83

Много ядосан!

преди 2 години

Затваряй веригите за хранителни стоки! Там всяка баба, ваксинирана или не, осмисля живота си като опипва всеки домат, всяка краставица със сгърчените си пръсти, всеки плод или зеленчук докато кашля и киха часове наред защото няма пари да си плаща тока за климатика в къщи !!! Ходи до тоалетна и пак се връща в магазина. Опипва и опипва! От вирус ни защитавате. а ?!?!?!?!?!?

82

Шопа

преди 2 години

И пак че си пием ракийката дома.

81

US Immigrant

преди 2 години

До Анонимен 82 с кратко уточнение. В САЩ съм Имигрант, а в България - Емигрант. Има голяма разлика. Да не говоря как двете думи са спрягани от журналистическата гилдия по най-отвратително неграматичен начин. По отношение на жените... Ами *** до ЪпСтейт, поразходи се из Форест Хилз и Ригоу Парк, но никога не ходи до Бронкс, където вегетират най-големите ***, а българският ресторант и бар в Даунтаун, Манхатън е фрашкан от българи и БЪЛГАРКИ. Кратък гайд от първоизвора - за протокола.

80

Анонимен

преди 2 години

И как ваксинираният ще те предпази от заразата???Нали той е вирусоносител като всички останали!Тия хамериканци са уникално т.пи!Всеки народ си заслужава съдбата.

79

Ямболски цървул

преди 2 години

Световният диктат е в действие.Скоро и при нас!

78

Малко магазинче

преди 2 години

Продавам си там някакви нещица. За да оцелявам и плащам задълженията си към държавата. Та влизат чумави, спинозни, бе каквито и да е! Защото ако ги няма и тях аз ще пукна от глад преди вируса на ковида.

77

Анонимен

преди 2 години

Освен това въвеждат в ресторантите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!! да се мият и ръцете!ТОВА Е ТЕРОРРРРРР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Долу КОВИД-ваксините!Долу лекуването от това дето го няма!Да живее Мангъров!Да живее Слави!УРААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!

76

Анонимен

преди 2 години

Леле, и откога Мек Донал е расторан?

75

US Immigrant

преди 2 години

Анонимен 78 казва: <<< - до Емигранта : Събуди се бе ! - >>> Колега, събудил съм се още през 1991 година. Жена, деца, куфари и Терминал 2 "БГА Балкан", директен полет София-ДжеЕфКей Интернешънъл Еърпорт, Ню Йорк Сити и КРАЙ на всички проблеми.

74

До 85

преди 2 години

Е има много обесени. Нюрнберг, Дучето....

73

Анонимен

преди 2 години

Аз не одя по заведения тьй че местя.

72

Анонимен

преди 2 години

До хмм. дреме ми, че ще фалират. И без това 70% нямат свястна кухня. И е мръсно в кухните им.

71

Ами и там като тук

преди 2 години

Ресторантите се пълнят от чиновници.

70

Анонимен

преди 2 години

Нема а съ ванцинирвате! Слушайте *** мене оти сам учил ди 3-ти клас! Виъ сте шашови декъ са ванцинирвъте! Бъгъре шашови.

69

Анонимен

преди 2 години

Емигранта български жени не е виждал. Те не си падат по ***. Суяк.

68

79 ганчУ мачкай

преди 2 години

вестник във външната тоалетна.

67

Асан

преди 2 години

До СостинМа тизе не си ли чувал за тава дека ша та чеепирвът? Еш колку си прос! Ми за тава дека ша тъ кумандвът сас 5 ЖИ-ту? Ми дека на пръскат *** самулетете?Еш па тоъ. Ниъ тука сме са сабреле се учени ора дека на са са ванцинирвале па ти оти ни развалаш сиденкятъ?

66

Анонимен

преди 2 години

до Емигранта : Събуди се бе !

65

Анонимен

преди 2 години

Аз ще посещавам САМО заведения, в които допускат САМО ваксинирани, изкъпани и културни хора.А маймОнопитеците да се събират другаде.

64

Состин

преди 2 години

Да ме извинявате, но като вярвате в шамани и врачки и тн. Простотии а не на науката и на цивилизацията, ше си стоите дома и ше си разтягате локумите за чипове и дивотии. Цивилизацията и науката имат правото да оцелеят и да продължат човешкия род, а вие като искате играйте си на руска ролетка.