24

Анонимен

преди 2 години

Поредна пропаганда за ваксини. А не казва какъв леш е в УК САщ и Израел.

23

Анонимен

преди 2 години

Българските псевдо журналисти освен пачки за лапачки, не виждат, че "делтата" не я лови ваксина. Но нали трябва да лапнат пари и на тиквата оня работа?!

22

Анонимен

преди 2 години

Ами кво да направим за тях? Може да им дарим ваксини? И без това тук никой не иска да се чипира и им изтича срокът на годност.

21

Анонимен

преди 2 години

Той професор ви е казал, че делтата ваксина не я спира. Ами чете бе ***, не става само са ядене трябва и акъл. Китайците са изобретателни и разчитат на чисти мутации. Но света не е разбрал че върви към гибел.

20

Анонимен

преди 2 години

"Всяка държава трябва да се преструва, че има случаи и поне да се носят маска на закрито, да се ограничи събирането", казва той.После да сме им вярвали на тези, при положение, че все към ваксини, маски и мерки насочват.

19

Анонимен

преди 2 години

"Изборът сега е:кога искате да започнете да оставяте хората да умират?Това няма да е перфектен преход, ще има части от населението, които ще се заразят и ще умрат." А се сърдехте на Мангъров, като каза за сухите съчки? Сега съвсем други учени, в другия край на света ви казват същото.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 Вирусът няма как да се разпространява сам . Тоест няма как да тръгне от даден човек , да се промуши през маската на друг и да го зарази . Трябва му такси , за да се движи . Като кихне, кашля човек , се отделя слюнка . Това му е таксито .Ама той си няма собствена навигация , затова няма как да намери вратичките . Ако слюнката премине , ще мине и той . Никога и никой не е казвал ,че маските осигуряват 100% защита .

17

Анонимен

преди 2 години

В тая статия, с прекалено много думи казват едно към едно това, което Мангъров каза още в самото начало.

16

Медия на Макс

преди 2 години

Както се разбра това е първата пандемия с предаване на вирусчето по медиен път

15

Анонимен

преди 2 години

Понеже се справиха перфектно всичко започва от начало за тях и така до безкрай. Ние глупавите българи го прекарахме повечето, понеже повечето мерки са проформа.

14

Анонимен

преди 2 години

До zoroЗа Йота ще трябва четвърта игла за да се върнем към нормалното.

13

Анонимен

преди 2 години

Помните ли че щяха да затворят за две седмици и да се върнем към нормалното? Помните ли, че казваха, че ваксинираните ще се върнат към нормалното? Къде е това нормално?

12

zoro

преди 2 години

Нещо за новия щам в Америка? "Йота" се казва.

11

Доц. Боцков

преди 2 години

Ей теа завършилите мрдицинс в Семионово не дпират фа управляват пЛандемията. Да не говорим, че нивото на световните им колеги е същото

10

Анонимен

преди 2 години

Някой ще разясни ли как маски които пропускат частици д 50-0 микрона спират, ковид, който е един микрон? Как това помага за ограничаването на ковид?

9

Анонимен

преди 2 години

Накрая ще си съборят икономиките

8

А сега де

преди 2 години

Страните, където най-голям процент са ВАКСИНИРАНИ, не могат да овладеят "делта" варианта, още известен като варианта инжектиращ се в делтовидния мускул.

7

Анонимен

преди 2 години

Ами да почват да къртят пейките.

6

Анонимен

преди 2 години

Страхуват се политиците от протести. Политиците продават народа си. Страх ги е да налагат мерки. Страх ги е от бунтове и протести. Да носят... ама не носят маски. Дори в един автобус да се качите в България ще видите маски проформа под носа. Хорат не вярват и са много ограничени. Хората от невежеството си ще се затрият. "Всяка държава трябва да се преструва, че има случаи и поне да се носят маска на закрито, да се ограничи събирането", казва той. Събират се тайно. Невежеството поражда увереност.

5

Анонимен

преди 2 години

Тези които се справяха с ковид перфектно , предотвратиха преоледуването на населението, държаха ги затворени, така и имуннитетите им паднаха и сега олеле майко. Мангъра още в началото Ви го каза за да победим ковид трябва достатъчно хора да преболедуват. Страни, които се справиха перфектно с ковид бяха Швеция и Беларус.