141

Анонимен

преди 2 години

До Гиб МелсънИ какво точно построиха тези двамата държавници освен че хвърлиха страната в хаос и насилие?

140

aa1830

преди 2 години

Ще работи Радев за план с ЕС и диалог с Турция. Диалога с Турция Бойко го правеше с едно позвъняване на Ердоган и мигрантите отиваха в Гърция. Сега ше чакаме ЕС да говори с Турция, ***!

139

Анонимен

преди 2 години

Защо Радев се вози в мерцедеси, няма ли по обикновени коли. Той с нещо повече ли е от останалите българи?

138

Анонимен

преди 2 години

Докато Румен Радев ходи на опера във Виена хиляди българи горяха заедно с къщите, животните и стоката си из страната. Нито ред от него за съчувствие. На петият ден от огнения ад Радев прати пиколото си Стефан Янев, който по чисто бяла ризка и лъснати обувки гнусливо се ръкува с пострадалите в Старосел. Това че хора горяха на поне още 50 места в страната него очевидно слабо го вълнуваше. Беше зает да дава наставление на партиите в парламента да наставлява кого да назначат за министри,

137

Анонимен

преди 2 години

Егати рапона си имаме за президент.

136

Анонимен

преди 2 години

До 158В политическа криза сме, щом ДС прибягна до Славчо, явно се свършиха "месиите" в България, нема с кой да залъжат вече простолюдието :))

135

Бунгур

преди 2 години

Радев ще даде третия мандат на ДПС.Само те в състояние да върнат нормалноста в държавата.ДПС има коалиционна култура и знае от коя страна да застава винаги.Няма от какво да се притесняваме,тъй като няма етнически партии в България и всички го знаем,че е така.

134

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков изпрани над 30 язовира в страната с цел да се снима пред тях за да докаже спуснатите му от президенството опорки за уж недостроени съоръжения.В резултата имаме стотици населени места на воден режим и протестиращи хора в жегата.

133

до анонимен

преди 2 години

"""""Нали Герб бяха лоши , нали щяхме да видим друго ? Кое друго -астронавти ?""""" ---- Ако Гърбавите, с техния полуграмотен лидер Винету, са единствената ни Алернатива - тежко ни и горко!!!! Бг влиза в политическа криза, защото над 70% от обществото търсят алтернатива на "старите Мутри и Муцини" окупирали парламента вече над 30 години! За огромно съжаление и "новите" политически формации се оказаха я.лови!

132

Анонимен

преди 2 години

Василев и Лорер са предложили, а Министерски съвет е приел Разпореждане 2 от 15 юли 2021 г., с което се променя ключово структурата на управление на Фонд мениджър на финансови инструменти в България ЕАД, по-популярен като фонд на фондовете. Освен структурата се променя и устава и се преминава към едностепенна система на управление. Схемата вече е извършена след това решение и вписана още на 9 август в Търговския регистър.Именно чрез тази смяна ще бъде реализирано овладяването от приятелски кръгове на Петков и Василев на над 1 млрд. лв. европейски средства.

131

Малиййй

преди 2 години

Тоя е руски космонавт! 2 в 1 било против " философията на българския конституционен модел"...тоя и конституционалист стана! Хързулва НИ КЪМ 2 ПЪТИ ОЩЕ ХОДЕНЕ НА ИЗБОРИ, УСЕЩАТЕ ЛИ НАКЪДЕ БИЕ ТОЯ????!!!

130

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 147Заети са да се удрят с лакти, нема време да мислят за народа....хахахаха :)) Надявам се да си получил "правилния" отговор :)

129

Анонимен

преди 2 години

Само Доган не се вижда на снимката.

128

Анонимен

преди 2 години

Схема за овладяване и еднолично разпределение на милиарди евро средства от ЕС са стартирали служебни министри от кабинета на Румен Радев.Още преди време разкрихме, че се готви разработването на подобна афера, с която може да се овладеят над 1 млрд. лв. европейски средства от т.нар. харвардска организирана приятелска група става дума за министъра на икономиката Кирил Петков, за когото още не е ясно кога и какво е завършил в Харвард, и близкия му приятел и бивш съдружик Асен Василев, който сега пък е министър на финансите в президентското правителство.

127

Анонимен

преди 2 години

забърка голям гювеч г-н президента

126

Що бе?

преди 2 години

Преди години трябваше ли конституция,правителство и закони да ограбите Народа и да си назначите милионери кадри на ДС 'АРИЙЦИТЕ",ДУМАТА КОРУПЦИЯ Я ЗАМЕНЕТЕ С НЕКАДЪРНИЦИ ЧЕРВЕНИ ----- УЧИЛИ СЪС СТИПЕНДИИ ОТ БСП-ДС.

125

До 149

преди 2 години

Рашков и Радев ли са европейския път!? Лелеее....

124

Анонимен

преди 2 години

Нали Герб бяха лоши , нали щяхме да видим друго ? Кое друго -астронавти ?

123

Анонимен

преди 2 години

Наистина не си заслужава да се слиза на нивото на герберясалите ***. Всеки ден партийката им се стопява, защото хората разбират, какво са творили толкова години. Затова е този хленч и стон. Тежко е да те откъснат от хранилката, но България тръгва по европейски път и ще трябва да свиквате, герберюги.

122

Н1

преди 2 години

Юрист: моята професия е първа на света, когато Бог изгони Адам и *** от Рая.Хирургът: не,моята. Бог взел ребро от Адам и направил ***. Архитектът: Да, но преди това Бог сътвори Земята от огън, вода и въздух. Преди това беше невъобразим хаос. Партийният секретар: А кой създаде хаоса?