61

Майор Вихър

преди 2 години

Не беше толкова отдавна върнете се само тридесетина години назад и ще видите какво щеше да бъде в такава ситуация не мигрант да ти се разхожда в цяла София като ,че е у дома си ами пиле не можеше да прехвъркне - на ви демокрация хаоса сега идва от много акъл! Ами то само това да е, само назад и надолу на дъното ето за това който помни си спомня с благодарност за онова време преди голямото демократично щастие!

60

Анонимен

преди 2 години

Отлична новина !

59

Диана

преди 2 години

До Мюмюн Защо пък да ги интегрираме в турското общество? Вие самите не сте се интегрирали още, ще интегрирате афганистанците..Според мен, международната общност трябва да се активира да не стане нужда хората да бягат от Афганистан! Афганистан имат всички възможности да създадат една съвременна просперираща страна, вместо халифат от средновековието и да осигурят един добър живот на всички там - без повече политически затворници, без повече човешки издевателства под покрова на "добри намерения"

58

Националсоциалист

преди 2 години

И така гавра след гавра над белия човек от страна на ония дето се смятат за богоизбрани.Обаче всяко насилие ражда съпротива. Великия Адолф Хитлер го доказа и бе на крачка да пречупи веднъж завинаги гръбнака на световното зло. Ами сега може да се появи белия Водач, който да ги довърши. Скоро ще е и всички останали мъже от бяла Европа ще застанат като един зад него.

57

Анонимен

преди 2 години

Ковид 19 толкова идат

56

SS

преди 2 години

Въоръжавайте се кой с каквото може ! После да не ревете ! Представете си че тук се намърдат няколко стотин хиляди.След 10години религиозният и генофон на държавата е заминал.Ставаме малцинство.

55

Анонимен

преди 2 години

Христо Иванов както е ЛОДКАР и има връзки с разни нпо-та ще тръгне да ги прекарва в Европа и БГ.

54

Ужас в Афганистан,

преди 2 години

ужас в Хаити, ужас в Европа от делта варианта... Ужас в днеса от нивото на "журналистите". Дайте си малко почивка, бе! Оставете и нас да си починем от вашите ужасни "публикации"! Намерете си нови журналисти или се самозакрийте!

53

Анонимен

преди 2 години

Бежанската вълна ще бъде подарък от Джо Байдън за неговите приятели от България.Лодкаря ще ги прекарва,Слави ще им пее,а Радев ще оправи демографията!

52

Анонимен

преди 2 години

Ако Турция строи 300 км стена на границата с Иран, ние защо не можем да построим същата и армията да се завърне и да изпълнява задължението си - именно да защитава целостта и неприкосновеността на държавата. Какви са тия подкупни гранични полицаи, на които е поверена границата? Тя би трябвало да е авангарда, а първи да са армията и войската.Всички правителства и сегашното служебно до сега след 1989 са предателски и служещи на чужди интереси.

51

Мюмюн

преди 2 години

Трябва да им помогнем и да ги интегрираме в турското общество. Само по този начин Турция ще бъде призната за евроатлантичка и приета в ЕС и ще получим потупване по рамото и заветното конграчулейшън.

50

Анонимен

преди 2 години

Настават трудни времена, хората вече са отчаени, от политическа, финансова, миграционна, ковид кризи и какво ли още не. Вече няма живот

49

Анонимен

преди 2 години

Време е ЕС да заяви нееднозначно, че не приема повече бежанци. Така ще ни дадат право да ги разфасоваме по границата като едно време . Ако не го направят, ще посеят семетона самоунищожението. Европа никога не е била толкова уязвима, на базата на собственоте си пеогресивни възгледи.

48

Анонимен

преди 2 години

Афганистан е 40 милиона и много войни на исляма може да изпрати към Европа под формата на бежанци. Раждаемостта в Афганистан бие африканските държави.

47

Анонимен

преди 2 години

'не можем да се самоуправляваме' ----- тежко на наивните овчици мислещи че като друг ги управлява те сами се управляват

46

Анонимен

преди 2 години

Пази Боже!

45

Бача Бази

преди 2 години

Бача Бази ги чака Българските политици, децата и внуците им! Афганистанците не прощават на никой!!

44

Анонимен

преди 2 години

Бойко щеши да измисли нещо, докато хунтата на Pадев ще ни напълни с главорези.

43

Анонимен

преди 2 години

какво е 'апропо'?

42

(-_-)

преди 2 години

С риск да бъда обвинен в комунист и прочие - едно време такива директно ги отстрелваха по границите..Ама те бягали от война.. Ми не! Бягат от мизерията, която пряко им наложи САЩ, щото не искат да играят по техните правила..