195

Трябват нови партии

преди 2 години

Тия палячовци не могат да свършат елементарна работа.

194

Анонимен

преди 2 години

Всички ги разбраха, че са платени маши на сараите. Сега тръгнали да подкрепят Радев. Това сигурно е отмъщение на Доган

193

Анонимен

преди 2 години

За кого играят тия въздухари? Всички са на мнение , че са маша на ДПС и Пеевски, но добре прикрита. Не е за вярване, тия се правят на по-прости отколкото са. Няма как човек да е толкова глупав и арогантен. Това е игра, в която за съжаление на масата е заложена държава и то нашата.

192

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Отрицателния вот нали е пак ГЛАСУВАНЕ !

191

Браво бе

преди 2 години

Уж конституционалисти, но с това си поведение на сръдлив първолак, ИТН показват, че познават Конституцията само колкото, за да я заобикалят, а това съвсем не им прави чест.

190

Анонимен

преди 2 години

Сега Бойко си пие ракията на Банкя ,и пада от смях )

189

Електра

преди 2 години

Чалгаря е прав, защо му е тази власт след като, Импексовите комуняци, и мутрите на Ян Хаджигевкян, Ян Бибиткян, Сестра Галева и старата мома Дончева, и *** от Дай България Гно. ***, Ристю и Купона, не му дават да си избере министрите, докато Каунското служебно правителство, вече уреди децата си на тлъсти държавни ясли, като Премиера Янев например. Кауна Радев му назначи всички бордове и дори гл. Секретар на МВР. Кауна и неговите хора ще крадат, а Слвуца ще го *** накрая...

188

Анонимен

преди 2 години

Гледам, Гърбавите Болшивиките се активизираха във Форума!!!! -))) Дългото Мусолини изтърва шанса си като отстъпи първото си правителство под натиска на "протестните партии" , ДБЛ-е на Костов си пак се издъниха, Пчеличката Мая остана без "жило", а Болшивиките не знаят къде са! Най-съ кефи Мутрата Винету! Ха, честито на всички! -)))))

187

АнонимеН

преди 2 години

ДОРИ РАДЕВ И БОРИСОВ ДА СЕ ЦЕЛУНАТ С ЕЗИК ПАК ШАНСА ЗА КАБИНЕТ Е 0! 40 И НЕЗНАМ КОЕТО ТАМ Е ПОДРЕД НАРОДНО СЪБРАНИЕ ПРИКЛЮЧИ!

186

Анонимен

преди 2 години

Митова ,май умря коня ,това се знаеше още по изборите април ,да има и трети избори ,пак ще е същото защото много лъжете и вие не знаете кво искате )вашия надменен председател се крия в мола дупка ,че ръководи от фейсбук ,е такова чудо 30 г. Го нямаше )

185

Фифи

преди 2 години

Хаджигенов пак се изказа неподготвен и неинформиран- не че не му е навик. То някои професии изискват все да имаш нещо в устата.

184

Анонимен

преди 2 години

Реално партиите в парламента са четири герб, чалга, БКП(БСП + ДБ + Мутрите), ДПС. Колкото и избори да направим правителство няма да имаме и България ще фалира за пореден път. Помнете ми думите!

183

АнонимеН

преди 2 години

До Дончева/ МИТЕВА КАЗА, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ А СЛАБО-УМЕН И КОНСТИТУЦИОННО НЕКОМПЕТЕНТЕН И АЗ НАПЪЛНО И ВЯРВАМ!

182

Анонимен

преди 2 години

Конституцията е пределно ясна. Проучвателният мандат е успешен и гласуване трябва да има.Каката да не ни баламосва

181

Истукан

преди 2 години

Може да се създаде правителство в този парламент без ИТН. Всичко останало е по-добро от тях.

180

до баба Пена

преди 2 години

На против, третите избори трябва да са платени - партиите които искат да участват трябва да заплатят от партийните си каси разходите по изборите.

179

Анонимен

преди 2 години

Алоооооо ***,мишки,защо излъгахте хората?????ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!!

178

Питанка

преди 2 години

Ако примерно на кандидата за премиер вземе да му падне тухла на главата или направи инфаркт какво следва по конституция? Един такъв инцидент не може да провали гласуването на проектокабинет. Също, как може човек въпреки волята си да бъде избран за домоуправител (има такова дело в София, един завалия не ще да е домоуправител, ама са го избрали от блока и се бори човекът вече на няколко инстанции да се откачи от това), а да не може да бъде избран за премиер? Не следва ли вицето да поеме?

177

Некой

преди 2 години

Мндаааа ела си Баце че тия протестъри нито знаят кои са нито знаят защо са!!!

176

Анонимен

преди 2 години

Така става, като избирате клоуни да ви управляват. Нормалните народи никъде по света не избират шоумени и музиканти. Ама вие нали сте много по-умни от другите народи, ето ви на чалгарска власт.