211

Анонимен

преди 2 години

Целта не е да има стабилно правителство, целта е да се разбие тази система. Тя трябва да бъде разрушена понеже генерира само корупция. Особено след чекмеджето и Магнитски стана ясно, че тя не може да бъде спасена. Корупцията беше навсякъде- чак до премиера и прокурора. САЩ искат да ни сменят обществения строй и това е добре понеже сами не успяхме.

210

Да мрът с МАСКИТЕ 5

преди 2 години

Слави Трифонов, ако мисли да принуждава цяла БЪлгария , да носи арабски маски, затуй че се е ЗАРАЗИЛ с вируси от турците, които се въртят около партията му- ИТН, по- добре да умира...Това е все едно, Слави да си счупи крака и да иска цяла България да носи ПАТЕРИЦИ. като него..

209

Анонимен

преди 2 години

Това, което ГЕРБ направиха за 10 години, ИТН успяха само за 2-3 месеца. След 10 години вече никой не иска с ГЕРБ. И само за 2-3 месеца никой не иска с ИТН. За жалост обаче, останалите са точно този НИКОЙ.

208

Амнезия

преди 2 години

До СатираА за кой да гласуваме за дебелият морж от Банкя ли уе цръвул?

207

Анонимен

преди 2 години

Пламен Николов имаше желание да е министър-председател, беше надъхан. Много го плюха, включително и аз. Но в сравнение с Боко Тиквата ,може би е по-добрият вариант.

206

Амнезия

преди 2 години

До СатираА за кой да гласуваме за дебелият морж от Банкя ли уе ***?

205

Анонимен

преди 2 години

Дано най-накрая и някои истински патриоти влязат, че ситуацията с РСМ е много сериозна. Възраждане ли, ВМРО ли, само да не са мутрите от Предай България и ***. А Славун се обрече на забрава, не само политическа. Дотук беше с каквото и да е - тв, шоу, чалга - отиде у ряката. Трябва си кураж и компетентност за политика. А че ГЕРБ ще спечелят, за съжаление ще се случи. Дано Бойко назначи този път по-свестни хора за министри, и да внимава за националния ни интерес!

204

Анонимен

преди 2 години

А пламенчо през това време да си завърши образованието.

203

Анонимен

преди 2 години

До Бъркотия, ми ето ИТН-арите се закачиха като цялата им предизборна, следизборна, парламентарна, студийна и т.н. политика е изцяло обвързана с ГЕРБ. ИТН-арите в едно изречение споменават ГЕРБ два пъти, а през целия ден споменават собствената си абревиатура може би веднъж. Кво очакваш от такива партии.

202

Анонимен

преди 2 години

Иска ти се, но не! Искаше ти се да си премиер, но не! На следващите избори (ако има такива) 35% за ГЕРБ и слагаме точка на цирка.

201

Анонимен

преди 2 години

Хмм, нещо спряха скандалите за корупция към ГЕРБ защо така ???Да не би от ИТН това да им е играта, да се позабрави ГЕРБ-СДС-ДПС и техните кражби ???

200

Бъркотия

преди 2 години

Имаме точно две партии, които се определят за "токсични" - Герб и ДПС. В смисъл, който се закачи за тях умира. Идея си нямам какво трябва да се случи. Ама няма да е скоро.

199

Българин!

преди 2 години

Ами то на вас ТОЧНО ТОВА ВИ БЕШЕ ЦЕЛТТА! ИЗБОРИ ДО ДУПКА! Или иначе казано ДОКАТО НЕ НАРЕДИТЕ РЕЗУЛТАТА ОТ ИЗБОРИТЕ ТАКА, ЧЕ ДА ВЗЕМЕТЕ 121 ГЛАСА! Е, НЯМА КАК ДА ГИ ВЗЕМЕТЕ! Той Борисов за 10 години НЕ УСПЯ! Вие искате ОЩЕ НА ПЪРВАТА ГОДИНА! И при това без да сте показали КАКВО РЕАЛНО МОЖЕТЕ! И дали ИЗОБЩО МОЖЕТЕ НЕЩО! Така, че ПРОСТО ЗАБРАВЕТЕ! И сто пъти да гласуват българите, НЯМА ДА ВЗЕМЕТЕ 121 ГЛАСА!

198

Анонимен

преди 2 години

Да направим друг конкурс. Който построи Белене и произвежда евтина енергия за всички, той да управлява!

197

# ИЗРИТАЙ РАДЕВ..!!

преди 2 години

ВЪРНИ ЖИВОТА В БГ.....

196

до 227

преди 2 години

Да бе човек ама реалността е, че всички са против Герб. А Герб все още държат гласовете на държавните служители и семействата им. Ама то това си отива лека-полека. Няма как, невъзможно е да имаме мнозинство в парламента още поне няколко години. Това е положението.

195

Аре стига!

преди 2 години

Влязохме в спиралата. Дайте да успокоим топката. Герб никога повече няма да са на власт. Приемете го. Дори да изсипят всичките си пари на ДПС, няма как да се случи. Ще гръмнат бунтове. ИТН общо взето си изпълниха задачата и се очаква срив. БСП си разчитат на твърдото ядро. Другите са малки. Приемете, че ни очаква "безвремие". Което не е непременно лошо. Президент, експертни кабинети. Това е положението.

194

ДО 224

преди 2 години

Да но ние не сме Италия нито Белгия и не ни трябват избори до дупка камоли служебен кабинет а ни трябва реален министерси съвет който е избран от хората който сме избрали в парламента задават се нови фалити нови затжаряния нов лок даун

193

Маскара

преди 2 години

Ти ако си много свестен няма да отидеш в партията на тия нагли мутри.Всички алчни за власт се набутаха е в уличните партиики,защото знаете,че там най-лесно ще се докопате да станете народни предсавители-10 000 лв.заплата,гласувахте си я още на 2 ден безсрамници.И престани да ни рекетираш, по този ,,литературен" начин-да сме гласували да имате пълно мнозинство ,ако сме искали да ни управлявате?Що за наглост?Та от моето обкръжение което не е малко хората не ви понасят бе!

192

Анонимен

преди 2 години

Тошко е плагиат.Севда тия интервюта с Шефа ги прави от много години.