47

Анонимен

преди 2 години

"Рейтинга" на Фигуранта? Същия Фигурант, който извърши де факто държавен преврат с военната си хунта, направи чистка в сталинистки вариант и сега неговото служебно правителство буквално ще убие няколко десетки хиляди българи, поради нарочното игнориране на проблема с ковид? ТОЗИ ли има "рейтинг"? Кире, КОЙ ти плаща, за да ги говориш тези неща?

46

анонимна

преди 2 години

Петков,искаме ясно и конкретно да уточниш относно Харвардското си образование.Май си бил в Харвард ама не баш този,с който би се гордял всеки.Чакаме!

45

Анонимен

преди 2 години

Ами просто си направете партия с Радев и да се свършва с тоя хаус. Като ви е толква висок рейтинга защо гледате само отстрани кой ще лапне кокала?

44

АнонимеН

преди 2 години

СЛАВИ ДОПУСКА ОГРОМНА ГРЕШКА С ПОДКРЕПАТА СИ ЗА СЛАБО-УМНИЯ РАДЕВ! ХОРАТА НЕ ИСКАТ ГЕРБ НО НЕ ИСКАТ И РАДЕВ

43

Анонимен

преди 2 години

Издишаш Кирчо, издишаш! по-добре се завърти покрай някой язовир ако има вода да го източиш

42

АнонимеН

преди 2 години

СЛУЖЕБНОТО ОСВЕН ДА ВЪЗХВАЛЯВА РАДЕВ ДРУГО НЯМА ДА ПРАВИ ЩОТО ЩЕ ГИ СМЕНИ С ЛЕКОТА! ТОВА НА СНИМКАТА СЕ НАРИЧА Г-.ЗО ЛИЗ-АЧ

41

българин

преди 2 години

Браво !

40

Зозо

преди 2 години

До Ай Сиктир.....Кой малък бизнес ще се набута с кредит в този политически качамак? Кръчмар ли, дето не знае кога ще го затворят?

39

Ай Сиктир

преди 2 години

До 48: от интервю на Кирчо: За да се възползва бизнесът трябва да е малък или среден, поне 3 г. да е оперирал. Ще има възможност без обезпечения да вземе своя кредит. Кредитът е до 7 години, като първите 12 месеца има гратисен период.". Нещо да ти обяснявам още?

38

Всички знаем

преди 2 години

Че нови избори могат и да не възпроизведът същия Парламент --- защото всичко зависи от броя избиратели ! А Юли месец само мобилизираните и силно заинтересовани от това ,че изпускат кокала избиратели на герб бяха на линия и успяха да си хванат процента ,ама на края на народа все пак ще му се наложи да се поразмърда и резултата ще е друг и НЕ в полза на герб.Само ако сме в тежка пандемия може да е същия резултата ,но тогава ще има нови избори и така докато се постигне ясен победител .

37

Анонимен

преди 2 години

ТИ СИ УНИКАЛЕН ПОПУЛИСТ

36

Случаен минувач

преди 2 години

Всички са наясно, че едни нови избори ще възпроизведат сегашния парламент и е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ да се харчат едни нови 60-70 млн. лева за избори! Все едно ги хвърляме на улицата! По-добре ги дайте на пенсионерите - за всеки пенсионер по 20 лв. Решението е само едно - промяна на електоралните нагласи. Само това ще доведе до стабилен парламент и стабилно парламентарно мнозинство. На за такова нещо трябва време, не става автоматично.

35

Големи шкафове бе,,,

преди 2 години

Не спира да им плаща и те плюят ли плюят...Натиснете ги малко с Рашков разровете им сметките ,че са като някакви диверсанти с черни станции, Те са на принципа дано държавата се съсипе ,че да се върнем ние . На оня сега мед му капе на сърцето .

34

Анонимен

преди 2 години

Един телевизионен шут ви направи на мамуни. Ходете сега да го избирате всеки месец същия шут да ви управлява. Такава подигравка с европейски народ не е имало от времето на Мария-Антоанета.

33

Radelin

преди 2 години

Освен лъжци ИТН са и подлизурковци. Само че, си мисля, че с този си ход отново ще изтеглят късата клечка

32

Анонимен

преди 2 години

До Ай Сиктир. Не, ***. Това се нарича банкиране. И не е необезпечено. Необезпечено е само в листчето на Севда с опорни точки. Даже на сайта на самата банка пише, че трябва да се представят документи за оценка и собственост на обезпечението. Пълен *** си. Затова ще те крадат и лъжат цял живот.

31

пияница мистик

преди 2 години

Политиката в България в момента се свежда само до това, да се повтаря от всички политици, възможно най-често модерните думички "промяна", "корупция", "моделът ГЕРБ", "статукво". Използваш ли ги и четирите в едно изказване, значи си модерен, съвременен политик, в крак с времето, дето не е от статуквото, иска да се премахне модела ГЕРБ, тоест корупцията и който работи за промяна на цялостния модел в България.....Ахахахахахаа. А как го усеща това обикновения човек ли? Ами никак. Цените си растат :)

30

Ай Сиктир

преди 2 години

До 35: а раздаването на необезпечени пачки на съмнителни формирования, гръмко наричани стартапи не е ли далавера бе, про фи?

29

Анонимен

преди 2 години

Харвардски измамници.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен. Това с ББР не е ли корупция бе, абориген? Далавери за милиарди.