анонимен

преди 2 години

223 ти от някое посолство ли говориш? Я кажи поне кое е и дали там са липсващите 1 милиард лева?

204

Анонимен

преди 2 години

Смешната ОФ-коалиция е пред фалит. Има ли изненадани?

203

анонимна

преди 2 години

Не преставам да се чудя как това недоразумение е най-одобряваният политик и събира 60% подкрепа?Дали народът е сляп,глух и обезумял едновременно!?

202

Анонимен

преди 2 години

За президент не ставаш, сине, ти си будала-а-а-а-а-а

201

Анонимен

преди 2 години

Как по важно е комисийка за два ритника и разследвания да се правят. Това е по важно не някакъв си бюджет. РУндю

200

-

преди 2 години

Гербери разберете Бойко е политически труп! Радев го победи и ще е втори мандат Президент! Пишете и плюйте колкото си сакате!

199

АнонимеН

преди 2 години

РАДЕВ ДОИЗТОЧИ БЮДЖЕТА КАТО СИ НАПРАВИ ПИ АР С НЕГО ВСЯКАКЪВ ! И ВСИЧКИТЕ ИМ ДЕЙСТВИЯ СА НЕЗАКОННИ , ЗАЩОТО СА РАЗПИСАНИ ЛИЧНО ОТ СЛУЖЕБНИЯ ФИНАНСОВ НЕЛЕГИТИМЕН МИНИСТЪР! МЯСТОТО НА РАДЕВ Е ПРАВО В ДРЪНГОЛНИКА РЕДОМ ДО ФИНАНСОВИЯ МИНИСТЪР НАПРАВИЛ ЦЯЛА КАМАРА ИЗМАМИ ФИНАНСОВИ!

198

Анонимен

преди 2 години

Доган остави българите за няколко месеца да не ги управлява и те ще се избият помежду си.

197

Анонимен

преди 2 години

Типично по комунистически е, да се изхарчат парите и да се актуализира бюджета. А народа да плаща за трети поредни избори, защото от ИТН са в дамски период мензис и не може да им се угоди

196

Анонимен

преди 2 години

Радеф бегай докато можеш....

195

Анонимен

преди 2 години

За това ли беше назначен човек с двойно гражданство? Да окрадете каквото може и да избягате. А тоя дето е подписвал да има възможност да се скрие при другата си родина и да не можем да искаме екстрадиция. Ала чалгара се оа ка и не направи правителство и сега нещата наизлизаха отгоре. За ИТН ли бяхте заложили тая липса от 1 милиард и 200 милиона? На тяхната глава ли трябваше да дойде? Канадеца и кокоравия за това ли отказаха да са министри при ИТН, защото са имали друг сценарии, с куфари в ръка?

194

Селяка

преди 2 години

от Славяново с пресъхналите уста го тресе страх и иска да прехвърли цялата отговорност върху Народното събрание.Според специалисти инфлацията наближава 45%.Затова е тоя вой.Некадърник, Негодник .Политически труп!

193

Анонимен

преди 2 години

Българите си заслужават мизерията! Изтървахте питомното, сега гонете дивото!!