10

Анонимен

преди 2 години

Тези съдии и прокурори не могат да вкарат герберас в затвора. Прокурорите си викат - Аз защо да се карам ся със силна мафия като герб като на края на месеца ще взема пак същата заплата ??? Просто има огромен интерес прокурорите да не си вършат работата когато става въпрос за мафия толкова срастнала се със чснгеджийница и съд . Не трябваше да се допуска герб да вземе толкова много власт. Нали това е смисъл от разделение на властите.

9

гербер

преди 2 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙМоже и така да е,не споря!Но иначе си разбираме от работата!Сега ви е лесно да се правите на интересни,ама зимата ще ви питам!Особено ако БСП направят кабинет направо не ви виждам!

8

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

герб сте мутри

7

НЯМА ДА ИМА ОСЪДЕН

преди 2 години

ЕВРОПА ЩЕ МУ СЕ ИЗСМЕЕ- А ЗАЩО ЛИ? В ЦЯЛ СВЯТ ПОЛИЦИЯТА БИЕ ТИЯ КОИТО ТРОШАТ, ЧУПЯТ, ХВЪРЛЯТ ПАВЕТА СРЕЩУ ПОЛИЦАИ, МЯТАТ С ПРАШКА ЯЙЦАТА СИ, ЗАМЕРВАТ ЗНАКОВИ СГРАДИ С РАЗВАЛЕНА РИБА, БЛОКИРАТ КРЪСТОВИЩА И ИНФРАСТРУКТУРА- ПОЛИЦАИТЕ ПУСКАТ ГАЗ, ПОЛЗВАТ ПАЛКИ, СИЛНИ ВОДНИ СТРУИ- ТОВА СА ПОЗВОЛЕНИ ОТ ЗАКОНА СРЕДСТВА...АКО ОСЪДЯТ ПОЛИЦАИТЕ СЕГА БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА ОСЪМНЕ РАЗСИПАНА ОТ ПЛАТЕНИ ОТ ОЛИГАРХИЯТА МАФИЯ "ПРОТЕСТИРАЩИ"

6

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

полицайката биячка да бъде уволнена е и вкарана в женския СЛИВЕСКИ затвор там затворничките ще я респектират ще ялюбят стластно яко

5

да бе,репресии

преди 2 години

Видели са репресии!Да си благодарят,че Бойко си е техен,че ако не беше,тогава гледай репресии 10 в едно!Комунистите го могат,и още как!

4

Анонимен

преди 2 години

Ха ха, абе Витанов, нали ако нашите полицаи ги накажат ще трябва ЕС да закрие направо полицията на Париж, Берлин, а пък холандците направо да им късат пагоните публично. Нашите полицаи натупали няколко, дето обаче не се вижда защо са тупани. Я виж франсетата как трупат, а в Германия е забранено да се снима когато има акции, да ти светва защо? Смешни сте. Поне за това не плашете с евро институции, че като се изкарат кадрите с ковчезите и бесилките и го закъсахте.

3

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

психопати садисти

2

ГЕРБ

преди 2 години

Ще развеете на Борисов шланга

1

Анонимен

преди 2 години

Даммм ченгеджийницата съда прокуратурата данс кат дай . Трябва много да се изчегърка за да започне обстрела на диви прасета в Банкя . Прасето съсипа много животи за да пази неговите си сатрапи.