135

s.todorova

преди 2 години

До 131 : Явно съм късметлийка. Мъжът ми е прекрасен. :)

134

читател

преди 2 години

Всички жени - за разплод. За това не е нужно и да са грамотни.Нека там си правят каквото искат - на нас не са нужни. Стоп на всички връзки с Афганистан. От тази страна освен опиум и терористи друго не идва.

133

Анонимен

преди 2 години

Така става с американци за приятели.

132

s.todorova

преди 2 години

До 142 : Не си ме разбрал. Коментарът ми беше насочен към начинът на представяне на разсъжденията на някои хора, изказали се в комент секшъна. Не коментирам темата, даже бих казала, че за някои неща, които си споменал, съм съгласна с теб.

131

Анонимен

преди 2 години

До s.todorovaМного си малка мойто момиче и не знаеш нищо.Налягай си парцалите и не коментирай неща от които нямаш представа.Тази сг..ан няма място в Европа,там в "тях" да правят каквото искат.Видяхме ги в Европа изнасилват,колят,убиват.Това са боли мозъци и ние като българи трябва да се махнем от тази п.омия ЕС час по скоро иначе тези утре може да те обидят на улицата даже да се изредят върху теб и никой нищо няма да им направи.Дори да ги осъди за тях няма значение!

130

Селяндур с джип

преди 2 години

Кот-такова...

129

Анонимен

преди 2 години

Ще направят хареми за жените и само най-богатите талибан ще се женят. Демокрация в действие. САЩ помогнаха на талибан да изгонят комунистите Кармал и разчленят Нажибула които направиха безплатно образование и лечение за всички. Сега ги чака емиграция и разпад както и бг.

128

1

преди 2 години

Нали русофилите твърдяха, че афганистанците си искат талибаните и си ги подкрепят, тъй че "лошите" американци и въобще от цивилизованите държави нямало какво да правят там? Какви са тези новини за паническо бягство на населението и притеснения за бъдещето на жените?

127

Анонимен

преди 2 години

Интересно там колко болни има от корона или там не вирее ковида хаха

126

Анонимен

преди 2 години

Ако дойдат в Европа след 10 години няма да има църкви,а жените ще са робини.

125

Анонимен

преди 2 години

Американците закриха тамошната си плантация.

124

Анонимен

преди 2 години

Прииждащите към Европа, кой ги ваксинира и какви зарази мъкнат със себе си. Всички бежанци все едни млади мъже, къде са майките, жените, сестрите. Би трябвало да приемат в Европа само жени и деца бежанци, те са най-беззащитни, тези къде са хукнали.

123

До 108

преди 2 години

Те се снабдиха само. Още след като се разбра, че Американските войски ще се оттеглят са започнали преговори с провинциите. Затова и настъпиха толкова бързо,защото всъщност нямаше никаква съпротива.А от изоставените правителствени казарми са се снабдили с оръжие и техника за над 1милиард долара.

122

Анонимен

преди 2 години

До s.todorova Жено ти мъжът ти знае ли че се разхождаш без задължителния никаб?

121

Анонимен

преди 2 години

Бъдещето на жената е само едно и това е тяхното биологично предназначение да раждат деца и да си ги гледат вкъщи

120

Анонимен

преди 2 години

Къде е оня клоун Паси да се разплаче?

119

Рамбо

преди 2 години

Успех на моите братя талибаните!

118

Анонимен

преди 2 години

Някои си правят майтап,ама това е голяма ***,която наистина ще ни залее!Мобилизация трябва и да се разположи войска по границата,иначе ще патиме яко!!!!

117

Хм

преди 2 години

В крайна сметка се оказва, че афганистанците, поне в огромната си част, одобряват и искат да живеят в условията на талибански шериат. Това е голата истина. Няма друго правдоподобно обяснение за светкавичното превземане на територия 6 пъти по-голяма от БГ, освен че на 99% са посрещани с хляб и сол, а властта просто им е предавана, ей така. И нещо интересно - при миналото им управление талибаните са ликвидирали наркопроизводството, а след идването на американците то отново процъфтява.

116

..

преди 2 години

жените ще останат там, за да градят държавата заедно с талибаните, а мъжете (не талибани) всички в западна Европа да оправят малко там прираста с нови европейчета