52

Анонимен

преди 2 години

ЩЕ ВИ ДАМ ЕДИН *** ПРИМЕР С ОБЩИНА САМОКОВ...ПРЕДИ ОКОЛО 35 ГОДИНИ,ЦЯЛАТА САМОКОВСКА ОБЩИНА ИМАШЕ НАСЕЛЕНИЕ ОКОЛО 42-45 000 ДУШИ С ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ ОТ 20-НА ЧОВЕКА РАЗПРЕДЕЛЕНА В ИМА-НЯМА 10 КАБИНЕТА...ДНЕС ОБЩИНА САМОКОВ ИМА НАСЕЛЕНИЕ 30-32 000 ДУШИ (С БЛИЗО 10 000 ПО-МАЛКО),НО ИМАМЕ ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ ОТ ОКОЛО 400 ДУШИ РАЗПРЕДЕЛЕНА В ОГРОМНА,МОДЕРНА И ГАЗИФИЦИРАНА СГРАДА С ДВЕ КРИЛА НА 5 ЕТАЖА С ПО МИНИМУМ 30-40 КАБИНЕТА НА ЕТАЖ...В ОБЩИНА САМОКОВ ИКОНОМИКА НЯМА...Е,ОТКЪДЕ ПАРИ?

51

37

преди 2 години

До ДО 37 ОК, имах предвид от тези които са гласували. Тези които не са гласували не ги броя - защото, според мен поне, нямат право на претенции! Да били гласували... Въпросът е принципа, че всеки мисли, че другите са му виносни... И за това е важен диалогът, а не бунтарското детинско отношение - или ще стане по моето или и на твоето няма да стане! Къде е диалогът? Аз лично не искам такива диктаторски оливания...

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49Дали калинки, дали печеличките и мравките ще унищожиш не е много сигурно. Но тези дето са сега начело/с изключение на правосъдния/ са си калинки отвсякъде, воглаве с мин.председателя - шапкар. И тоне с 6 точки, а от египетските.

49

бай тошо

преди 2 години

Бюджет може да прави само този, който има пари бе! Как ще правиш бюджет, като нямаш пари?

48

факти.бг:

преди 2 години

Боко остави празна хазна!

47

Анонимен

преди 2 години

ЯНЕВ, ОТИВАЙ В БАНКЯ ДА ГО ПИТАШ ОНЯ ПРО СТАК ЗАЩО НЕ Е НАПРАВИЛ КАДЪРЕН БЮДЖЕТ?

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46Много странно? Докато бяха "крадливите"гербери пари в бюджета имаше и ни даваха от ЕС. Като дойдат "честните", хазната празна и ни спират парите от ЕС заради КРАЖБИ. Това ми обясни. Щото явно герберите сме и глупави. Много те моля!

45

Анонимен

преди 2 години

ОТЧАЙВАМ СЕ ВЕЧЕ СИЛНО ЗА БЪЛГАРИЯ!

44

Анонимен

преди 2 години

ЩЕ АКТУАЛИЗИРАШ БЮДЖЕТА АКО ИМА ОТКЪДЕ ДА ВЗЕМЕШ...САМО ЧЕ НЯМА КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ ЕДИН ШАПКАР,КОЙТО ЦЯЛ ЖИВОТ Е БИЛ НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА И НЕ ЗНАЕ КАКВО Е ДА РАБОТИШ В РЕАЛНАТА ИКОНОМИКА...

43

Анонимен

преди 2 години

АМИ ЩОТО ЧЕГЪРТАНЕТО Е ФАСАДНО. Я УВОЛНЕТЕ 200- 300 000 КАЛИНКИ И А ВИДИТЕ - ЩЕ СЕ ЧУДИТЕ СПЕСТЕНИТЕ ПАРИ ДАЖЕ КВО ДА ГИ ПРАВИТЕ!

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37Аз пък не искам честни, а такива дето вършат работа. А, тези сега нищо не вършат. Само PR акции.

41

Анонимен

преди 2 години

Тази система се е окопала във властта второ десетилетие.И при най-добро желание няколко човека трудно могат да я отлепят.Трябва време и лопати.

40

Анонимен

преди 2 години

Егати наглите герберасти. Нас.раха се от крадене и сега пак стоят на компютрите и храчат. Не им се разделя с тлъстите заплатки

39

Анонимен

преди 2 години

ТАРАЛЕЖ, ЗАЩО ЗАТВОРИ БИЗНЕСА ГОДИИНА И ПОЛОВИНА? ОТКЪДЕ БЮДЖЕТ??? ЗАЕМИТЕ ДЕТО ГИ ИЗТЕГЛИ, СВЪРШИХА..

38

ДО 37

преди 2 години

% НЕ СА ТИ ВЕРНИ - ГЛАСУВАЛИТЕ СА 40% ОБЩО, А ТЕЗИ % СА ОТ ТЯХ!! НИКОЙ НЯМА ПОВЕЧЕ ОТ 19% ЕЛЕКТОРАНЛА ПОДКРЕПА. 25% ОТ 40 % СА ТОЧНО ТОЛКОВА.

37

Къф

преди 2 години

бюджет, бе! Ти ликвидирА бизнеса с тая цена на тока! Кво ще слагаш во я бюджет, като бизнеса не изкарва пари и не внася! Абе това военен дето един ден не е изкараАл в реална икономика да те управлява не си е работа. Тея си мислят, че парите се самосъздават и идват на точна дата всеки месец.

36

.!.

преди 2 години

Само да попитам, нали сбарахте 2 милиарда повече чрез НАП? Нали проверявахте големите фирми и оставихте малките на мира? Нали спряхте строежите и взехте авансите от тях? Я сега кажете, къде са парите от Магистралите, от Събраните 2 милиарда в повече? Нали оправихте събираемостта, нали вдигнахте икономиката? Да не ги дадохте за новата болница или към олигархите дето ви набутаха там, както излезе днес изявление? Министъра на здравеопазването, предложен от някоя си лекарска бизнес организация?

35

Анонимен

преди 2 години

ТАРАЛЕЖ, КЪДЕ СА ПАРИТЕ?? ЗАЩО НЕ СТИГАТ? КАК ГИ ОКРАДЕ?

34

Радев юмрука

преди 2 години

За цялата тая каша трябва да благодарите на главния пр.ост.ак на републиката. От година и половина работа за този хаос, разделя народа, иска да прави президентска република. Вече е уплашен и не знае какво ще се случи. Нека да излезе с вдигнат юмрук и да каже на народа, че той е главния виновник за хаоса.

33

Анонимен

преди 2 години

До стоянНа последните избори в България от всеки 100 души горе долу - 24ма мислят, че ИТН са честните, и 24ма мислят, че ГЕРБ са честни. 13 души смятат, че БСП са честни, и също 13 смятат, че ДБ са най-честната партия. 11 си знаят, че ДПС е в техен интерес, а 5 души вярват на Мая Манолова (и ИСБГНИ). Да не забравяме, че останаха 10 души на които гласът им изобщо не се брои - защото партията която те смятат за честна не е можала да изкара 4%. Та, ако търсиш народен съд - зависи кой точно питаш!