6

Фънк

преди 2 години

Кви пари се правят бе, смешници. За 1 месец работа за цяла година. Едни 100 000 души са фалирали и без работа само заради пандемията в туризма. Никой нямаше юни и половината юли. Как ги пишете тези статии целенасочено. И да се подчертае, че въпросните чужденци са румънци и украинци, на които в България им е скъпо.

5

Анонимен

преди 2 години

То цаца няма от делитилетия. Това е трицона. Второ къде е 20лв с една бира ? На всякъде наливните бири са 4-5 лв я рибата е 4- 5лв.Клоун това е храна на плажа ... някой в тоя топлик да ти готви да ядеш. Що не казваш в кауфшанд 20лв сиренето ? Щото там ги болии фара за теб на касата има скенер и охрана.

4

Анонимен

преди 2 години

Ти да видиш! И после ние сме виновни за покачването на заболелите. Ей ***, само да сте наложили и едно ограничение, ще го изкараме през носа на хотелиерите и ресторантьорите. А те ще го изкарат през вас!

3

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Сега заради пандемията мутри хотелиерите правят пари, а наесен като свърши сезона пак заради пандемията ще почнат да реват държавата да им дава пари от данъците на народа. Абе при бай *** хотелиер няма вадене в калкулатора, само събиране и умножение.

2

Асан

преди 2 години

20 лв. цаца с бира не е за Асан :)))

1

Анонимен

преди 2 години

За декември ли?