29

Анонимен

преди 2 години

МЕРКИ: ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ПЪТУВАНИЯТА, СРЕЩИТЕ, ДИШАНЕТО, РЪКОСТИСКАНЕТО, ГОВОРЕНЕТО. ДАЖЕ СИ ИМА МАСКЪТ НА БАНДАТА ХЕВИ МЕТЪЛ- МЕГАДЕТ - "НЕ ГЛЕДАЙ, НЕ ГОВОРИ, НЕ СЛУШАЙ НИЩО! НАЙ ЕФЕКТИВНО ЩЕ Е НАПРАВО С КАЛАШНИЦИТЕ И КОГОТО СРЕЩНЕТЕ - СТРЕЛБА ДОКАТО НЕЩО МЪРДА. ИЗТРЕБВА КОВИДА ДО КРАК!

28

Чичо Васко

преди 2 години

Тестваме министър Рашков. Да внимават с камерите по улиците. Да няма пак бити полу-голи студентки и студенти в съмнително разположение на духа или строшени фотоапарати на псевдо журналисти със съмнителна практика...

27

Любо питен

преди 2 години

Президента Радев ще излезе ли пак да приветства протестиращите с вдигнат юмрук? А пак ли ще извика бойно: "Мутри вън!" или ще наблегне на друга прослойка от суверена?

26

мак

преди 2 години

Заради снимката му преживях уплах. А без майтап, ако затворят бизнеси, ще затворят всички, не само кръчми. Кръчмарите не са по-специални, но са най-гласовити, особено този индивид. Пак ще ги подпомогнат, стига са ревали предварително.

25

Анонимен

преди 2 години

най-големио враг на ковида са кръчмите! Затворете кръчмите! Също така хората като дишат има вероятност да се заразят, а и отделят вредни въглеродни емисии. Забранете им да дишат! Тези мерки са 100% ефективни - нема да остане никъв ковид!

24

Влязъл в Затвора там

преди 2 години

попаднал на ХОРА, излязъл - на всяка цена ресторантьор!За заплата работят наивните, много са, тариката е все с пълен джоб.

23

Анонимен

преди 2 години

"Ние в най-големия пик не протестирахме, а затворихме, но трябват обезщетения"-----------------------Странно наистина защо не протестирахте когато Тиквата ви затвори, а започвате след като се махна.

22

Пълен майтап

преди 2 години

Имаме си цар-свинар, премиер-пожарникар, президент-летец, сега иде ред на Кръчмаря. Е нема такава държава!

21

Анонимен

преди 2 години

А когато хората сами спрат да идват при вас, какво ще блокирате, бе "умнико"?Никой не ви е длъжен. Противни сте.

20

Анонимен

преди 2 години

Скрий се, мазнико! ДДС надолу' а цени нагоре. Скапани продукти , липса на хигиена и дистанция ! Никой не е длъжен да ви пълни джобовете. С тия маси една върху друга естествено, че ще ви затворят! Все мрънкате!

19

Надя

преди 2 години

До АнонименГ-на първо да се изкъпе ,че като го гледам с мазната коса .....

18

Анонимен

преди 2 години

Мом/и/четата по поръчка изпълзяха предвождани от дългокоска по нареждане на тиквеника от Банкя.

17

до 17

преди 2 години

Не разбирам само защо ваксърски плазмодий е тръгнал да коментира разновидностите на човешкия вид?

16

Анонимен

преди 2 години

Алибегов и асоциацията на заведенията не е зле да се огледат. В цял свят ограничения се въвеждат и няма как да продължаваме с компенсации за заведенията до безкрай при положение, че има ваксини. Изходът е ясен - трябва да се пускат само ваксинирани/тествани хора в заведенията. Никой не иска да е лошото ченге, но такова трябва да има!

15

Анонимен

преди 2 години

алибегов обяви национална стачка и да излизаме и да бутаме всичко! президент правителство да подават осгавки и да се махат!

14

опа

преди 2 години

До Анонименне смятам да се затварям в къщи и да не излизам с приятели на вън. Южните европейски държави сме различни! Това може да стане в северна Европа, но тук ще е по-трудно

13

Анонимен

преди 2 години

и ние сме го гледали тоя филм! затова не ни интересува какво ще правиш! относно блокадата, интересно с кои хора ще я направиш...! сигурно ще задължиш сервитьорите и камериерките?!

12

Ау

преди 2 години

До анонимен 8аз като остана без работа и право на социална помощ, дали ми трябва Борисов, да ме агитира... Смешен си с разсъжденията си, досущ като Славуца мислиш

11

Анонимен

преди 2 години

Вече сме на прага на 4-тата техническа революция и ресторантите ще стават скъпи екзотики, а онлайн пазаруването за вкъщи все по-популярно. Тръгнали сме към азиатския модел в който обикновения човек е полуробот без свободно време. Вземете се ориентирайте към нещо друго. Както ТКЗС-етата няма да се върнат, така и вашето време отшумява.

10

Истината!

преди 2 години

Това да не ви е Борисов, който при резил искаше оставките на министрите си и веднага имаше кой да го замести! Май най-умните са в ГЕРБ. Кацарката няма кой да го замени, той е незаменим здравен министър за Радев! Издънките му вече не се броят на пръстите на двете ръце. Радев предател, Радев ни вкара в този позорен за България филм, всичките тегоби които ни чакат от септември са благодарение на неговия юмрук, жалбите към него!