150

Б.Б.

преди 2 години

До Loyko: Ако искате може да оправите и на Лойко мама му, а `що не и него самия?!

149

Анонимен

преди 2 години

Всичко се връща, гробари!

148

Погнусена

преди 2 години

Това с блудстването с момичето ме погнуси от дъното на душата ми! Не разбирам, не проумявам какви са тия скотове, които оправдават подоба низост от страна държавен служител, от полицай, от стожер на закона!

147

Loyko

преди 2 години

Радев свиква протест утре пред Министерския съвет. По възможност протестиращите да бъдат голи до кръста,а младите моми с деколте до пъпа. Добре е да се носи слама,пиратки,вмирисана риба,домати,коктейли ,яйца и кой кавото има под ръка.Крайна чел на протеста е влизане в Министерски съвет и вандалщина на корем.Рушене,палежи,грабежи,кой кавото си поиска.Полицията е посъветвана да стои и гледа.

146

Анонимен

преди 2 години

На Орлов мост барабите два месеца разиграват цирк. Ако това беше в наистина демократична държава на втория ден щяха всички до един да се сдобият с обвинения от прокуратурата за грубо нарушаване на общественият ред.

145

Анонимен

преди 2 години

Самия Гешев е за разследване!

144

ВашатаПолицияНиПази

преди 2 години

За Партию, за Тиквуну! Бой!!

143

Прави 1, прави 2

преди 2 години

1. Виждаш, че някой кърти павета и ги мята срещу полицай. 2 Залавяш го, прилагаш ако трябва физическа сила и го обездвижваш с белезници. 3.Задържаш го за 24 часа и го предаваш на прокуратура. ТОЧКА !!! Това да риташ вързани хора, това да му скачаш по гръбнака, това да галиш по главата обедвижено момиче и да му снимаш гърдите - ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и животните трябва да получат ПРИСЪДИ! Не някакви формални наказания!

142

ПОЗОР ЗА РЕЗИЛ

преди 2 години

АКО СТРАТЕГИЧЕСКИЯТ СЪВЕТНИК ЕЛЕНКО БОЖКОВ СПРЕ ТОКА НА МОСКОВСКОТО МЕТРО КАКВО ЛИ ЩЯХА ДА МУ НАПРАВЯТ ПОЛИЦАИТЕ. ЕТО ТОВА СЕ НАРИЧА СТРАТЕГИЯ ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ ТОТАЛНОТО НА СЛУЖЕБНИЯТ КАБИНЕТ И ПРЕЗИДЕНТСКАТА НЕМОЩ.

141

До Бунгар

преди 2 години

Ами не влязоха в МС, защото никой не е искал да влиза. Протестите бяха отпред, че тиквоний малко да усети народната любов. А виж, да пребиваш хора с белезници, които лежат на земята, явно е запазена марка на родната ни милиция.

140

Анонимен

преди 2 години

Бити са тези които са потъпкали българските закони и право на другите да живеят нормално.

139

Анонимен

преди 2 години

На платените *** по-долу искам да обясня: да респектираш не значи да пребиваш хора с белезници, които са на земята, не значи да арестуваш без обяснение хора, да им набуташ да подпишат предупреждение, а след това да с окаже, че изобщо не са били в полицията, нито пък след това да се изцепиш от медиите, че всички тези действия са били напълно законни. И всъщност нека да пуснат нецензурураната версия - народа трябва да знае кои са толупите, на които плаща ранното пенсиониране.

138

ВашатаПолицияМеПази

преди 2 години

Тик Вун Чен Ун!

137

Бунгар

преди 2 години

Ако вандалите бяха допуснати да влязат в Министерския съвет,кой щеше да поеме отговорноста. Много бързо забравихме как изгоря Партийния дом.Няма друг начин да бъде опазен обществения ред.Каква работа имат протестиращите да влизат в Министерски съвет??? Гледайте причината ,а не следствието.

136

Анонимен

преди 2 години

Аз нямам проблем с полицията защото:1.Не хвърлям бомбички по полицаи.2.Не обгазявам полицаи със запалена слама.3.Не замерям полицаи с ***, урина от бутилки и др.4.Не провокирам безредици и спазвам законите. Просто и ясно!

135

Анонимен

преди 2 години

Задайте си въпроса защо от май до вчера, това видео не се показа...?! Всичко се прави за отвличането на вниманието от важните проблеми в България и скандалите в парламента... Чашков и Чорапа се чудят, какво да измислят за да има разделение в обществото. Пoдли комунисти...

134

Анонимен

преди 2 години

Не виждам нищо нередно полицаите да неутрализират безредици и провокатори! Работете , момчета! Браво!

133

анонимен

преди 2 години

Нека в НС покажат и видеото, как отровното трио се гаври с държавните институции, а сега Хаджигенов и Бабикянсадепутати, а Минеков - министър, и всичките тези НЕМОРАЛНИ човечета, ролучават заплата от погаврените държавни институции!

132

до 155

преди 2 години

А дали наистина е имало бюджетен излишък ?

131

Патриот

преди 2 години

ГЕРБ и патриотите ще се върнат на власт, за да ви пребият всичките. Това се нарича патриотизъм, да пребиеш протестиращите. Ще ядете шамарите на Бойко, Волен, Симеонов и Каракачанов. Красьо има пушка и ще използва армията, за да смачка протестиращите. Затова стана министър на отбраната, за да ви мачка с танкове и пушки.