69

Анонимен

преди 2 години

къв е тоя бранник тука, брятя, сестри, на патриотизъм го избива...

68

До последна капка ..

преди 2 години

БРАНЕТЕ ЛЕВЧЕТО, БРАТЯ И СЕСТРИ! Няма да им дадем бе, НЯМА! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ! НЯМАААААААААААА!

67

Анонимен

преди 2 години

Пропаднала КОЛОНИАЛНА ТЕРИТОРИЯ с неграмотно ,чуждопоклонническо , продажно и робско население без никакво национално чувство и достойнство ,вече и без национална памет !

66

Анонимен

преди 2 години

защо на банкнотите ням Нито Лесвки,нито Ботев и т.н. само некви прозападни лакеи, сигурно на Еврото сега може и Кристо да турят няма да се учудя,като онзи незнайния художник от 5 лева

65

Анонимен

преди 2 години

ПЕКАНОВ, ЕЛЕКТОРАТЪТ ВИ Е БАБИЧКИ И ЧА ЛГАДЖИИ, ТВА Е ДРУГА ПЛАНЕТА! ИДЕЯ: НАКАРАЙТЕ ПУДЕЛА НА РАДЕВ - ПЛЕВЕНСКИЯТ НЕЖЕН МЪЖ ДА НАПРАВИ НОВ ЧАЛГА ХИТ: "ЛЕВОВЕТЕ - В ЕВРО" И ТАКА ЩЕ СТАНЕ ПРОПАГАНДАТА!

64

Анонимен

преди 2 години

абе гледайте още парите само, утре афганистанци ще са ви зетове

63

Анонимен

преди 2 години

КВО ЕВРО БЕ, ДРУГАРИ?? ИНДУСТРИЯТА УМИРА С ВАШИЯ ТОК! ТО НЯМА ДА ИМА КАКВО ДА ОБМЕНЯМЕ В ЕВРО, КАКТО Я КАРАТЕ!

62

Анонимен

преди 2 години

Срещу влизането в еврозоната са банкерската мафия, защото ще им спре "голямата лапаница" от лихви, такси за превалутиране и пр. Обикновения човек и честния бизнес ще са най-доволни от по-ниските цени и по-лесния начин за правене на бизнес. А пък специално туризма ще се види в пари от наплива на еропейски туристи... !

61

Анонимен

преди 2 години

СЯ , ОК, *** ТВА ЛИ НИ Е ЗОРА? ФИН МИНИСТЪРА НЯМА БЮДЖЕТ, ХИПЕРИНФЛАЦИЯ , Е АЛО СИ МАМАТА, САМО ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО С ГЛУПОСТИ! В ТАЯ КРИЗА НЕ МУ ЕВРЕМЕТО, НЕ ЧЕ ИМАМ ПРОТИВ ЕВРОТО!

60

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

За българите позитиви, за русофилите негативи.

59

ДО 70

преди 2 години

БЕ КВО ИМ ОБЯСНЯВАШ НА ТИЯ, ТЕ СЛУШАТ СЛАВИ И АЗИЗ БЕ!

58

счети

преди 2 години

По- ниски лихви, без такси за превалутиране = по- ниски цени ! По- лесна търговия и повече европейски туристи = по висок БВП ! И сега сме вързани с еврото, само дето по никакъв начин не влияем на политиката на ЕЦБ. Като влезем в еврозоната всички скептици ще се убедят, че страховете им са били неоснователни !

57

Калеко Алеко

преди 2 години

Като гледам сегашните ни управници май по-скоро сме поели към рублата, отколкото към еврото, когато ББ проправяше пътя ни към Европа, провеждаше Европредседателства и ни докара до чакалнята на Еврозоната, вокалистите на фигуранта ни плашеха с евро.гейски ценности, с двойни стандарти и различни скорости и с това как еврото ще ни излезне скъпо ... Евро скептицизЪма им си имаше своите кремълски и бузлуджански измерения, но всички тези лоши пророци държат авоарите си на Вирджините в долари и евра

56

Анонимен

преди 2 години

ВАШИНГТОН Е ПОСТАВИЛ УСЛОВИЕ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ВИЗИТЕ - ГОНИТЕ ВСИЧКИ РУСКИ АГЕНТИ ОТ БЪЛГАРИЯ, ИНАЧЕ -ЙОК!

55

Анонимен

преди 2 години

референдум руските шпиони дали да ги експулсираме!

54

Анонимен

преди 2 години

Имаме си валутен борд, за какво ни е това евро????? Ако наистина ще се приеме - ами тогава закривайте валутния борд и всички които вземат заплати от там. Щото явно сега само си вземат заплатките и не им дреме за нищо, казват "Ми то и без това няма да го има тоя борд, за какво да работим. Ще вземаме заплати, пък кат влезе еврото ще му мислим кво да работим". Или едното или другото. Не може както сега - Валутен борд и се натискаме да приемаме еврото. Всъщност, народа не се натиска, не му трябва.

53

До59

преди 2 години

Сега като сме си с левчето цените да не би да са фиксирани и да не се покачват постоянно.

52

до 58

преди 2 години

отишЪл се пише бе, руснак!

51

Анонимен

преди 2 години

ало, другара от Масква? ай бегай с твоя референдум! Помниш ли с АЕЦ а как гризнахте дървото?

50

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПич, няма банкнота от 1 евро. Кви ги дрънкаш че приятелят ти обменил?!?!?! Хаххаххахха